Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

^ToMmY^

Recommended Posts

Mě to taky nejde .. dávám tam správný email i heslo a stejnak mi to nejde .. takže já na ně víš co ...

No tak aspoň nejsem sám. Doufám že je to jen nějaká dočasná chyba a že to opraví. Nechci ztratit kupu bodů....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,9k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

No tak aspoň nejsem sám. Doufám že je to jen nějaká dočasná chyba a že to opraví. Nechci ztratit kupu bodů....

edit : tak na FB píšou lidi že jim to taky nejde, že má Lockerz problémy.... Takže sorry za Flame, ale lekl jsem se jak cip :)

sorry za doublepost :roll::roll:

Odkaz ke komentáři

They're back! We've brought back double PTZ and we're giving them to all our members starting Thursday. You'll get twice the regular PTZ when you watch a video in PLAY or invite a friend to join you on Lockerz.

Co teda chcou říct timhle?

Od čtvrtka double ptz ! né dneska !

anonymous:já jen říkal že jsem z lister a taky nemám double ptz a nevychvaluju se jen informuju aby se tu někdo neptal a jsi vůbec z-lister ? !!!!!!!! :?

Odkaz ke komentáři

Je pravda, že se po jednom roce ruší z-lister i nuluje PTZ? jestli ne tak u toho posedíš a pak to koupíš v obchodě se 100% slevou

Z-lister nevím, ale PTZ se nulují po roce od založení. Ten Ipad stojí v Redeemu 3500Ptz, zajímalo by mě kolik by mohla být 100% sleva...

Odkaz ke komentáři

Jak tak koukam na screen tech sluchatek tak cena oproti ptzplace je o cca 42 procent vyssi coz by mohlo znamenat ze ceny v shopu nebudou tak premrsteny,ale chtelo by to screen neceho drazsiho jako treba Xbox PS3 nebo iTouch protoze pochybuju ze cena PSP bude za cca nejakych 1100 PTZ , ale nechame se prekvapit...

Odkaz ke komentáři

Takže rekapitulace !

Double ptz od čtvrtka !

Lockerz má dnes nějaké potíže tak je možné že se v pětiminutových přestávkách nepude přihlásit na lockerz !

A pokuď budeš chtít nejlevnější mac v tom obchodu tak budeš potřebovat na 100% slevy okolo 20 000 ptz ! :D :( :)

Odkaz ke komentáři

Takže rekapitulace !

Double ptz od čtvrtka !

Lockerz má dnes nějaké potíže tak je možné že se v pětiminutových přestávkách nepude přihlásit na lockerz !

A pokuď budeš chtít nejlevnější mac v tom obchodu tak budeš potřebovat na 100% slevy okolo 20 000 ptz ! :D :( :)

To všechno se tu už psali minimálně 2x, tak se zrekapituluj radši sám.

Odkaz ke komentáři

Rodriguez:no spam !!

doufám že když dám 100% slevu v shopu až bude tak že nebudu nic platit :) ale hlavně že něco bude i když budu platit poštu :) lidi a ten shop bude otevřen do 9 dní jen pro z-listery z usa nebo pro všechny z-listery ?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

Zdravim...

Chtel bych se zeptat, podle toho obrazku, ktery tady vlozil night 57: http://img260.imageshack.us/img260/7484/ptzslider.p je jasne videt, ze ty skully stoji 125 $ ale kdyz k tomu dam 600PTZ tak by mne staly jen 50 $...

Jestli tomu rozumim tak bych musel dat nejakych 1200PTZ aby byly uplne zadarmo ? A pujde to vubec ?:idea:

A posledni otazka: Zustane jeste radeem nebo nam ty PTZ zustanou pro vyuziti na slevy ve shopu ? Co myslite ?

Odkaz ke komentáři

Redeem zustane

Co se tyce Skullcandy a slevy,NE,neznamena to,ze kdyz das 1200 ptz,tak ze mas predmet zadarmo

V te hodnote jako ty sluchatka jo,ale zapomen,ze PS3 koupis za 1200 ptz a dostanes ho zadarmo az do domu

To se prepocitava nejak na zaklade originalni ceny te veci...

Odkaz ke komentáři

Ty skullcandy by tě stály 1000 ptz na 100% slevu protože jak to počítám jeden dolar stojí 8 ptz to celkem jde podle toho kolik ty věci budou stát dolarů a jak mates1500 už říkal u každé věci se za jeden dolar zaplatí jinak ale min. 7 ptz za dolar takže 7 a víc ptz za dolar no ať to je jak chce už se na shop těším :) do 8 dnů ho tu máme :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu