Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.9k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Návštěvník
Odesláno

no víš co mě jde o to že já tam ted dva učty jako v domácnosti na stejný ip a v jednom mam už mrtě bodu a ten druhej bych si třeba chtěl objednat něco za mín tak že bych ej nazbíral a něco si objednal jesi by jim to nevadilo

Odesláno
no víš co mě jde o to že já tam ted dva učty jako v domácnosti na stejný ip a v jednom mam už mrtě bodu a ten druhej bych si třeba chtěl objednat něco za mín tak že bych ej nazbíral a něco si objednal jesi by jim to nevadilo

my to máme taky tak, na ten druhý jsem pozval segru která tam chtěla a když to jeden z nás nestíhá tak to odklikne i tomu druhýmu pro ptz... ale segra třeba nekouká moc na videa ani není z-lister takže má taky mín.... mělo by to být ok jen jméno by mělo být jiný ale nějaký reálný někoho z rodiny

Odesláno
no tak pokud to je tak jak pišou na Lockerz tak je to pěkne na ho*no jelikož to bude normalni shop za pravy prachy akorat PTZ se bude pouzivat na slevy napřiklad takze to me nezajima a ja si driv myslel ze bude shop ve kterym budu platit PTZ ale takhle to zrejme nebude :?

Tak nemusí to být zas tak špatné. Záleží jak velké slevy budou v poměru na body. Kdyby třeba na WII byla 90Procentní sleva za 1500bodů tak to není špatné ( jen příklad ). Zase je ta výhoda že nemusíš čekat na redeem a bát se, že na tebe nic nezbyde.

Odesláno

vůbec nechápu co si všichni nadáváte... to snad neni účelem diskuse

za 1) sleva nejspíš nebude nijak velká jde o to že za nákup dostanete i další PTZ jak lockerz píšou, spíš půjde o to prosadit výrobky firem, které nejspíš budou lockerz něco dávat az propagaci a jednak za koupení produktu... ale tak jak tak!!! NIKDO VÁS NENUTÍ SI TAM NĚCO KUPOVAT ZPŮSOBŮ NA VYDĚLÁNÍ SI NA COKOLIV V REEDEMU BUDE DOST A DOST!!! já osobně to nebudu využívat spíš si to seženu jinde, tedy pokud ty slevy nebudou opravdu velké... protože smyslem shopu a toho přimět lidi v něm nakupovat bude asi nabytí dalších ptz pro reedemy jako bonus s tím že si to koupíte za celkem normální cenu, ale všechno to jsou jen spekulace

2) nevím proč by se zmensovala navstevnost kdyz zde porad budou nabizet v reedemech neco zadarmo, a reedemy jsou hlavní propagace lockerz, kdyby je zrušili šli by naprosto do háje

Odesláno
Jste slepi nebo co?

Najdete mi jedinej bod,kde rikaji neco o zruseni redeemu a pak by o tom teprve mela zacit diskuze omg!

Ty individum, já jsem si myslel že když bude shop 24/7, tak se zruší redeem, nikde jsem netvrdil že je to pravda nebo jsem to někde četl, tak se uklidni..... to platí pro ostatní co tu držkují že se redeem neruší...:roll::roll:

Odesláno
Nekde... cokoliv co je mimo Hallway,Lockerzovskej Twitter ci Facebook muze byt jakejkoliv vymysl malyho ditete

takze pro ty zaostale aktualni plany:

Shop - 24/7 hned po spusteni

Redeem - nadale pujde

Play - Spusteni ruznych her a hudby za PTZ

Redeem - 24/7

OK? :P

Dlouho jsem neviděl tak hloupého člověka...aspoň vidím jak se na někom dokáže příroda vyřádit...

Odesláno
no a co co ty tu do mně meleš já vím že mně nikdo nenutí radši se starej o sebe !

oh, to je mi teda lito..... ani sem nevedel ze se o tebe starám či že ti něco melu... jen jsem všeobecně, vubec ne nějak cíleně tobě, řekl že nikde nebylo řečeno : a)budou zrušené reedemy nebo za bé) s lítostí vám oznamujeme že všichni budete muset povinně nakupovat v našem novém shopu, ti magoti co nebudou odejdou z lockerz nejspíš dobrovolně protože to všude po fórech rozhlašují

domluvil jsem, howgh

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu