Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.9k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

a az bude reedem tak muzu normalne nakupovat nebo nemužu ste tady psali neco o tom že mužou jen amíci

Odesláno

Dear Lockerz Member,

Congratulations on becoming a Z-Lister. You are now a member of a very exclusive group of early members who discovered Lockerz before our official launch. As a member of the Z-List, you will enjoy lots of benefits, including a free Lockerz t-shirt.

Before we can ship your Z-List t-shirt, you must verify and update your account settings by 7:00 AM EST, Friday, 26 FEB 2010. If your address is not verified, chances are we will not be able to send out your free Lockerz t-shirt. You can locate your settings in the top right of your Lockerz page under 'My Account'.

If your mailing address is accepted at the deadline above you will receive a shipping confirmation within 4-6 weeks.

A proč by mi posilali teda tohle?

Odesláno

hele a ty amíci tam toho maj víc ne?sem koukal na youtube a tam měl třeba snowboard,a už tam hrát nějakou hru

Odesláno

hej takže se mužu toho reedemu normal zucastnit?a já celej tejden koukám na videa abych mel 4000 ptz na notebook :D ale ty ptz nízký sou fakt brutální.A ste se tady bavili o něčem jako že to vyplní adresu samo máte to někdo?

Odesláno

a používáte to někdo ? jestli jo mohl by ste mi to někdo vysvětlit já to s toho videa který jsem našel nepochopím

Odesláno
Dear Lockerz Member,

Congratulations on becoming a Z-Lister. You are now a member of a very exclusive group of early members who discovered Lockerz before our official launch. As a member of the Z-List, you will enjoy lots of benefits, including a free Lockerz t-shirt.

Before we can ship your Z-List t-shirt, you must verify and update your account settings by 7:00 AM EST, Friday, 26 FEB 2010. If your address is not verified, chances are we will not be able to send out your free Lockerz t-shirt. You can locate your settings in the top right of your Lockerz page under 'My Account'.

If your mailing address is accepted at the deadline above you will receive a shipping confirmation within 4-6 weeks.

A proč by mi posilali teda tohle?

divné mě ani to neposlali a to jsem se tsal z-listerem jeste predtim nez prestali trika posilat budu jim muset napsat...

pls jak je presne adresa mailu na kathy?? kathy@lockerz.com???

Odesláno
divné mě ani to neposlali a to jsem se tsal z-listerem jeste predtim nez prestali trika posilat budu jim muset napsat...

me to taky neposlalli a to uz sem z lister asi 5 mesicu a 2x sem jim psal ale nic :/ no neva videli ste co bude na dalsi redemtion zase skoro nic :roll: zadna herni konzole jenom kvuli herni konzoli sem si della na lockerz ucet a ted zase nic :ziped:

Odesláno
mam dotaz :cheesygrin: kdyz bude redeem 21.cervna tak kdy ho budemem mit my? ve cca dve hodiny rano v pondeli nebo v utery? :bash:

vubec se nevi kdy bude a cas pro ziskani 50ptz se prodluzuje az do zitrka takze zitra nebude.... cas reedemu je taky vzdycky jiny zalezi na lockerz nekdy to bylo v 22:00 jindy v 18:00 a pokud pujdou amikum na ruku daji ho tak ze u nas bude cca okolo tech 2:00

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu