Cool.Majkl Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Kua furt to hází chybu :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 já byl u trika hned jak to šlo kašlal jsem na elektro to je hned pryč a když jsem přišel tak v té stránce kde jsou jen lockerz věci bylo ještě všechno tak dám XL už prostě během 20sekund to mám vyplněno a chyba několikrát za sebou, hoši z lockerz by měli konečně vymyslet nějakej způsob aby to nebylo tak přetížený a hned vybrakovaný třeba nějak omezit na regiony nwm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 jojo,lockerz je píčovina...aspon bude mín potencionálních soupěřů při redeemech xD fakt se zamysletekdyž vše dávaj zdarma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 trosku me nasrali ze se pokousim vychytat obal na iphone za 35ptz pul hodiny a mezitim skonci redemption, aspon mam body pro priste ale chtel sem zjistit jestli je vse ok a taky kurva mit neco z toho ze tu stojim jak c u r a k 5hodin :? :roll: aspon pujde play Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellbz Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 fakt krasa ty vole. vyplnoval jsem udaje na 25$, Tricko a Wallpaper dohromady asi 9x pokazdy Whoops! Looks like something went wrong there. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Jojo to same ja :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 fakt krasa ty vole. vyplnoval jsem udaje na 25$, Tricko a Wallpaper dohromady asi 9x pokazdy Whoops! Looks like something went wrong there. me to samí vyplnoval sem tricka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Mě to házelo chyby taky, ale body mi odečetli ? Co myslíte mám to zakoupené nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 taky se pridavam do klubu akorat mi to hazelo spis toto http://s2.imgupload.cz/img/207442/SWETr/lockerz.PNG , jinak aspon zkusenosti do dalsiho redeemu... nevite co bude u te zalozky coming soon??? a jeste toto je poprve co dali takto necekane redeem v 23:27, normalne tak v celou spis ne? jinak gratuluji za dnesni vecer 15 stran do threatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Vyhrali jste nekdo neco?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
breaker Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 kluci ja sel rovnou po skinu na iphone a vse v poradku ...akorad by me zajimalo kde je nejakej seznam mnou zakoupenych veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Tak jak to házelo tu chybu, tak tam bylo napsaný, že jestli to bude opakovaný tak mám napsat na support :D Tak sem si řek schválně tam napíšu a co se stane :D No a hádejte :D Poslali mi FAQ :lol: kde to samozřejmě neni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 taky se pridavam do klubu akorat mi to hazelo spis toto http://s2.imgupload.cz/img/207442/SWETr/lockerz.PNG , jinak aspon zkusenosti do dalsiho redeemu... nevite co bude u te zalozky coming soon??? a jeste toto je poprve co dali takto necekane redeem v 23:27, normalne tak v celou spis ne?jinak gratuluji za dnesni vecer 15 stran do threatu coze to bylo v tolik hodin ja si toho vsim 23:47 a jeste 23:36 sem kontroloval a nic tam nebylo jeste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Tak jak to házelo tu chybu, tak tam bylo napsaný, že jestli to bude opakovaný tak mám napsat na support :D Tak sem si řek schválně tam napíšu a co se stane :D No a hádejte :D Poslali mi FAQ :lol: kde to samozřejmě neni :D Ja jim taky psal kuli tomu meli to tam napsane primo a taky mi poslali ty jejich otazky odpovedi a neni to tam :D Nechapu to )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SandysJr Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 To já sem se včera vožral a vysral se na to :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 SandysJr - asi tak nápodobně :D A co je to Guarantee Your Prize for 2500 PTZ ? To jako když si koupim tak si můžu vybrat jakokoliv věc v rozmezí od 501-750 PTZ a nemusim se bát že už to tam nebude nebo jak ?? Díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 byl jsem tam fakt rovnou, když to otevřeli (nebyla zpráva ani na fb ani na lockerz) a elektronika byla fuc (mam autofill). zbylo par her na ds akorat, tak jsem bral cerny tricko s odyssem M. btw NEVITE KDY PRIJDE POTVRZOVACI EMAIL? KDYZ MI VZALI BODY, ZNAMENA TO, ZE UZ TO JE MOJE? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Cau mam dotaz kdyz bychmozna vyhral nekdy ten ucet na amazon tak jak mi to daji?To mi poslou nejakej poukaz nebo jen online nejaky kod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 asi pošlou jen na mail kód, zbytečný posílat něco poštou co se dá vyřešit po netu ;) ... Jak to je s tím Guarantee Your Prize ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 nevim nevim s tim amazonem, pokud sis koupil anglickej tak ti pujde nakupovat jen v anglii, nemeckej v nemecku a tak... s paypalem je to jiny, prostě po tejdnu, dvouvám přijde mail že na mail co máte u lockerz vám byly poslány peníze. V tom případě si musíte založit paypal a dát si tam mail, kterej máte na lockerz (mužete jich mít víc na PP) a oni vám tam na něj pošlou prachy. mě to trvalo necelý dva tejdny...s amazonem to myslim bude podobný. emaily trvaj většinou něco málo přes tejden ne dojdou tak klid a body strhávaj až když je cena uznaná a guarantee your prize znamená že si to koupíš a nejspíš hned na to si budeš moct koupit něco v rozmezí tolika bodů kolik sis kopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Co takhle zkusit něco jiného , podobného jako Lockerz? Nevíte o něčem ? :D Nejlépe kdyby ty reedemi byli pořád otevřený ale aby tam byli alespon trochu amjetný ceny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Proc bys anglickej mohl pouzivat jen v anglii?To snad znamena ze to plati na anglickej amazon ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Co jste včera objednali? :) Já jsem se včera redeem nezúčastnil, pač předevčírem u 3. vlny jsem objednal tričko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Proc bys anglickej mohl pouzivat jen v anglii?To snad znamena ze to plati na anglickej amazon ne? no však tak jsem to myslel...ale pokud bys znal amazon tak víš že poštovný do jinejch zemí než je pro ni dělaná ta stránka je strašně vysoký...prostě to neni taková pohoda jako s paypalem se kterym mužeš platit všude...navíc bejt omezenej jen na jeden shop..nevim no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Co jste včera objednali? :) Já jsem se včera redeem nezúčastnil, pač předevčírem u 3. vlny jsem objednal tričko. Já jsem vzal tricko s odyssem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.