Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.9k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
  RodriguezTwiggy napsal:
No tak aspoň nejsem sám. Doufám že je to jen nějaká dočasná chyba a že to opraví. Nechci ztratit kupu bodů....

edit : tak na FB píšou lidi že jim to taky nejde, že má Lockerz problémy.... Takže sorry za Flame, ale lekl jsem se jak cip :)

sorry za doublepost :roll::roll:

Odesláno
  qwertys napsal:
They're back! We've brought back double PTZ and we're giving them to all our members starting Thursday. You'll get twice the regular PTZ when you watch a video in PLAY or invite a friend to join you on Lockerz.

Co teda chcou říct timhle?

Od čtvrtka double ptz ! né dneska !

anonymous:já jen říkal že jsem z lister a taky nemám double ptz a nevychvaluju se jen informuju aby se tu někdo neptal a jsi vůbec z-lister ? !!!!!!!! :?

Odesláno
  stevens129 napsal:
Takže rekapitulace !

Double ptz od čtvrtka !

Lockerz má dnes nějaké potíže tak je možné že se v pětiminutových přestávkách nepude přihlásit na lockerz !

A pokuď budeš chtít nejlevnější mac v tom obchodu tak budeš potřebovat na 100% slevy okolo 20 000 ptz ! :D :( :)

To všechno se tu už psali minimálně 2x, tak se zrekapituluj radši sám.

Návštěvník
Odesláno

Zdravim...

Chtel bych se zeptat, podle toho obrazku, ktery tady vlozil night 57: http://img260.imageshack.us/img260/7484/ptzslider.p je jasne videt, ze ty skully stoji 125 $ ale kdyz k tomu dam 600PTZ tak by mne staly jen 50 $...

Jestli tomu rozumim tak bych musel dat nejakych 1200PTZ aby byly uplne zadarmo ? A pujde to vubec ?:idea:

A posledni otazka: Zustane jeste radeem nebo nam ty PTZ zustanou pro vyuziti na slevy ve shopu ? Co myslite ?

Odesláno

Ty skullcandy by tě stály 1000 ptz na 100% slevu protože jak to počítám jeden dolar stojí 8 ptz to celkem jde podle toho kolik ty věci budou stát dolarů a jak mates1500 už říkal u každé věci se za jeden dolar zaplatí jinak ale min. 7 ptz za dolar takže 7 a víc ptz za dolar no ať to je jak chce už se na shop těším :) do 8 dnů ho tu máme :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu