Chilli_Master Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Chtěl jsem se zeptat, na Lockerz psali, že hry jsou NTSC only, půjdou mi na Xboxu 360 kupovaném v ČR? Všechny hry nejsou Only NTSC. Některé hry jsou Region Free. Na netu jsou takový tabulky, kde to můžeš zjistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Takze redeem muze byt i dnes ?(Nebo to jede az od zitrka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 na xbox jsou vsechny ntsc na ceskym xboxu ti nepudou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 to bude jeste dnes dali to na vikend a vzdycxky kdyz to tam dali tak to jeste ten den bylo co si pamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Co jsi chcete vzit v tomdle reedemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparh4wk Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 asi wiicko, to prodat a koupit si xko :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Každý chce Wii, protože víc ptz nemají :D Jako jááá :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellbz Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Ja zkusim bud Wiicko, Shuffle nebo sluchatka Skullcandy, ale pochybuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 řty jo na Gočko si dlouho počkas ze kolik mas bodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Uvažuju o skullcandy :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Tak asi dnes nic cekam do 24:00 a pak jdu ulehnout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Půl noc a nic :D Tak hlídka zase zejtra ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Budu brat asi hru na PS3 jsou region free všechny hry na ps3 ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Jo mnely by:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1500 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Tak co uz campite? tedka jsem dlouho neshlizel videa,tak doukoukavam co se da at mam 800 ptz na psp,je to sice model 3000,ale pred par dnama to jednomu borcovi prislo,napsal na forum a prej to ma ofw 4.2,takze ChickHEN na to pujde dat v pohode :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Dnes mi konecne doslo odyss tricko:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparh4wk Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Dnes mi konecne doslo odyss tricko:) Musi mi prijit nejdrive nejaky jiny mail nez to poslou, nebo staci ten, ze jsem se stal Z-Listerem a ze si mam vyplnit spravne adresu? A jak dlouho jsi cekal? Ja cekam od 16.2 kdy jsem se stal Z-Listerem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Ja dostal odyss ten mail staci jeden jinak na z-list triko cekam od 16.2 kdy mi poslaly ten mail a furt nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 jak delas machra co hnedka kubine :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Nezavid:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 nojo prokouk si me az mi konecne sakra dorazi Z.list triko tak pak to bude hnedka vedet celej TOPic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Čekate nekdo dnes na reedem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 rád ale nevim v kolik tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Jn podle mne to bude stejne zitra ale nasralo by me kdybych ho prosvihl:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Ja cekam cekal jsem i vcera :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.