Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

^ToMmY^

Recommended Posts

• Odpovědi 1,9k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

To mi je jedno ja bych klidne utoho sedel celej tejden jemi to jedno, ale to si delaj prdel ne 4x vic bodu to je totalni KRAVINA dyt to nejde nazbirat ani za rok, treba tech 5000 dolaru ted je to za 7,500ptz a jako 4 nasobek toje totalni HOVADINA tobyste museli prijmout nejmene 3 tisice mozna az 5 tisci lidi abyste meli tolik bodu a klikat videa a odpovedi, klikam kazdej den kazde video mam zkoukle mam malo lidi no 32 ale proste tomi nerikejte ze to uz bude na vzdy o 4x vice ://///////////

:D nj co naděláš jistě jsi věděl od začátku co od toho můžeš čekat...

Já mám nějakej 500 bodů a za to si koupim tak nějakou hru xD a netrápí mě to šel jsem do toho s tim že jsem nepočítal s ničim vecnym že by mě přišlo samozřejmě jsem měl doměnky co bych tak chtěl atd.... ale... co naděláš :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zvyšují ceny, tím pádem budeš muset invitovat víc přátel a o to jim jde. Čím víc lidí, tím víc dostanou od sponzorů a tím víc by "mělo" být cen. :) Ale 4x to myslím přehnaly. Zase bude větší šance na nintendo wiii, které bude za 800bodů, tím pádem větší šance. Protože podle mě, má většina lidí kolem těch 200-300 bodů, protože čekají právě na to nintendo a zbytek se hrne dál. Jako třeba já. Ale nepočítám že bych někdy to nintendo, nebo nějakou elektroniku dostal. Já se smířím i s pár dolarama na PayPal. :) Jen pro dobrý pocit :D

Odkaz ke komentáři

Zvyšují ceny, tím pádem budeš muset invitovat víc přátel a o to jim jde. Čím víc lidí, tím víc dostanou od sponzorů a tím víc by "mělo" být cen. :) Ale 4x to myslím přehnaly. Zase bude větší šance na nintendo wiii, které bude za 800bodů, tím pádem větší šance. Protože podle mě, má většina lidí kolem těch 200-300 bodů, protože čekají právě na to nintendo a zbytek se hrne dál. Jako třeba já. Ale nepočítám že bych někdy to nintendo, nebo nějakou elektroniku dostal. Já se smířím i s pár dolarama na PayPal. :) Jen pro dobrý pocit :D

Ty tvoje dolary jsou ale dost drahe hele ,)) A jako tomy neco ti reknu, kecas hovadiny, ja vim zejeto zadarmo, ale nedokazes si predstavit kolik z toho ta spolecnost ma penez, kdyby chteli mohli bytam dat o mnoho vice cen takze tady nekecej jak je lockerz silene moc hodny zeti dava veci zadarmo atd .) ja to zviseni o 4x beru jako podfuk pro lidi protoze nekdo si setri celou dobu a pak ho takle vyprasej. Ja vim jeto zadarmo ale tohle je pekne vychcan*, chtej tam vic a vic lidi aby meli vic penez toje jasny, jsou ale vtom pripade nenazrany a jako kazdej clovek chteji vic a vic penez pritom daji vetsi ceny takze se toho prodam mene a nebo nato moc lidi nebude ani moct dosahnout, pral bych si aby to zvyseni cen bylo jen na ten jeden reedem a na uz na porat..

Odkaz ke komentáři

OMG, ale proč 4x ?? Já bych řekl, že to udělali schválně, protože už je to jasný, že USA duel nevyhraje. Blbý je, že teď jako první z elektroniky zmizí iPod Shuffle, Wii, PSP, iPod nano.... protože lidí teď mají kolem 1000 až 2000 ptz. A kde proboha seženu 2700 ptz na PSP GO?? :(

Odkaz ke komentáři

Ja jsem vas upozornoval.. Psali to, ze posledni redeem byl taky posledni, za tak pekne (testovaci) ceny. Je zcela logicke, ze lide maji vice a vice PTZ a tak musi zdrazovat, tohle bylo celkem extremne levne, nebyl celkem problem vydelat si na MB.

Ja jsem s lockerz (zatim?) seknul. Proc? Nedostatek casu - ono se to nezda, ale cas to zere fakt dost a nakonec celkem prd z toho - nejen, ze pri redeemu je fakt skoro hned vse pryc (posledne jsem tam byl jeste predtim, nez to oznamili na twitteru a na fb a uz tam bylo jen par $ na PP..), ale ted jeste to zdrazeni.. A bude to cim dal tim horsi, bude vic lidi -> mensi sance pri redeemu.. Vse bylo moc jednoduche..

Takze ten, kdo stihnul posledni redeem nebo jeste lepe ty predtim, tak byl stastny clovek, ted uz to IMHO POMALU ztraci vyznam.. (tim ale nechci nikoho odrazovat)

Odkaz ke komentáři

Nov-rastrov-obr-zek.png

ahoj brzo budu obědnávat :)

mám jen pár otázek ohledně adrysy..

název mněsta má být s číslem nebo bez? (praha 1 , praha 4 nebo jen praha?)

název mněsta má být bez čárek a bez háčků? (Děčín nebo Decin)

stát mám napsat : CR nebo CZ

predem děkuji :)

Odkaz ke komentáři

1) Píše se město!

2) U mezinárodních obchodů se vždy udává adresa bez háčků a čátek, číslo za město dopiš

3) Všechno v mezinárodním formátu, já běžně píšu Czech Republic celým, ale stačí i CZ/CZE (i když správně by se tam měl napsat kraj a ne stát ;-))

Odkaz ke komentáři

lol vy tu je nbrečíte, že to pořád dělaj schválně. bylo jasně psaný že ted je testovací fáze, proto je to tak levný... navíc ted s playem už to nejsou jen 4/8 ptz denně tak si tu furt nestěžujte. a bude toho daleko víc, tak se vzpamatujte proboha :dozey: NIKDo vam dnes nic zadarmo nedá, je jeasný že 7500dollarů nebo kolik tam je asi nebudeš mít jen tak hned a asi to jen tak někdo mít nebude

a lol wii za 800? 250*4=?

Odkaz ke komentáři

OMG všichni tady silite ze budou 4x vetsi ceny ale precist si to poradne to ne :roll:

we've added a new way for members to earn PTZ — tons of PTZ. — and this is only the beginning. In the next few months, we'll be adding thousands new videos, music, games, and major new features. Even with the PTZ increase, prizes will still be very attainable for the active Lockerz member.

shrnu to pisou tam ze pridaji behem par mesicu pres 1000 videi,her,muziky (za ktery budete dostavat PTZ) a pro aktivni navstevniky Lockerz bude i pri zdrazeni jednoduchy ziskavat body takze ja osobne ze zdrazovani strach nemam :cheesygrin:

spis my vadi jak Lockerz nadrzuje US tymu a pri ty soutezi kazdej kdo si zemni IP na americkou a ziskava body dava je americe a ne svymu tymu a jestli si myslite ze z Americkou IP a evropskou adresou se dostanete na redeem i kdyz vyhrajou americani tak to ste vedle nadrzovali stema bunny videama a ted nadrzujou dal me a dalsim mim kamosum a lidem nejsou videa uz zadny nj Lockerz ma jednodusi posilat po americe nez do sveta tak chteji aby americani vyhrali pokud vyhrajou tak v breznu nebude pro nas zadnej redemtion :-(

Odkaz ke komentáři

ty jsi vtipnej, řikáš že lidi neuměj číst ale ty taky ne...snad milionkrát tu to bylo i na lockerz to psali... Z DŮVODU NEPŘÍSTUPNOSTI VIDEÍ (HOW IT SHOULD HAVE ENDED A BUNNIES) JSOU PTZ ZA TYHLE VIDEA ROZDĚLENÝ PRO OBĚ STRANY...amík se koukne na bunnies, dostane 4ptz k USA ale i k internationals!!!! nikdo nikomu nenadržuje, probudte se...videa mi jdou všechny...se změněnou IP adresou se stejnak nedostanete na redeem protože jsou pomalý....

navíc když si změníš IP tak to nepřičítá USA i kdyby mělo...přičítá to podle STÁTU

body do soutěže jsou PODLE STÁTU V NASTAVENÍ

podle IP je jen dostupnost videí...

Odkaz ke komentáři

OMG všichni tady silite ze budou 4x vetsi ceny ale precist si to poradne to ne :roll:

we've added a new way for members to earn PTZ — tons of PTZ. — and this is only the beginning. In the next few months, we'll be adding thousands new videos, music, games, and major new features. Even with the PTZ increase, prizes will still be very attainable for the active Lockerz member.

shrnu to pisou tam ze pridaji behem par mesicu pres 1000 videi,her,muziky (za ktery budete dostavat PTZ) a pro aktivni navstevniky Lockerz bude i pri zdrazeni jednoduchy ziskavat body takze ja osobne ze zdrazovani strach nemam :cheesygrin:

spis my vadi jak Lockerz nadrzuje US tymu a pri ty soutezi kazdej kdo si zemni IP na americkou a ziskava body dava je americe a ne svymu tymu a jestli si myslite ze z Americkou IP a evropskou adresou se dostanete na redeem i kdyz vyhrajou americani tak to ste vedle nadrzovali stema bunny videama a ted nadrzujou dal me a dalsim mim kamosum a lidem nejsou videa uz zadny nj Lockerz ma jednodusi posilat po americe nez do sveta tak chteji aby americani vyhrali pokud vyhrajou tak v breznu nebude pro nas zadnej redemtion :-(

Tjn... s tim že podporujou amíky souhlasim jde to vidět i na tom jak pořád píšou že by měli přidat atd....

Je možný že budou přidávat dalši videa , hry a co já vim... ale už to nebude tak že ti to zabere každej den 2 minuty a do měsíce máš už crd na nějakou lepší věc...

Budeš u toho už sedět třeba 10 minut :D což samozřejmě za pokus stojí... když vememe ještě to že je to vše zadarmo...

Odkaz ke komentáři

o jasně, povzbuzovat prohrávající tým je taková svinárna no.....no ale jako bych nic nepsal vid?

Promin ... když jsem to psal tak tam od tebe nebyl žádnej post... a četl jsem to až potom....

A nedělej sakra zase toho "jedinýho" chytrýho.... víš o tom dost...vyznáš se v tom atd.... ale nejseš poslední ani jedinej kdo o tom něco ví....(na tohle nereaguju... mysli si prostě svý... xD)

Odkaz ke komentáři

hele mám dotaz když je redeem tak je to pomalé.. to asi zná každý kdo jse ho zůčastnil alspon 1x

mně napadlo vypnout zobrazování obrázků pro lockerz.com (mám forefox tak v možnostech je i možnost nezobrazovat obrázky na stránce : .....)

co vy na to myslíte že by to pomohlo?

Odkaz ke komentáři

hele mám dotaz když je redeem tak je to pomalé.. to asi zná každý kdo jse ho zůčastnil alspon 1x

mně napadlo vypnout zobrazování obrázků pro lockerz.com (mám forefox tak v možnostech je i možnost nezobrazovat obrázky na stránce : .....)

co vy na to myslíte že by to pomohlo?

Ale tak když se ti tam nebudou zobrazovat obrázky tak nebude vidět ani ta tabulka aby jsi si to obědnal ne?...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu