Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

^ToMmY^

Recommended Posts

• Odpovědi 1,9k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

už někdo vyřešil to že mu nejdou spustit žádný videa ?? Pořád mi nejdou :(

Skusil sem IE 8 a primárně používám Operu ani na jednou nejdou...

EDIT: tak sem si to projel a cen tam je fakt hafo :D jen škoda že sou taky 4x dražší sem chtěl xbox a teď u toho budu muset ztrávit ještě nějakej čas ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hehe.. přepni na stránku 72 :D Jinak mi to poslali 11.3.2010 a balíček jsem dostal dneska (24.3.2010) :) A Z-tričko mi už asi nepřijde :D

Sorráč. Moje chyba. :D A to je jaké tričko když píšeš že Z-tričko ti už asi nepřijde ? ... A to s tím balíčkem sem taky nepochopil ?

Odkaz ke komentáři

jen sem se chtel zeptat kdyz sem v z-listu uz neco pres 2 tejdny a jeste mi neprisel e-mail ze mi poslou tricko tak asi stejne mi ho poslou az dostanu ten e-mail co? ja sem jim 2x napsal ale nic trva to takhle normalne? kamos rikal ze mu e-mail prisel po 24 hodinach zhruba :?

Odkaz ke komentáři

Lockerz slo s kvalitou hodne dolu, za 1. vetsine lidi, vcetne me, nejdou poustet vubec zadna videa, ani ty, ktere jsem jiz predtim videl a ani ty, ktere jsou k daily.. bodu mam neco pres 700 a chtel jsem xbox a ted diky 4x zdrazeni budu mit tak velke h***o... hlavne, ze zdrazeni bude, protoze bude vice moznosti ziskat ptz, ktere, ale ted nejsou, takze zdrazeni bylo vypocitane tak, aby tento mesic meli klid, protoze si temer nikdo nic nevezme :)

Odkaz ke komentáři

Lockerz slo s kvalitou hodne dolu, za 1. vetsine lidi, vcetne me, nejdou poustet vubec zadna videa, ani ty, ktere jsem jiz predtim videl a ani ty, ktere jsou k daily.. bodu mam neco pres 700 a chtel jsem xbox a ted diky 4x zdrazeni budu mit tak velke h***o... hlavne, ze zdrazeni bude, protoze bude vice moznosti ziskat ptz, ktere, ale ted nejsou, takze zdrazeni bylo vypocitane tak, aby tento mesic meli klid, protoze si temer nikdo nic nevezme :)

je to judelany tak, aby skoro nikdo nikdy nevyhral :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu