Sike Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 A je to tady :D Nový a taky 4x dražší ceny =) Super :) Ted mam leda tak na zku***vene WII ktere stejne nedostanu protoze ho kazdej ale uplne kazdej bude chtit.. Takze leda tak mp3 za 800 ://// Docela nastvanej no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Jojo :D Taky chci Wii, pač nemám dostatek bodů na něco lepšího :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Jojo :D Taky chci Wii, pač nemám dostatek bodů na něco lepšího :D :D A presne takhle to udela dalsich 100000 lidi tkaze vsichni pudou po WII coz bude nedosazitelne, to ani nema cenu potom jit .. Du po ty mp3 :/// A jestli ji ziskam koncim s lockerz jeto blbost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 už někdo vyřešil to že mu nejdou spustit žádný videa ?? Pořád mi nejdou :( Skusil sem IE 8 a primárně používám Operu ani na jednou nejdou... EDIT: tak sem si to projel a cen tam je fakt hafo :D jen škoda že sou taky 4x dražší sem chtěl xbox a teď u toho budu muset ztrávit ještě nějakej čas ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Prosím vás, co si mám představit pod pojmem "Guarantee Your Prize" ? Funguje to něco na způsob rezervace? Nebo jak to mám chápat?! :) Je to celkem drahý, tak kdyby se tím zvýšila jistota, koupil bych ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Už sem se tu ptal - když si to "koupíš" tak si můžeš vybrat jednu věc (nebo oni vyberou ???) v tom rozmezí těch PTZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellbz Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 už někdo vyřešil to že mu nejdou spustit žádný videa ?? Pořád mi nejdou :(Skusil sem IE 8 a primárně používám Operu ani na jednou nejdou... Doma mi taky nejdou, ale ve skole z Wi-Fi jdou skvele... xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farky Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Takový zdražení !!!!! Se fakt po..ali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Tak konečně mi přišel tričko z únorového restocku :D Huráá :D RE: lol! sry za mega fotku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 S tím logem souhlasím. Ten pes co mi někdy líže obrazovku je někdy na zabití.....No já čekám na tričko ze Z-Listu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoveShyness' Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Tak bych se chtěl zeptat kolika lidem už došlo tričko a po jak dlouhé době :) A mohl by ho někdo vyfotit ? :P Dík ;) [Chci vaše foto né to co najde google ] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Hehe.. přepni na stránku 72 :D Jinak mi to poslali 11.3.2010 a balíček jsem dostal dneska (24.3.2010) :) A Z-tričko mi už asi nepřijde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoveShyness' Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Hehe.. přepni na stránku 72 :D Jinak mi to poslali 11.3.2010 a balíček jsem dostal dneska (24.3.2010) :) A Z-tričko mi už asi nepřijde :D Sorráč. Moje chyba. :D A to je jaké tričko když píšeš že Z-tričko ti už asi nepřijde ? ... A to s tím balíčkem sem taky nepochopil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Sorráč. Moje chyba. :D A to je jaké tričko když píšeš že Z-tričko ti už asi nepřijde ? ... A to s tím balíčkem sem taky nepochopil ? To je Odyss tričko za 200 ptz (Teď už 800) 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 taky mi došlo dneska...černý Oddys. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sreidlik Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 jen sem se chtel zeptat kdyz sem v z-listu uz neco pres 2 tejdny a jeste mi neprisel e-mail ze mi poslou tricko tak asi stejne mi ho poslou az dostanu ten e-mail co? ja sem jim 2x napsal ale nic trva to takhle normalne? kamos rikal ze mu e-mail prisel po 24 hodinach zhruba :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 počkej si ... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoveShyness' Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 Mě došel jakejsi mail od nich ale nic o tričku tam zmiňovaný nebylo :lol: Bylo to něco jako uvítání z-list ... Takže dá se říct že je to něco jako "potvrzení" ? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 Kdy byl v unoru redeem ?(kolikateho) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 myslim ze 27 ale fakt nevim:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 Kdy byl v unoru redeem ?(kolikateho) tusim ze 26 v pul 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 pul 12 bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Re: **************** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparh4wk Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Lockerz slo s kvalitou hodne dolu, za 1. vetsine lidi, vcetne me, nejdou poustet vubec zadna videa, ani ty, ktere jsem jiz predtim videl a ani ty, ktere jsou k daily.. bodu mam neco pres 700 a chtel jsem xbox a ted diky 4x zdrazeni budu mit tak velke h***o... hlavne, ze zdrazeni bude, protoze bude vice moznosti ziskat ptz, ktere, ale ted nejsou, takze zdrazeni bylo vypocitane tak, aby tento mesic meli klid, protoze si temer nikdo nic nevezme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Lockerz slo s kvalitou hodne dolu, za 1. vetsine lidi, vcetne me, nejdou poustet vubec zadna videa, ani ty, ktere jsem jiz predtim videl a ani ty, ktere jsou k daily.. bodu mam neco pres 700 a chtel jsem xbox a ted diky 4x zdrazeni budu mit tak velke h***o... hlavne, ze zdrazeni bude, protoze bude vice moznosti ziskat ptz, ktere, ale ted nejsou, takze zdrazeni bylo vypocitane tak, aby tento mesic meli klid, protoze si temer nikdo nic nevezme :) je to judelany tak, aby skoro nikdo nikdy nevyhral :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.