Pavel_Zvikl Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 A kolik se platí clo když ti něco přijde z toho lockerz?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 A kolik se platí clo když ti něco přijde z toho lockerz?Díky Nic.. Máš to komplet zadarmo.. poštovný (přepravu) platěj oni.. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Jo? Aha já slyšel že platíš clo.Ale to je jedno mělo by mě přijít triko ale nepřišel mi ani ten mail tak nemáte nějaké zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Clo platis len pri niektorych typoch veci. Pri tom tricku napr. neplatis nic ale pri elektronike uz s clom rataj. Aj tak to stale zalezi od nalady colnikov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 přečtěte si ten topic...bylo to tu snad milionkrát zodpovězený, za clo jsi odpovědný, ale zatim lidi co něco vyhráli (xbox, ipod, psp atd.) clo neplatili, měli to komplet free Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Problém s mailama na seznam sem neměl posílal sem 3x :) když mi přišla tak sem ji měl taky ve spamu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Co mám udělat aby mě poslali to tričko? Jsem v Z-Listu, ale nevím jak to tričko objednat. Ani mail mi nedošel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 nijak neobědnáváš....bud se ti ozvou sami, nebo ti ho pošlou bez předchozího upozornění... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 A do jak dlouho to triko prijde? Taky jsme uz tejden zlister a porat mi neprislo :( Tak jako to jsem nato zvedavej jestli vubec prijde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 A do jak dlouho to triko prijde? Taky jsme uz tejden zlister a porat mi neprislo :( Tak jako to jsem nato zvedavej jestli vubec prijde.. Trva to klidne i 2 mesice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 tve tejden :D ..já čekal přes měsíc ..... standartně jim to prý trvá 2-3 tejdny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Chtel jsem se zeptat jestli volaj ze privezou balik jako je treba u PPL .A jestli kdyz nebudu doma jestli se da ten balik nekde vybrat ?DIK.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Chtel jsem se zeptat jestli volaj ze privezou balik jako je treba u PPL .A jestli kdyz nebudu doma jestli se da ten balik nekde vybrat ?DIK.. normalne snad na poste ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Mne doslo tricko za 2 tyzdne ale to bolo este pred 4 mesiacmi takze teraz uz to moze byt ine kedze maju ovela viac z-listerov. A ide to normalne postou takze ked nebudes doma, tak si to pojdes vyzdvihnut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Tak jo, opravdu se chystá obchod 24/7 :D Spustí se, spolu s plonou verzí lockerz, což ale nevim kdy bude :D Nemáte někdo tušení ?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Lockerz FAQ: 11.When will Lockerz launch? Lockerz is launching in stages. PTZ Place, Lockerz' Prize Redemption Center, is now live. Other components will be launched soon. The complete site will be launched in early 2010. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Hele ono se dá na lockerz hrát nějaké hry aby si měl více PTZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 zatim ne ..... pude to až při oficiánim spuštění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 jo a kdy že má bejt oficiální spuštění? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 jo a kdy že má bejt oficiální spuštění? neví se ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Zdravim, nejak nerozumim tomu co si presne mam predstavit pod polozkou u aktualniho reedemu v lockerz exlucives: Guarantee Your Prize for xxxx(napr 3500) PTZ ???? mohl by mi to nekdo osvetlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Za 3 500 PTZ si můžeš vybrat cenu která normal stojí 751 - 999 PTZ. A proč to stojí 3 500. Pošlou ti ji i když jí už nebudou mít na skladě ;) To je spíš v případě že máš dostatek PTZ na Redeem si přišel trochu pozdě a chceš si něco objednat ;) Jinak posílaj PAL konzole ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Zdravim, nejak nerozumim tomu co si presne mam predstavit pod polozkou u aktualniho reedemu v lockerz exlucives: Guarantee Your Prize for xxxx(napr 3500) PTZ ???? mohl by mi to nekdo osvetlit To jako ze si zakoupis za 3500 PTZ tuto ,,sluzbu´´ a muzes si vybrat vec dám priklad v rozmezí 0-1000 PTZ aji kdyz uz je vyprodaná Edit: Cool.Majkl byl rychlejsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Za 3 500 PTZ si můžeš vybrat cenu která normal stojí 751 - 999 PTZ. A proč to stojí 3 500. Pošlou ti ji i když jí už nebudou mít na skladě ;) To je spíš v případě že máš dostatek PTZ na Redeem si přišel trochu pozdě a chceš si něco objednat ;) Jinak posílaj PAL konzole ?? konzole asi NTSC... pretoze aj hry na xbox posielaju NTSC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Lockerz members: thanks for your great ideas yet again. You told us you'd like us to try two big changes for our next redemption: more waves and more info on the exact time and date. We listened. So in February, we're letting you put your PTZ to work to participate in up to four waves, and find out the date and time these waves will happen. Check tomorrow's hallway for more details! takže budou 4 vlny a řeknou nám přesně datum a čas...paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.