Chilli_Master Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Lidí, včera jsem trochu pátral v googlu a našel jsem tuhle větu: [*Reminder – The Member Appreciation alerts service is currently for USA, UK and Canada residents ONLY , the alerts for the general redemption is open WORLDWIDE.] To znamená, že ty bonosový vlny nebude fungovat v Evropě? Taky v FAQ je jednu otázku: How will I know that I can redeem? A odpověď zní: When you go to PTZ Place, only members who have signed-up will see PTZ Place live. Members who have not signed up will see the “Redemption Coming Soon” page. Jsem si koupil 3 chance za 350ptz, ale když zapnu PTZ Place, tak nemám tam PTZ Place Live !!!! Mám tam Redemption Coming Soon Jestli je to pravda, že bonusový vlny funguje jenom USA, UK a Canada, tak zejtra pošlu stěžování do Lockerzu a chci zpátky těch 35Optz!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Heh ^^ Proto si cekam naten pro vsechny, od 6 utoho budu sedet )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 čau nevíte kdy otevřou ten lockerz obchod (redeem) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 http://console-forum.net/showpost.php?p=824733&postcount=489 ? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Lidí, včera jsem trochu pátral v googlu a našel jsem tuhle větu: [*Reminder – The Member Appreciation alerts service is currently for USA, UK and Canada residents ONLY , the alerts for the general redemption is open WORLDWIDE.] To znamená, že ty bonosový vlny nebude fungovat v Evropě? Taky v FAQ je jednu otázku: How will I know that I can redeem? A odpověď zní: When you go to PTZ Place, only members who have signed-up will see PTZ Place live. Members who have not signed up will see the “Redemption Coming Soon” page. Jsem si koupil 3 chance za 350ptz, ale když zapnu PTZ Place, tak nemám tam PTZ Place Live !!!! Mám tam Redemption Coming Soon Jestli je to pravda, že bonusový vlny funguje jenom USA, UK a Canada, tak zejtra pošlu stěžování do Lockerzu a chci zpátky těch 35Optz!! buhví kde ta věta byla...na lockerz o tom nic neni takže tomu nevěřim..dami tam navíc dávali pro jiný časový pásma stránku na převod času.. a tu větu jsi špatně pochopil...jen ten kdo si koupil ty vlny tak v době redeemu uvidí že je redeem, nikdo jinej neuvidí Ptz-place live ale uvidí funkční ptz place Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 buhví kde ta věta byla...na lockerz o tom nic neni takže tomu nevěřim..dami tam navíc dávali pro jiný časový pásma stránku na převod času..a tu větu jsi špatně pochopil...jen ten kdo si koupil ty vlny tak v době redeemu uvidí že je redeem, nikdo jinej Jj, přijde mi to fakt divný. A co ta otázka v FAQ ??(blog.lockerz.com) Já jsem si koupil 3 vlny, ale v PTZ Place mám Cooming Soon místo nějaké PTZ place Live :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtna Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Cau. Chtěl bych se zeptat jak na lockerz videlam co nejrichlej... Nechci typy jako musis posilat pozvanky nikdo je nechce... poradte pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 hacknout si ptz jako na youtube :D .... ale to sou podle me fake :( nebo si delej e-maily a pak se tam pozvy zaregistruj se běž na svůj hlavní učet a máš o 2PTZ víc .. takle to dělam ja ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtna Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 chtel bych to heknout ale nak sem nevidel ten postup jak to mam udelat nevite nekdo jak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Fk4vDz0AL10&feature=related TAdy je naky hack vir v tom neni ;) ... nefukční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Cau. Chtěl bych se zeptat jak na lockerz videlam co nejrichlej... Nechci typy jako musis posilat pozvanky nikdo je nechce... poradte pls Ty vole, všechno je zadarmo a ty chceš ještě něco hackovat? To je fakt úrověň socky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4sek Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Až se bude vědět v kolik hodin bude zejtra ten redeem pro všecky kde to zjistim v kolik hodin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Je proste zejtra cas neni udan!!!! Omg precti si to par stranek dozadu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Pro ty co tu na předchozí stránce psali to o poště. Není to tak chodí to přes kurýra UPS. Velice proffesionalni služba můj ipod dovezli do čr za tři pracovní dny jak řeší UPS, když tu nebudu? kontaktujou mě a domluvej se se mnou na datu/času? nebo mám smulu...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Jaktože se nemůžu příhlasit píše mi to vždycky byl jste odhlašen přihlašte se znovu, ale už dýl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 já to mám bez problému....vymaž cookies a cache, zkus jinej browser.....u lockerz vicemene klasickej postup :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4sek Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Je proste zejtra cas neni udan!!!! Omg precti si to par stranek dozadu!! tO jako mám sedět od rána u PC a pokáždy když odbide celá hodina se tam kouknout? ... na nic tohle to :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 hele a ten pro ty co si koupily chance tak to je i v EU nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 je to pro všechny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 mám jeden skromný dotaz... přišlo už vubec někomu něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Jo myslím že už někomu něco přišlo...asik IPOD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 narli : zekemu třeba poslali 75$, protože to pokazili a nedali mu ipod. (Chápu, neni to ipod, ale i tak, kdo ti dneska dá 75$ skoro "zadarmo") + vím, že tommy vyhrál ipod nano, ale nevim, jestli mu došel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4sek Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Prosím,udělal by si někdo na mě pár minut čas? :) na icq nebo skype kdyžtak icq 552485005 a skype tom4sek184 měl bych pár otázek :) eště to nějak nechápu stim vykupováním atd :) dík moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Jak vymažu Cache u Chrome nebo Operu? =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 chilli master:objednal jsem si ty 2 vlny mno a zbylo mi 100 PTZ,to se při objednávce budou odpočítat i těch 100 bodů?nebo jen těch 250 co jsem hodil na ty vlny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.