Arcane Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Promin ... když jsem to psal tak tam od tebe nebyl žádnej post... a četl jsem to až potom....A nedělej sakra zase toho "jedinýho" chytrýho.... víš o tom dost...vyznáš se v tom atd.... ale nejseš poslední ani jedinej kdo o tom něco ví....(na tohle nereaguju... mysli si prostě svý... xD) nedělám tady ze sebe jedinnýho ale rozhlídni se kolem sebe. Někdo něco napíše, já ho opravim že je to jinak, tak tam radši napíšu jak to přesně je, pak se zeptá další, odkážu ho na to co jsem psal já a pak dalšího už musim poslat asi do prdele, protože jsou tady témata rozebraný minimálně na každý stránce 2x a pořád se tu někteří budou pořád ptát dokola na to samý..... ehm tvůj post je 8 min po tom mym...neviděl jsi ho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Když jsem seděl u únorový restocky (3), tak jsem používal všechny prohlížeče co mám :D (Safari, Fox, IE, Opera, Chrome). Ale jenom přes OPERA jsem se rychle dostal do PTZ PLACE a ceny byly ještě "REDEEM" jj dík taková rada se vždy hodí už jsem stáhl operu :) jinak používám firefoxa :) nedělám tady ze sebe jedinnýho ale rozhlídni se kolem sebe. Někdo něco napíše, já ho opravim že je to jinak, tak tam radši napíšu jak to přesně je, pak se zeptá další, odkážu ho na to co jsem psal já a pak dalšího už musim poslat asi do prdele, protože jsou tady témata rozebraný minimálně na každý stránce 2x a pořád se tu někteří budou pořád ptát dokola na to samý.....ehm tvůj post je 8 min po tom mym...neviděl jsi ho? třeba ho fakt neviděl :) ja nekdy dam quote dojdu si na zachod a az po te to dopisu a odesu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sreidlik Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 ok ok btw uz sem asi 2 tejdny v z listu a jeste mi neprisel e-mail od lockerz tak nevim psal sem jim ale nic a je docela na ho*no ze mi nejdou zadny videa ale spouste lidem to nejde a naopak nekomu to jde :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 jj dík taková rada se vždy hodí už jsem stáhl operu :) jinak používám firefoxa :)třeba ho fakt neviděl :) ja nekdy dam quote dojdu si na zachod a az po te to dopisu a odesu :) Reagoval jsem na to co psal přes pm... nemá smysl řešit to tady.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 ok ok btw uz sem asi 2 tejdny v z listu a jeste mi neprisel e-mail od lockerz tak nevim psal sem jim ale nic a je docela na ho*no ze mi nejdou zadny videa ale spouste lidem to nejde a naopak nekomu to jde :? napodobne, me spis stvou ty videa pred reedemem trickop jim trva dlouho to vsichni vime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellbz Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 ok ok btw uz sem asi 2 tejdny v z listu a jeste mi neprisel e-mail od lockerz tak nevim psal sem jim ale nic a je docela na ho*no ze mi nejdou zadny videa ale spouste lidem to nejde a naopak nekomu to jde :? udelal jsem Z-LIST cca 13.2, 16.2 mi prisel mail, ale na tricko stale cekam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Ja jsem psal na lockerz ohledne Z-list tricka a rekli mi ze jim to ukazuje ze tricko uz na mou adresu bylo odeslano tak nvm. (NIC MI NEPRISLO) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Z-tričko prej mi poslali 6.2.10 a teď zatím nic :D A Odyss tričko mi poslali v 11.3.10. Už ztrácím naději na Z-tričko, ale stále čekám na Odyss za 200ptz :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Mne poslaly z-list triko 16.2 a taky jeste nic a Odyssa 11.3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 tk ono podle toho jaký je spojení nebo pošta....trička vám můžou přijít třeba za 2 měsíce,když ztratíte naději tk se najednou objeví..ale i možná ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farky Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Jen abych spravne chapal : Ten redeem je k dispozici jenom někdy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Jen abych spravne chapal : Ten redeem je k dispozici jenom někdy ? jo presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farky Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 a To třeba jednou za den nebo jednou za měsíc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 jednou za mesic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Mě přišlo tričko Z-list až po třech měsících! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingandrew Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 mě přišlo včera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farky Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Měl bych už snad poslední dotaz ohledně vyplnění údaju : Jak je tam řádek Adress 1 pak Adress 2 (optional) Co kam mám naspat ? Díky za rychlou odpověď dám thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Měl bych už snad poslední dotaz ohledně vyplnění údaju : Jak je tam řádek Adress 1 pak Adress 2 (optional) Co kam mám naspat ? Díky za rychlou odpověď dám thanks vyplň jenom adress 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoveShyness' Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Zdarec - Teď sem dodělal Z-List, mohu se zeptat kdy mi dojde tričko? Nebo je něco kde o něj mohu zažádat? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Nevíte kdy bude reedem pro všechny? Nebo klidně i pro z-listy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Zdarec - Teď sem dodělal Z-List' date=' mohu se zeptat kdy mi dojde tričko? Nebo je něco kde o něj mohu zažádat? Děkuji.[/quote']Je to tu milionkrat napsany staci si kliknout o 1-2 stranky zpet.Tricko posilaji autimaticky a nekomu dokonce trva mesic az dva nez mu prislo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Stačí v nastavení vybrat velikost trička a dát uložit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Čau jedou vam ty videa mne zadny nejedou:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 no mě taky ne - kliknu a jen černej čtverec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Jde vam lockerz ja tam mam toho cokla :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.