kingandrew Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Jn podle mne to bude stejne zitra ale nasralo by mne kdybych ho prosvihl:D to me taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Nevim na zdi nic nepisou nerek bych ze to bude dneska spis by me nasralo ze by to bylo treba o pul 4 ráno :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Oni vzdy pred redeemem vypinaji play ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Když dneska psali "few days" tak dneska určitě nebude restock :-D Hádám, že na 30% bude zejtra a 60pro že pozítří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 a zbylejch 10% ? :D:D jinak videa mi nejdou a skoušel sem i ty programy na IP a tak :( Mám novou Operu a nejede mi ani jedno video, ani na IE novym taky nejedou - jen mi naskočila jen reklama na airwick :D sem to musel zmáčknout aby to vystříklo :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Tak 70pro, že pozítří :D Zkoušel jsi Hotspot Shield Launch ?? Mě to funguje ;) Videa jdou včetně ty animovaný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Mne taky krasne jedou vsechny videa na opere:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Ukazuje mi to tohle i když dám na ON :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Lidi dnes uz na to seru snad zejtra to uz bude jenom doufam ze to nebude jeste dnes :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Budete někdo dneska hlídat?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 J ja tu budu do 24:00 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 no jasne ze:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1500 Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Reseni pro nefunkcni videa (hallway i play) najdete zde aspon me a dalsim stovkam lidem to pomohlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Restock !!!!!!!! Ted !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparh4wk Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 fail.. Sorry, you're not in this redemption. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matzeek Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 pozde :) sem se nestih ani uprdnout.. ale treba ps3 tam vydrzela hodne dlouho, skoda ze nebyly bodiky.. tak sem zkusil aspon naky sluchatka no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Stále můžete vzít iMac nebo Macbook Air !! :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 já vzal za 140 bodů na Iphone...uvidíme,příště vezmu sluchátka jestli budou bodíky a je reedeeeeeem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matzeek Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 ano a to se vyplati :D ale skoda, byla o dost vetsi sance.. i ten I pad tam byl nekolik minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Sorry, you're not in this redemption. čím to bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Tak jsem vzal aspon Odyss Pimp - 3G - iPhone - Black abich se ujistil ze taky neco muzu vihrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 ach jaj skoda ze som si to neskoro vsimol :( ... aspon dalsi iphone skin som si zobral :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Tak nebude Wii ani PSP :D Stále REDEEM NOW u iMac a Air xD :_D Kde teď seženu 14000 ptz? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 musíš jít na PTZPLACE.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Stim jsem teda nepocital ze to bude tak brzo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.