Chilli_Master Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Tak kolik máte PTZ? :D A co chce vzít, kdybys jste se dostali na Place? :D :D RE: mám 1402 a zkusím Wii :D (Jako další 200 tisíc lidí, kteří nemají tolik ptz na dražší věci) :D Malá šance xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 1205 chci zkusit wii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 co tu porad mluvite ze vam nejdou videa pouzivam novou mozillu a vsechny mi jdou bez problemu krome bunnies :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparh4wk Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 co tu porad mluvite ze vam nejdou videa pouzivam novou mozillu a vsechny mi jdou bez problemu krome bunnies :D Tak to jsi jeden z tech stastlivcu, kterym jedou.. na prohlizeci nezalezi.. co mas za poskytovatele netu? Jinak 796 bodu a chtel jsem xbox, ted teda nic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Juhůůů, taky mi jdou, ale mam jen 160bodů, takže musim dělat, ať mám alespoň na hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Mě taky jdou a mám net od O2. Když vám nejdou, tak stačí vzít notebook do města a chytnou si nějaký nezaheslovaný wifi :D Restaurace, kavárna, MacDonald, KFC, obchodní centry atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparh4wk Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Vy, kterym jedou videa, co mate za ISP? P.S. ja mam UPC, kamos ma O2 a stejne nam to nejede... asi je to random zakazane, nebo nevim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Návod, těm co nejdou VIDEOS na Lockerz.com (černá obrazovka u videa) 1) Zde: https://store.opendns.com/get/basic se zaregistrujete 2) A po té se Vám zobrazí návod jak změnit DNS... 3) Po změnění DNS mě to šlo pouze když jsem restartoval mozillu a pak vše jelo bez problémů... Testováno na netu od GTS Novery (T-Mobile) WIN7 a na firefoxu.. vše bezproblémů! Doufám, že to aspoň někomu pomůže ;) :) EDIT: Nefunguje na chráněná videa autorskými právy (ty bunnies apod.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Návod, těm co nejdou VIDEOS na Lockerz.com1) Zde: https://store.opendns.com/get/basic se zaregistrujete 2) A po té se Vám zobrazí návod jak změnit DNS... 3) Po změnění DNS mě to šlo pouze když jsem restartoval mozillu a pak vše jelo bez problémů... Testováno na netu od GTS Novery (T-Mobile) WIN7 a na firefoxu.. vše bezproblémů! Doufám, že to aspoň někomu pomůže ;) :) A funguje ti ty animační videa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 ^^ ty co jsou chráněné autorskými právy tak ne... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 ^^ty co jsou chráněné autorskými právy tak ne... :/ Škoda... za ty jsou dost ptz :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1500 Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Dneska jsem si dosel na postu pro ten hrnek,postacka byla lina to vzit az k nam dom,tak nam tam dala papir ze nikdo nebyl doma(coz nekdo je furt),takze jsem musel jit s rodicema na tu postu,protoze jeste nemam obcanku,zahadou ji nahodou nechteli xD ale to neresim - upozorneni : to neni hrnicek ale KYBL :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 To krystof94 pomohlo to moc dekuju posilam thanks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 ^^ty co jsou chráněné autorskými právy tak ne... :/ ty chraneny autorskyma pravama myslis bunnyes a to "anime" nvm jak se menuje ale na obrazcich to vypada jak naci astronauti?Ja sem to prave zkousel tedka ale neslo mi to :( zkousel sem i nakej proxy changer ale prd. Jinak ostatni videa v pohode fungujou. Jinak sem se chtel zeptat dycky tam postrane davaj odkaz na naky weekly mixy ze si je muzu poslechnout ale jaksi se mi nepodarilo zjistit jak nevite nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparh4wk Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 ty chranene bych rekl, ze jedina moznost je pouziti VPNky, pokud to teda nejde pres proxy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sreidlik Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Návod, těm co nejdou VIDEOS na Lockerz.com (černá obrazovka u videa)1) Zde: https://store.opendns.com/get/basic se zaregistrujete 2) A po té se Vám zobrazí návod jak změnit DNS... 3) Po změnění DNS mě to šlo pouze když jsem restartoval mozillu a pak vše jelo bez problémů... Testováno na netu od GTS Novery (T-Mobile) WIN7 a na firefoxu.. vše bezproblémů! Doufám, že to aspoň někomu pomůže ;) :) EDIT: Nefunguje na chráněná videa autorskými právy (ty bunnies apod.) Ty blázne :cheesygrin: ono to fakt funguje diky moc!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 ty chranene bych rekl, ze jedina moznost je pouziti VPNky, pokud to teda nejde pres proxy... to se dela jak ? zkousel to nekdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 hej dik moc za ty videa fakt borec a ten hrnicek je proc kybl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparh4wk Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 to se dela jak ? zkousel to nekdo ? nebylo moc casu, ale pres VPN jsem dokazal videa spustit, jen nenabehla captcha na konci videa, ale to snad nejak pujde, mrknu na to rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 hej dik moc za ty videa fakt borec a ten hrnicek je proc kybl? protože je velkej? :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparh4wk Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Takze, nedalo me to a testnul jsem to jeste vecer... co se tyce VPN, tak to funguje vcetne captchi a dostavam body.. takze kdo chcete, tak staci nainstalovat soft HotSpotShield.. Posleze zapnout, nalogovat se na lockerz a enjoy kraliky :) Web softu: http://hotspotshield.com/ Update: Zda se to divne jenom me, nebo Wii za 1000PTZ a Xbox360 za 2700 je docela nepomer, kdyz cena je v realu temer stejna ? Update: Docela casto se stava, ze videa musite prehrat 2x, jelikoz se neukaze captcha, ale tak dobre body navic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny9509 Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Zdravim, nevite proc mi nejdou spustit videa v play? Stahl jsem nejnovejsi flash, zkousel jsem to v IE,Firefoxu, Chromu i Dragonu.. EDIT: vsiml jsem si nejakeho tipu na predchozi strance, sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparh4wk Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Zdravim, nevite proc mi nejdou spustit videa v play? Stahl jsem nejnovejsi flash, zkousel jsem to v IE,Firefoxu, Chromu i Dragonu..EDIT: vsiml jsem si nejakeho tipu na predchozi strance, sorry. Viz http://console-forum.net/showthread.php?t=75068&p=849691&viewfull=1#post849691 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellbz Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Na Bunnies, How it Should Have Ended a na to sci-fi anime zkuste Hide IP NG 1.54 zkusebni verze se da stahnout tady http://hide-ip-soft.com/download.htm me ten programek pomohl, kamosovi taky, tak to zkuste ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Na Bunnies, How it Should Have Ended a na to sci-fi anime zkuste Hide IP NG 1.54 zkusebni verze se da stahnout tady http://hide-ip-soft.com/download.htm me ten programek pomohl, kamosovi taky, tak to zkuste ;) Funguje to :wohow: i Captcha a ptz :cheesygrin: Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.