RodriguezTwiggy Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 Už se to tu psalo, přestali ty trička posílat. Taky jsem ho nedostal a to jsem Z-Listek tak 5 měsíců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sukypavel Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 jestli jsou ty ceny fakt tak nizke tak to bude vse do 5 sekund pryc :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 To jo no...neví se kdy bude další Redeem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 a az bude reedem tak muzu normalne nakupovat nebo nemužu ste tady psali neco o tom že mužou jen amíci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juseph Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 Dear Lockerz Member, Congratulations on becoming a Z-Lister. You are now a member of a very exclusive group of early members who discovered Lockerz before our official launch. As a member of the Z-List, you will enjoy lots of benefits, including a free Lockerz t-shirt. Before we can ship your Z-List t-shirt, you must verify and update your account settings by 7:00 AM EST, Friday, 26 FEB 2010. If your address is not verified, chances are we will not be able to send out your free Lockerz t-shirt. You can locate your settings in the top right of your Lockerz page under 'My Account'. If your mailing address is accepted at the deadline above you will receive a shipping confirmation within 4-6 weeks. A proč by mi posilali teda tohle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 hele a ty amíci tam toho maj víc ne?sem koukal na youtube a tam měl třeba snowboard,a už tam hrát nějakou hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 Evropa má v poslední době neuvěřitelně ubohý Redeem. Každopádně, pokud ceny zůstanou tak zkusím iMac. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 hej takže se mužu toho reedemu normal zucastnit?a já celej tejden koukám na videa abych mel 4000 ptz na notebook :D ale ty ptz nízký sou fakt brutální.A ste se tady bavili o něčem jako že to vyplní adresu samo máte to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 ... A ste se tady bavili o něčem jako že to vyplní adresu samo máte to někdo? Autofiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 a používáte to někdo ? jestli jo mohl by ste mi to někdo vysvětlit já to s toho videa který jsem našel nepochopím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 Dear Lockerz Member,Congratulations on becoming a Z-Lister. You are now a member of a very exclusive group of early members who discovered Lockerz before our official launch. As a member of the Z-List, you will enjoy lots of benefits, including a free Lockerz t-shirt. Before we can ship your Z-List t-shirt, you must verify and update your account settings by 7:00 AM EST, Friday, 26 FEB 2010. If your address is not verified, chances are we will not be able to send out your free Lockerz t-shirt. You can locate your settings in the top right of your Lockerz page under 'My Account'. If your mailing address is accepted at the deadline above you will receive a shipping confirmation within 4-6 weeks. A proč by mi posilali teda tohle? divné mě ani to neposlali a to jsem se tsal z-listerem jeste predtim nez prestali trika posilat budu jim muset napsat... pls jak je presne adresa mailu na kathy?? kathy@lockerz.com??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sukypavel Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 Ten redeem s nizkyma cenama bude prej zas jen pro ty co si neco koupili v shopu jako podekovani nebo co... a trika uz se neposilaj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sreidlik Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 divné mě ani to neposlali a to jsem se tsal z-listerem jeste predtim nez prestali trika posilat budu jim muset napsat... me to taky neposlalli a to uz sem z lister asi 5 mesicu a 2x sem jim psal ale nic :/ no neva videli ste co bude na dalsi redemtion zase skoro nic :roll: zadna herni konzole jenom kvuli herni konzoli sem si della na lockerz ucet a ted zase nic :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Ne redem bude pro vsechny co nasbirali od 1. června do 21 cervna 50PTZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 fakt?a kdy bude?a do kdy je ten triple ptz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 fakt?a kdy bude?a do kdy je ten triple ptz? 3xptz je od čtvrtka 23:59 do nedele 23:59 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Jakej pouzivate prohlizec ? (Ja FF) Jakej je nejlepsi pro lockerz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Jakej pouzivate prohlizec ? (Ja FF)Jakej je nejlepsi pro lockerz ? ja pouzivam Firefox a operu a na lockerz mi nejvice vyhovuje firefox ale to je vec nazoru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sreidlik Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 mam dotaz :cheesygrin: kdyz bude redeem 21.cervna tak kdy ho budemem mit my? ve cca dve hodiny rano v pondeli nebo v utery? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 mam dotaz :cheesygrin: kdyz bude redeem 21.cervna tak kdy ho budemem mit my? ve cca dve hodiny rano v pondeli nebo v utery? :bash: vubec se nevi kdy bude a cas pro ziskani 50ptz se prodluzuje az do zitrka takze zitra nebude.... cas reedemu je taky vzdycky jiny zalezi na lockerz nekdy to bylo v 22:00 jindy v 18:00 a pokud pujdou amikum na ruku daji ho tak ze u nas bude cca okolo tech 2:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwertys Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 časový posun je 6 hodin? to znamená, Že pokud oni to maj do 23:59, do kdy to je u nás? 5:59 ráno dalšího dne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 3xptz je od čtvrtka 23:59 do nedele 23:59 Jenom tě opravím. Triple PTZ jsou do konče června. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 hej proč jsou zlevněny ceny v reedemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 nvm ale myslim si že to bude vše pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 to si nemyslim, to vim že bude vše fuč, mrknutím oka a už se ví kdy bude reddem ? Sbiram body jak šílenej :D Ale jako ty ceny sou hodně nízko, takhle snad nebyli ani na začátku (???) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.