Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

^ToMmY^

Recommended Posts

Promin ... když jsem to psal tak tam od tebe nebyl žádnej post... a četl jsem to až potom....

A nedělej sakra zase toho "jedinýho" chytrýho.... víš o tom dost...vyznáš se v tom atd.... ale nejseš poslední ani jedinej kdo o tom něco ví....(na tohle nereaguju... mysli si prostě svý... xD)

nedělám tady ze sebe jedinnýho ale rozhlídni se kolem sebe. Někdo něco napíše, já ho opravim že je to jinak, tak tam radši napíšu jak to přesně je, pak se zeptá další, odkážu ho na to co jsem psal já a pak dalšího už musim poslat asi do prdele, protože jsou tady témata rozebraný minimálně na každý stránce 2x a pořád se tu někteří budou pořád ptát dokola na to samý.....

ehm tvůj post je 8 min po tom mym...neviděl jsi ho?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,9k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Když jsem seděl u únorový restocky (3), tak jsem používal všechny prohlížeče co mám :D (Safari, Fox, IE, Opera, Chrome). Ale jenom přes OPERA jsem se rychle dostal do PTZ PLACE a ceny byly ještě "REDEEM"

jj dík taková rada se vždy hodí už jsem stáhl operu :) jinak používám firefoxa :)

nedělám tady ze sebe jedinnýho ale rozhlídni se kolem sebe. Někdo něco napíše, já ho opravim že je to jinak, tak tam radši napíšu jak to přesně je, pak se zeptá další, odkážu ho na to co jsem psal já a pak dalšího už musim poslat asi do prdele, protože jsou tady témata rozebraný minimálně na každý stránce 2x a pořád se tu někteří budou pořád ptát dokola na to samý.....

ehm tvůj post je 8 min po tom mym...neviděl jsi ho?

třeba ho fakt neviděl :) ja nekdy dam quote dojdu si na zachod a az po te to dopisu a odesu :)

Odkaz ke komentáři

ok ok btw uz sem asi 2 tejdny v z listu a jeste mi neprisel e-mail od lockerz tak nevim psal sem jim ale nic a je docela na ho*no ze mi nejdou zadny videa ale spouste lidem to nejde a naopak nekomu to jde :?

napodobne, me spis stvou ty videa pred reedemem trickop jim trva dlouho to vsichni vime.

Odkaz ke komentáři

ok ok btw uz sem asi 2 tejdny v z listu a jeste mi neprisel e-mail od lockerz tak nevim psal sem jim ale nic a je docela na ho*no ze mi nejdou zadny videa ale spouste lidem to nejde a naopak nekomu to jde :?

udelal jsem Z-LIST cca 13.2, 16.2 mi prisel mail, ale na tricko stale cekam

Odkaz ke komentáři

Zdarec - Teď sem dodělal Z-List' date=' mohu se zeptat kdy mi dojde tričko? Nebo je něco kde o něj mohu zažádat? Děkuji.[/quote']

Je to tu milionkrat napsany staci si kliknout o 1-2 stranky zpet.Tricko posilaji autimaticky a nekomu dokonce trva mesic az dva nez mu prislo.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu