Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

^ToMmY^

Recommended Posts

• Odpovědi 1,9k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Návštěvník

zdravím všechny, mám takovej problém,dostat sem od jednoho kluka učet na lockerz a chtel sem si změnit email tak jsem to udělal něco to napsalo že něco pošlou a nic neposlali nevite proc?:( a jestě mi nejdou ani přehrávat videa napíše to tohle the selected item is not currently available(vybrané položky není v současné době k dispozici)asi načte se obrázek a nic poradte díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

200 PTZ vyděláno! :D Asi se ptáte "jak to mohl stihnout", využil jsem ten double PTZ za videa. Ačkoli nejsem Z-Lister, když jsem kouknul do archívu, bylo tam celkem dost videí, co jsem neshlédnul. Teď mluvím o těch Dailies.

Hmm pěkný :D já zatim 800 PTZ a furt to roste :D

Odkaz ke komentáři

Zdravim, zkousel uz nekdo obejit videa blokle na regiony pres vpn?? Zajimalo by me jestli je to bezpecne a jestli to neni zbytecny risk o ban (ten bych asi stejne nedostal hned, asi az pri nejakem reedemu coz??) ?

Nevim zda se to řadí do nějaké té skupiny škodlivého softwaru nebo jak to lockerz rozdeluje a nebo jestli tim nic z toho neporušuju?

Díky

PS: jeste, kdyz bych koupil pri reedemu amazon card pro UK bude mi platit kdyz si objednam neco z uk?? nebo amazon cards jsou nám uplne k nicemu?

dik

Odkaz ke komentáři

Hehe, proxyna je neodhalitelna, zelenaci :-)

Staci se podivat sem http://anoncheck.security-portal.cz/ a pokud se tam nikde nenechazi vase prava IP (pokud mate aktivovanou proxynu), tak to znamena, ze ta proxyna je "elite" a neodesila vasi realnou IP v hlavicce a neda se tak poznat, ze jste za proxynou :-)

Použil jsem Hotspot Shield Launch a ten program jen dočastně skryje IP adresu. Neporušuje žádná v uvedených pravidel.

Prosimte.. Docasne skryti.. Ty jsi vtipny, dlouho jsem to prehlizel, ale kdyz to pises porad lol. Proste je to VPN, takze neco, jako proxy server.. Zadne skryvani IP :D Mozna se da laicky rici, ze to "nahradi tvoji IP jinou IP".

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu