Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

^ToMmY^

Recommended Posts

Lidí, včera jsem trochu pátral v googlu a našel jsem tuhle větu:

[*Reminder – The Member Appreciation alerts service is currently for USA, UK and Canada residents ONLY , the alerts for the general redemption is open WORLDWIDE.]

To znamená, že ty bonosový vlny nebude fungovat v Evropě?

Taky v FAQ je jednu otázku:

How will I know that I can redeem?

A odpověď zní:

When you go to PTZ Place, only members who have signed-up will see PTZ Place live. Members who have not signed up will see the “Redemption Coming Soon” page.

Jsem si koupil 3 chance za 350ptz, ale když zapnu PTZ Place, tak nemám tam PTZ Place Live !!!! Mám tam Redemption Coming Soon

Jestli je to pravda, že bonusový vlny funguje jenom USA, UK a Canada, tak zejtra pošlu stěžování do Lockerzu a chci zpátky těch 35Optz!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,9k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Lidí, včera jsem trochu pátral v googlu a našel jsem tuhle větu:

[*Reminder – The Member Appreciation alerts service is currently for USA, UK and Canada residents ONLY , the alerts for the general redemption is open WORLDWIDE.]

To znamená, že ty bonosový vlny nebude fungovat v Evropě?

Taky v FAQ je jednu otázku:

How will I know that I can redeem?

A odpověď zní:

When you go to PTZ Place, only members who have signed-up will see PTZ Place live. Members who have not signed up will see the “Redemption Coming Soon” page.

Jsem si koupil 3 chance za 350ptz, ale když zapnu PTZ Place, tak nemám tam PTZ Place Live !!!! Mám tam Redemption Coming Soon

Jestli je to pravda, že bonusový vlny funguje jenom USA, UK a Canada, tak zejtra pošlu stěžování do Lockerzu a chci zpátky těch 35Optz!!

buhví kde ta věta byla...na lockerz o tom nic neni takže tomu nevěřim..dami tam navíc dávali pro jiný časový pásma stránku na převod času..

a tu větu jsi špatně pochopil...jen ten kdo si koupil ty vlny tak v době redeemu uvidí že je redeem, nikdo jinej

neuvidí Ptz-place live ale uvidí funkční ptz place

Odkaz ke komentáři

buhví kde ta věta byla...na lockerz o tom nic neni takže tomu nevěřim..dami tam navíc dávali pro jiný časový pásma stránku na převod času..

a tu větu jsi špatně pochopil...jen ten kdo si koupil ty vlny tak v době redeemu uvidí že je redeem, nikdo jinej

Jj, přijde mi to fakt divný. A co ta otázka v FAQ ??(blog.lockerz.com) Já jsem si koupil 3 vlny, ale v PTZ Place mám Cooming Soon místo nějaké PTZ place Live :ziped:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu