Terminator1468623725 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2009 já mám 2000ptznedelas tak nahodou fake emaily?? Citovat
qwertys Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2009 nedelas tak nahodou fake emaily?? Ptám se na nějakou věc, která ti měla přijjít domů. Např. PSP nebo iPod nebo nĚco jiného, nějaké číslo někde v řiti mi je na hovno 8) a čti pořádně než něco napíšeš Citovat
Terminator1468623725 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2009 Ptám se na nějakou věc, která ti měla přijjít domů. Např. PSP nebo iPod nebo nĚco jiného, nějaké číslo někde v řiti mi je na hovno 8) a čti pořádně než něco napíšešty mne rikas abych mel cist nez neco napisu?:D:D::D:D kdyt to jsem vůbec nepsal tobe.... Citovat
kingandrew Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2009 mě se vubec neobevi my lockerz ani body co jsem nazbiral se neobjevi,co s tim? Citovat
qwertys Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2009 Musíš počkat je to nehorazně zahlcený serv. A pokud to porad nejde tak jim napiš mejla. Mimochodem pokud by se chtěl nĚkdo přidat poslal bych vám prosím pozvánku, přes kterou se přihlásíte(jsou za to body):) Citovat
Vychos Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2009 Za tu vetu s pozvankou te admin sezere :) Citovat
tekken90 Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2009 Stejně na tom musej vydělávat strašný prachy a peníze co dávaj do cen je jen minimum :)) Oni akorát vydělaj na další Ferrari a vám zavřou hubu nějakým tričkem a stejně budete rádi, že něco máte ¨btw vlastníkem je nějaký s.r.o z USA s PO Boxem bez adresy sídla firmy... :)) Citovat
gatuso13 Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2009 a jak my poslou tricko kdyz tam nemam vyplnenou adresu ??? mam vyplnit ?? Citovat
qwertys Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2009 Až budeš mít dvacet přátel tak se tě to zeptá na adresu, ale abys vyhral notes nebo tak něco je asi lepší to vyplnit předem bo v jednu ráno kdo dřív přijde ten dřív mele.:bash: Citovat
werty Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2009 Potřebuju poradit co značí STATE v adrese ? Je vedle toho hned ZIP CODE. Citovat
Arcane Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2009 Až budeš mít dvacet přátel tak se tě to zeptá na adresu, ale abys vyhral notes nebo tak něco je asi lepší to vyplnit předem bo v jednu ráno kdo dřív přijde ten dřív mele.:bash: ty asi nevíš o čem mluvíš co? ;) Potřebuju poradit co značí STATE v adrese ? Je vedle toho hned ZIP CODE. CZE nebo CZ Citovat
ozzy625 Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2009 ty asi nevíš o čem mluvíš co? ;)CZE nebo CZ Stát se píše jen když si z Ameriky .....Nic se tam psat nemusí Citovat
Arcane Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2009 psal jsem jim kvuli tomu email a řekli že pokud nebude vyplněný vše ak mi nic nepošlou a jelikož mám už triko.... Citovat
PodFuck3r Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2009 mám 403 PTZ tričko už mě přišlo mám bugnutý DEAILES,tzn ze když kliknu na otazku tak mě to nepřičete( ihned) body,ale druhy den je tam (mozna) mam.... nepocitam to :D....ale pomalu to roste,to jo.... Citovat
Fashion02 Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2009 Lidi napíšete mi plís tu stránku jak jsou na FB?Mě se ta stránka nechce načíst....^^ Citovat
werty Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2009 Lidi napíšete mi plís tu stránku jak jsou na FB?Mě se ta stránka nechce načíst....^^ Je hodně težké napsat do vyhledavače na FB Lockerz ? Citovat
Vychos Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2009 Mam takovou otazku, kdyz bych si chtel v budoucnu skusit vzit z lockerz konzoli (PS3,X360,Wii,PSP)tak mi bude ta konzole asi k nicemu ze???Protoze hry pujdou asi pouze NTS??? Citovat
blistere Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2009 hej a jak to že mi v dailies když kliknu na tu otázku tak se ani neukáže že jsem něco dostal?pls help Citovat
Fashion02 Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2009 Je hodně težké napsat do vyhledavače na FB Lockerz ? ano je když ti tam tich lockerz vyjede 10...tak vyber si viď Citovat
werty Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2009 ano je když ti tam tich lockerz vyjede 10...tak vyber si viď no a co třeba ta co má 99.519 fanoušků? ?? Citovat
Vychos Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2009 Odpoví někdo prosim na mou predešlou otazku ohledne konzoli z lockerz? THX samozdrejmosti Citovat
^ToMmY^ Odesláno Prosinec 1, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2009 Mam takovou otazku, kdyz bych si chtel v budoucnu skusit vzit z lockerz konzoli (PS3,X360,Wii,PSP)tak mi bude ta konzole asi k nicemu ze???Protoze hry pujdou asi pouze NTS??? PSP & PS3 Region Free X360 ti pojede jen na NTSC hry Wii flashnes a pojede ti vsechno Citovat
blistere Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2009 a kdyby aspon nekdo me odpovedel...hmm vzacnost by to byla Citovat
vaok Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2009 nevite kdy zase boudou davat ceny pro normalni lidi :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.