k.kubinn Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 http://lockerzshare.in/giftcountdown/ ............cas do restocku Fake........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 neni to fake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 neni to fake Hochu dole je napsáno, že tato stránka nepatčí Lockerz ani někomu od nich, takže jsou ty časy vymyšlené.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 neni to fake ........ vy jste LAWICI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 neni to fake ........ vy jste LAWICI je to fake ! jezisi sleduju to už tak 3 mnšsíce a jen v unoru to bylo pravdive a to jen z toho duvudu že to lockerz oznámil na FB...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Jak mám udělat aby se mi obnovoala stránka po nějakých intervalech sama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Jak mám udělat aby se mi obnovoala stránka po nějakých intervalech sama? na to jsou různé boty... nebo pokud používáš mozilu tak si do ni mužeš dát pulgin pro obnovení :)(sory nemám ho a nepamatuji si název ale kdyy mrknes na stranky mozily tak najdes) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 http://lockerzshare.in/giftcountdown/ ............cas do restocku Tenhle časovač jsem sledoval už dlouho a nesedí to :D Jen jednou byl přesnej, a to bylo v únoru, když oznámili přesný datum a čas (stále tam zůstaly 3wave - 3chance february) :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SyKySoft Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Jak mám udělat aby se mi obnovoala stránka po nějakých intervalech sama? Stáhni si Operu, a jak budeš na Lockerz.com přímo v Reedmu, tak klikni na cokoliv na stránce pravým tlačítkem myši, a dej Načíst v intervalu a tam si vybereš např. 5 Sekund. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Jo jde to dik moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fila Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 hej ted jak bude ten reedem tak to bude jenom pro ty co ziskali 200 PTZ nebo bude v dubnu jeste nakej pro ty co to nestihli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 a kdy bude ten redeem?mě by to dcl dost zajímalo XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 získal sem 200ptz a dostal e-mail ze se zucastnuju, ale jeste nevim kdy pisou nejake na konci tydne :)) EDIT: jak je ta stranka na redem ? ptzplace.com ?? diky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 hele jsi ted bude někdy tenreedem jak dlouho trvá? celej den? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SyKySoft Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 hele jsi ted bude někdy tenreedem jak dlouho trvá? celej den? Ajajaj, Reedem trvá tak dlouho, dokud se všechny věci nevyberou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Ajajaj, Reedem trvá tak dlouho, dokud se všechny věci nevyberou. Nemusí to tak být. V březnu redeem trval hoďku a půl a před koncem tam ještě zbyly volné věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 no já právě nevim bude to muj první tak doufám že něco ukařistim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Jde vam ptzpale ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Dnes má bejt reedem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Dnes má bejt reedem? Já si myslím, že ne... Vždyť ještě ani nepřidali do PTZ Place tu HD kameru :? Ale samozřejmě hlídejte kdo chcete :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fila Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 jak to probiha pri reedemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoveShyness' Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 jak to probiha pri reedemu? Normálně se otevřou ty věci co jsou "More Soon" Tak si je budeš za PTZ moci koupit. Ale není jich nekonečno, takže by sis měl předem vytipovat něco po čem pujdeš a pak to rychle koupit. :P ---- Btw. platí se poštovný ? Jinak dnes to zkusím hlídat :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Jde vam lockerz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoveShyness' Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Jde vam lockerz ? Jojo , ale redeem nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Hm, na tento redeem a těch pár dalších zatím kašlu. :) Raději si počkám, až bude 24/7. To se pak bude krásně nakupovat. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.