Sparh4wk Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Na Bunnies, How it Should Have Ended a na to sci-fi anime zkuste Hide IP NG 1.54 zkusebni verze se da stahnout tady http://hide-ip-soft.com/download.htm me ten programek pomohl, kamosovi taky, tak to zkuste ;) Funguje to :wohow: i Captcha a ptz :cheesygrin: Díky moc Super, takze dalsi zpusob, jak obelstit tu jejich super US "ochranu" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Oh no! Odyss mi zase líže obrazovku :D Ale videa jdou :) Akorát všechno je takový přeházený, nepřehledný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparh4wk Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Takze jedine co je skoda u Hide IP NG je to, ze je to jen na tri hodiny... takze nutnost najit medicinu popripade produkt zakoupit, takze zustavam u VPNky :) Update: navic ten soft mi nejede, ikdyz jsem zvolil US IP, stale kralici nejedou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Na Bunnies, How it Should Have Ended a na to sci-fi anime zkuste Hide IP NG 1.54 zkusebni verze se da stahnout tady http://hide-ip-soft.com/download.htm me ten programek pomohl, kamosovi taky, tak to zkuste ;) Sakra už jsem využil trial :cheesygrin: nemáš key nebo plnou verzi ?? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparh4wk Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Sakra už jsem využil trial :cheesygrin: nemáš key nebo plnou verzi ?? :roll: co takhle zkusit ten hotspotshield? dela to stejnou praci a navic zadarmo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Super !! ďakujem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 nedaj se nejak vypnout ty reklamy pls?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparh4wk Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 nedaj se nejak vypnout ty reklamy pls?:) adblock plus pro ff to jisti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Jde se vam prihlasit mne to najednou odhlasilo a nemuzu se prihlasit snad nemam ban... EDIT: sory planej poplach uz to jde:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Tady jsem nasel taky moc dobrej program na IP (JEDOU I BUNNIES) http://hotspotshield.com/downloads/thank-you-US/?type=na&p=ftp& Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparh4wk Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Tady jsem nasel taky moc dobrej program na IP (JEDOU I BUNNIES)http://hotspotshield.com/downloads/thank-you-US/?type=na&p=ftp& precti si me prispevky o stranku zpet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Alespon cti... :dozey: http://console-forum.net/showthread.php?t=75068&p=850162&viewfull=1#post850162 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 precti si me prispevky o stranku zpet :) Jaj tak to sry kamo prehlid sem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Hele našel sem tohle http://lockerzshare.in/giftcountdown/ mělo by to bejt odpočítáváni do redeemu, co si o tom myslíte ?Nikde sem neslyšel, že by teď měl bejt na třikrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 hele da se rict ze je to fejk je to odpocitavani takovi teoreticky ze by to davalo smysl ze to bude v tuhle dobu ale never tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 To odpočítávání jsem sledoval už dlouho.... nikdy nebyl přesnej :) Ale jak byly v únoru 3 bonusový vlny, tak ty časy seděly, pač lockerz dali vědět datum a čas :D Jinak u normal restocku to nesedí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny9509 Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Dneska mi nejde ani to s tim nastavenim DNS serveru.. takze s prehravanim asi mam smulu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparh4wk Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Tak jsou oznameny pravidla, takze se tento tyden mame na co tesit, nebo spise mame co delat, ale sance jsou docela male :) Jinak nezda se vam fakt podezdrely rozdil v PTZ Wii vs Xbox360? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Tak jsou oznameny pravidla, takze se tento tyden mame na co tesit, nebo spise mame co delat, ale sance jsou docela male :)Jinak nezda se vam fakt podezdrely rozdil v PTZ Wii vs Xbox360? Prioč? Wii stál 250ptz, xbox 675ptz. Jen to zdražili o 4x. A jde o xbox 360 elite. v USA Wii stojí cca 199$, Xbox360 Elite cca 350$ RE: I moje Odyss tičko stál skoro jako Wii :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 "this week" ?? Jak to myslejí? Jako ještě dneska ?? :D RE: aha! v USA je typický new week začíná v Sunday :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Můžu pustit víc videí najednou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Můžu pustit víc videí najednou? Tak to zkus :) Já už jsem viděl všechna videa, ale po jednom, takže, nwm :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matzeek Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 to je tak tezky to vyzkouset? :) nemuzes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 tk jako zkusit to není probléma,ale jde mi o to jestli za to dostanu body,2 videa najednou mě běžej ale na konci to napíše Remember you can only get PTZ for one video at a time. takže ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Chtěl jsem se zeptat, na Lockerz psali, že hry jsou NTSC only, půjdou mi na Xboxu 360 kupovaném v ČR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.