Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

^ToMmY^

Recommended Posts

• Odpovědi 1,9k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

když budu mít dva účty na stejný ip zabanujou mi oba nebo jen jeden?nebo jim to je jedno?:D

Na jednu ip, neboli spíše domácnost můžou být až 3 Lockerz účty!!!!! samozřejmě bys ho mel mít založený na jinou osobu než jsi ty a pak když si přes ten druhý něco objednáš přijde to jakoby tý osobě...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

no víš co mě jde o to že já tam ted dva učty jako v domácnosti na stejný ip a v jednom mam už mrtě bodu a ten druhej bych si třeba chtěl objednat něco za mín tak že bych ej nazbíral a něco si objednal jesi by jim to nevadilo

Odkaz ke komentáři

no víš co mě jde o to že já tam ted dva učty jako v domácnosti na stejný ip a v jednom mam už mrtě bodu a ten druhej bych si třeba chtěl objednat něco za mín tak že bych ej nazbíral a něco si objednal jesi by jim to nevadilo

my to máme taky tak, na ten druhý jsem pozval segru která tam chtěla a když to jeden z nás nestíhá tak to odklikne i tomu druhýmu pro ptz... ale segra třeba nekouká moc na videa ani není z-lister takže má taky mín.... mělo by to být ok jen jméno by mělo být jiný ale nějaký reálný někoho z rodiny

Odkaz ke komentáři

no tak pokud to je tak jak pišou na Lockerz tak je to pěkne na ho*no jelikož to bude normalni shop za pravy prachy akorat PTZ se bude pouzivat na slevy napřiklad takze to me nezajima a ja si driv myslel ze bude shop ve kterym budu platit PTZ ale takhle to zrejme nebude :?

Tak nemusí to být zas tak špatné. Záleží jak velké slevy budou v poměru na body. Kdyby třeba na WII byla 90Procentní sleva za 1500bodů tak to není špatné ( jen příklad ). Zase je ta výhoda že nemusíš čekat na redeem a bát se, že na tebe nic nezbyde.

Odkaz ke komentáři

LOL,a ted mi rekni,co je na tom tak spatny..

Za 1) Nezmensi tak jako tak

Za 2)A kdyby jo,tak je to jedine dobre,protoze by bylo min lidi na redeem lol

Tak podle mě se zmenší, protože lidem dojde že budou muset něco platit. A myslím že pokud to zavedou, tak redeem nebude, nebo se pletu?

Odkaz ke komentáři

LOL,a ted mi rekni,co je na tom tak spatny..

Za 1) Nezmensi tak jako tak

Za 2)A kdyby jo,tak je to jedine dobre,protoze by bylo min lidi na redeem lol

hele jde vidět že nemáš páru o co jde bylo by min lidi na reedem kdyz reedem uz nebude ?! omg ty si kkt...

Odkaz ke komentáři

vůbec nechápu co si všichni nadáváte... to snad neni účelem diskuse

za 1) sleva nejspíš nebude nijak velká jde o to že za nákup dostanete i další PTZ jak lockerz píšou, spíš půjde o to prosadit výrobky firem, které nejspíš budou lockerz něco dávat az propagaci a jednak za koupení produktu... ale tak jak tak!!! NIKDO VÁS NENUTÍ SI TAM NĚCO KUPOVAT ZPŮSOBŮ NA VYDĚLÁNÍ SI NA COKOLIV V REEDEMU BUDE DOST A DOST!!! já osobně to nebudu využívat spíš si to seženu jinde, tedy pokud ty slevy nebudou opravdu velké... protože smyslem shopu a toho přimět lidi v něm nakupovat bude asi nabytí dalších ptz pro reedemy jako bonus s tím že si to koupíte za celkem normální cenu, ale všechno to jsou jen spekulace

2) nevím proč by se zmensovala navstevnost kdyz zde porad budou nabizet v reedemech neco zadarmo, a reedemy jsou hlavní propagace lockerz, kdyby je zrušili šli by naprosto do háje

Odkaz ke komentáři

Jste slepi nebo co?

Najdete mi jedinej bod,kde rikaji neco o zruseni redeemu a pak by o tom teprve mela zacit diskuze omg!

Ty individum, já jsem si myslel že když bude shop 24/7, tak se zruší redeem, nikde jsem netvrdil že je to pravda nebo jsem to někde četl, tak se uklidni..... to platí pro ostatní co tu držkují že se redeem neruší...:roll::roll:

Odkaz ke komentáři

Takže, double PTZ potrvají ještě dva dny - čili do této soboty. Redeemy budou dva - jeden pro USA/Canadu, a druhý pro zbytek světa.

Za chvíly by měl být aktualizovaný katalog s cenami pro redeem, takže budem moct vybírat :) Přeju šťastný lov :)

Odkaz ke komentáři

Nekde... cokoliv co je mimo Hallway,Lockerzovskej Twitter ci Facebook muze byt jakejkoliv vymysl malyho ditete

takze pro ty zaostale aktualni plany:

Shop - 24/7 hned po spusteni

Redeem - nadale pujde

Play - Spusteni ruznych her a hudby za PTZ

Redeem - 24/7

OK? :P

Dlouho jsem neviděl tak hloupého člověka...aspoň vidím jak se na někom dokáže příroda vyřádit...

Odkaz ke komentáři

no a co co ty tu do mně meleš já vím že mně nikdo nenutí radši se starej o sebe !

oh, to je mi teda lito..... ani sem nevedel ze se o tebe starám či že ti něco melu... jen jsem všeobecně, vubec ne nějak cíleně tobě, řekl že nikde nebylo řečeno : a)budou zrušené reedemy nebo za bé) s lítostí vám oznamujeme že všichni budete muset povinně nakupovat v našem novém shopu, ti magoti co nebudou odejdou z lockerz nejspíš dobrovolně protože to všude po fórech rozhlašují

domluvil jsem, howgh

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu