Chilli_Master Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Já jsem vzal tricko s odyssem:) Šedý nebo černý?? Vzal jsem černý za 200ptz :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
breaker Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Ja jsem vzal ten kryt na iphone s oddysem ale jak poznam ze to mam ? je nekde ukazano co mam koupeno? jo a prislo uz nekomu to tricko k z-listu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 SandysJr - asi tak nápodobně :DA co je to Guarantee Your Prize for 2500 PTZ ? To jako když si koupim tak si můžu vybrat jakokoliv věc v rozmezí od 501-750 PTZ a nemusim se bát že už to tam nebude nebo jak ?? Díky ;) jojo presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Šedý nebo černý?? Vzal jsem černý za 200ptz :wohow: ja to sedy to cerny se mi tolik nelibylo:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 ja to sedy to cerny se mi tolik nelibylo:cheesygrin: Mě zase to černý :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Nevite jak dlouho tam byly ty snb desky Burton?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Pokud máte zájem o pozvánku tak mi napište váš mail na icq 357-771-987 a já vám hned pošlu pozvánku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Co to vůbec je 24/7 PTZ Place ?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Je to ověřené, že zasílají ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Co to vůbec je 24/7 PTZ Place ?? :D to nevím ale myslím že ten den bude officiálně propuknutý lockerz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 omg... blistere.. mira demence tu je silna 24/7 je zkratka pro 24 hodin / 7 dni v tydnu.. Proste, ze chystaji nejake misto, kde se budou dat ziskavat PTZ neustale (nebo kde se budou dat utracet neustale?).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 tak sice mám z AJ za 1 podtrž ale sem v 7 třídě a neumím jí tk moc,většinou tahák pomůže....tak dobře máš (zas)pravdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
breaker Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Utracení na sto pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Doufam ze to udelaj tak aby se dalo nakupovat 24/7 protoze ten redeem proste nejde, jdou hry, jo to jo, ale proste vecne ceny vubec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Jestli bude 24/7, tak ceny nebudou stát stějně jako redeem že? :D Tak abych začal sbírat ptz :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Chtel bych ten notebook :( Jenze ten redeem je strane rychlej, kdyz sem se logl byl tam ten PC za 3500ptz a hry ale ipody uz tam nebyli nic, nevite jak proste to stihnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Chtel bych ten notebook :( Jenze ten redeem je strane rychlej, kdyz sem se logl byl tam ten PC za 3500ptz a hry ale ipody uz tam nebyli nic, nevite jak proste to stihnout? No proto všichni posílali návrhy do lockerz, že vůbec nestíají redeem. A navrhli 24/7 no. Další info nám dají vědět později. Už se docela těším. Snad PSP Go nebude stát nad 5000ptz :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Hm tak ejstli psp go bude stat 5k ptz tak ten notas tak 10k a to jako nenasetrim to nejde kdyz se po roce mazou body.. Nechapu jak nedko muze dat 7,5 k bodu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Hm tak ejstli psp go bude stat 5k ptz tak ten notas tak 10k a to jako nenasetrim to nejde kdyz se po roce mazou body.. Nechapu jak nedko muze dat 7,5 k bodu .. Musí to stát trochu víc než Redeem.... Jinak, kolik máš ptz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 ceny budou samozřejmě čtyř násobný:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 ceny budou samozřejmě čtyř násobný:roll: Je to jistý?? Jestli ano, to znamená, že PSP Go bude stát 2700ptz :wohow: Super:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 prosim vas mam takovou blbou otazku musim mit pozvano 20 lidi abych mohl nakupovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Ne nemusis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 prosim vas mam takovou blbou otazku musim mit pozvano 20 lidi abych mohl nakupovat? ne, nemusíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 ceny budou samozřejmě čtyř násobný:roll: 4000 ptz za notebook? :D Dyt to nejde nazbirat ani do ROKU!! Takze se driv smazou body nez se to nazbira jako? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.