Miši2 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 hry na PS3 su neni regionovo obmedzene.. cize aj NTSC hru spustis na PAL konzole...Objednat si ju budes moct az ked bude dalsi reedem niekedy v marci... Drzim ti palce pretoze do 5 min su hry a elektronika fuc :wohow::cheesygrin::cheesygrin: do 5 minut to si hodne pridal zazil si unorovy redeem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Jdou vám přehrát všechny videa ? Mě se nechce už delší dobu spustit PLAY TUTORIAL (4:26), skoušel sem to i víckrát zasebou, ale prostě nejde ... Jj.. už mám body za všechna videa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk1ngs Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 pošlete mi link an tu stránku kde někdo něco vyhrál tady v tom topicu je 55 stránek :D pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Str. 14 lenoši líní !!!!!!!!! http://console-forum.net/showpost.php?p=802491&postcount=202 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Jj.. už mám body za všechna videa. TAk to bude asi nějakej error :( no nevadí 2PTZ mě nezabijou :) Jinak co říkáte na Nite Fite - podle mě nářez xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 TAk to bude asi nějakej error :( no nevadí 2PTZ mě nezabijou :)Jinak co říkáte na Nite Fite - podle mě nářez xD Nejsi v Z-listu? Já dostávám za 1 video 4 ptz! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Hele a co ten novej A-list nebo jak to je? Jsou nato reklamy po strane ale nevim nikdo se otom nepise jen ted jedna novinka o novem Z listu neco nevite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Nějak se pořád nemůžu dostat na Lockerz!Píše mi to spojení přerušeno :( Chyba při načítání stránky... nevíte někdo čím to je?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Hele a co ten novej A-list nebo jak to je? Jsou nato reklamy po strane ale nevim nikdo se otom nepise jen ted jedna novinka o novem Z listu neco nevite? A-List byl pred Z-Listem :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Nějak se pořád nemůžu dostat na Lockerz!Píše mi to spojení přerušeno :( Chyba při načítání stránky... nevíte někdo čím to je?... Mě taky fakt nevim čim to může bejt :D Buď spojení přerušeno, nebo Oh noes... :D A poslední varianta je, že mě to hodí zpátky na login Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Mne je jede vse ok ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 jestli by někdo chtěl zpeněžit triko které si vybral koupím mám zájem o toho Odysse v šedivé barvě nejlépe L :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 jestli by někdo chtěl zpeněžit triko které si vybral koupím mám zájem o toho Odysse v šedivé barvě nejlépe L :D Mám černý. Ale ještě mi to nepřislo :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Došel ti už ten potvrzovací mail??:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Došel ti už ten potvrzovací mail??:) Zatím ne :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Nj v Z-listu nejsem, nevim kde nahrabat lidi a těm co sem poslal mail říkaj že to je nějaká blbost :( ale už mám 200 a ještě zkousknu nějaký videa :) :) chci nějakou z konzolí třeba Xbox360 nebo PS3... Nevíte někdo jak zjistim jak sem u nich dlouho reglej ?? Zajímalo by mě to - za kolik času bych našetřil ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Si to spocitej.. Kazdej den ziskas 2PTZ za Login + 2PTZ za dailies.. a pak +2*pocet videi).. A jak dlouho tam jsi? Asi od doby, co jsi zodpovedel prvni dailies? To zjistis v tom kalendari, co je v dailies :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Jo tak už to mám, sem tam 34dní ;) Díky An ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Tak konecne prisel ten potvrzovaci mail:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellbz Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 jde nekomu lockerz? me to nejde uz od rana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 jo uplne v pohode... ale rano to taky hazelo errory :psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 tak mi došel email, budu mít černý tričko s odyssem M : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
breaker Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Lidi nevíte kolik nás ta doprava do čech bude stát? myslim cla ,poplatky atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Lidi nevíte kolik nás ta doprava do čech bude stát? myslim cla ,poplatky atd. Nic.. To všechno platí lockerz.com (amazon.com) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 lockerz nemá s amazonem nic společnho :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.