PodFuck3r Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 jak ste odpověděli na dnešní otázku? nechápu jí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matzeek Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 what is the funniest movie you have ever watched? jakej nejvtipnejsi film si videl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Může mi prosím někdo poradit jak teda pouštět ty videa dřív mi to šlo ale po posledním restocku mi přestali fungovat tak prosím poraďte!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Podivej se par stranek dozadu. Odpoved je tu nekolikrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Kdy vlastně končí double ptz? Mě to teď ještě hází po 8mi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matzeek Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 no psali tam slova jako "today" a "double PTZ day", takze by to uz jit nemelo - opak je ale pravdou a ja sem jen rad, vcera sem to pred nocni vsechno nestih :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1500 Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 nezapomen ze tam v Pittsburghu maji cas GMT-5 jelikoz jsme stredni evropa,tak jsme GMT+2 = jsou 7 hodin nazpet,takze v 6:46 to urcite jeste slo,ale po sedme uz nepredpokladam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matzeek Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 jak vidis, tak sem psal v pul devate a stale sem dostaval 8 ptz.. btw i ted jeste dostavam double ;) ja se teda vubec nezlobim :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Právě je 15:49 a furt mi to leze po 8smi :D Kdy že to má končit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Pořád mi to dává 8ptz...super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 podla mna je to narit ze to stale dava 8ptz pretoze viac ludi nazbiera 200ptz a zas sa mi nic neujde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Takže dneska je další den Double PTZ :D Bezzzva (viz zeď) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 zdravím všechny, mám takovej problém,dostat sem od jednoho kluka učet na lockerz a chtel sem si změnit email tak jsem to udělal něco to napsalo že něco pošlou a nic neposlali nevite proc?:( a jestě mi nejdou ani přehrávat videa napíše to tohle the selected item is not currently available(vybrané položky není v současné době k dispozici)asi načte se obrázek a nic poradte díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Nezná někdo ještě nějaký program jako je HotSpot shield? Mě totiž nejde lockerz pokud mám ten štít zaplý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Nezná někdo ještě nějaký program jako je HotSpot shield? Mě totiž nejde lockerz pokud mám ten štít zaplý. Zkus HideIP.... ale nemohl jsem najít full verze. Trial je na 3 hoďky (1h / 1 den) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 nebo zkus FreeVPN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 200 PTZ vyděláno! :D Asi se ptáte "jak to mohl stihnout", využil jsem ten double PTZ za videa. Ačkoli nejsem Z-Lister, když jsem kouknul do archívu, bylo tam celkem dost videí, co jsem neshlédnul. Teď mluvím o těch Dailies. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 taky sem si vsiml ze tam pridavaj dost dailies ale jestli to maj bejt ty dalsi zpusoby vydelavani tak nvm nvm ocenil bych nakou gamesku asi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 200 PTZ vyděláno! :D Asi se ptáte "jak to mohl stihnout", využil jsem ten double PTZ za videa. Ačkoli nejsem Z-Lister, když jsem kouknul do archívu, bylo tam celkem dost videí, co jsem neshlédnul. Teď mluvím o těch Dailies. Hmm pěkný :D já zatim 800 PTZ a furt to roste :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Nevíte někdo kdy otevřou tu možnost nakoupit si kdy chcete ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Nevíte někdo kdy otevřou tu možnost nakoupit si kdy chcete ? No Psaly early 2010 a už je duben :D ale tenhle rok po tom, co spustěj hry ;).....snad :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Zdravim, zkousel uz nekdo obejit videa blokle na regiony pres vpn?? Zajimalo by me jestli je to bezpecne a jestli to neni zbytecny risk o ban (ten bych asi stejne nedostal hned, asi az pri nejakem reedemu coz??) ? Nevim zda se to řadí do nějaké té skupiny škodlivého softwaru nebo jak to lockerz rozdeluje a nebo jestli tim nic z toho neporušuju? Díky PS: jeste, kdyz bych koupil pri reedemu amazon card pro UK bude mi platit kdyz si objednam neco z uk?? nebo amazon cards jsou nám uplne k nicemu? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Použil jsem Hotspot Shield Launch a ten program jen dočastně skryje IP adresu. Neporušuje žádná v uvedených pravidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1500 Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Použil jsem Hotspot Shield Launch a ten program jen dočastně skryje IP adresu. Neporušuje žádná v uvedených pravidel. GL s banem az si neco redeemnes,sam jsem se ptal na Lockerz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Hehe, proxyna je neodhalitelna, zelenaci :-) Staci se podivat sem http://anoncheck.security-portal.cz/ a pokud se tam nikde nenechazi vase prava IP (pokud mate aktivovanou proxynu), tak to znamena, ze ta proxyna je "elite" a neodesila vasi realnou IP v hlavicce a neda se tak poznat, ze jste za proxynou :-) Použil jsem Hotspot Shield Launch a ten program jen dočastně skryje IP adresu. Neporušuje žádná v uvedených pravidel. Prosimte.. Docasne skryti.. Ty jsi vtipny, dlouho jsem to prehlizel, ale kdyz to pises porad lol. Proste je to VPN, takze neco, jako proxy server.. Zadne skryvani IP :D Mozna se da laicky rici, ze to "nahradi tvoji IP jinou IP". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.