Pavel_Zvikl Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Hele mam problem nejdriv jsem si dal aby mi stranku ptzplace.lockerz.com prohlizec refresoval po 15sek a pak uz jsem se kni nemohl vubec pripojit tak jsem si myslel ze je porucha u nich pak jsem sel na lockerz.com ten mi sel tak jsem si nastavil zase refres page po 15sek a zase ten problem ted se nemuzu pripojit k lockerz ani na ptzplace cim to je skousel jsem cistit cache atd. ruzny prohlizece ale nemuzu se proste pripojit nvm co stim . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Asi ti dali ban kamo. Tohle presne je zakazany ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 nejdriv mi prestal jit ptzplace ale lockerz.com mi sel vpoho tak nvm jinak vzdyt to nemuze byt zakazane je to jen refresh XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Je to zakazane. Je zakazane to neustale obnovovat (= refresh). Podivej se par desitek stranek dozadu, tam jsem to resil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Anonymous_: Je zakázán pouze refresh, pomocí bota, nebo třeba i samotný refresh klikáním? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 A je naka moznost ze me tam zpatky za nakej cas pusti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Pres anonymizer se tam ale dostanu ted jsem to zkousel ale asi mi to bude prt platny kdyz si nico objednam a pak zjisti ze mam ban za ten refresh ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Anonymous_: Je zakázán pouze refresh, pomocí bota, nebo třeba i samotný refresh klikáním? :D Pokud mas refresh pres Operu, kazdych 15 s, tak je to totozne, jako kdyby to delal bot... Je zakazano obecne refreshovat stranku.. Nikde neni urceno pri jak castem refreshi budes mit ban.. ale refresh kazde 2 min napr. by mel byt ok.. ale pokud to budes delat dlouhodobe, tak to take muzou brat za poruseni pravidel. Ani se jim nedivim - dost to vytezuje servery.. Je to defakto jako utok na server. A tusim, ze je to jen temporary ban - tzn. ze ho po nejake dobe odstrani - nevim po jake dobe. A melo by to byt na IP, takze by ti to nemelo zabranit ucastnit se dalsich redeemu IMHO... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1500 Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Tak co lidi,uz campite? ja teda jo a mam spusteny k tomu 2 toolbary a jeden script na jednom webu co se furt refreshuje sam,takze u me nic nehrozi jako ban za refresh a tak :D Za presnost dam vsechno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 kdo z vám půjde po nintendo wii?:Dja to skusím sand to víjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Já jdu po wii ;) Ale asi bude hned pryč tak skusim cokoliv jinýho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yoggy Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Ja to teprve zkousim tak chci zkusit ty sluchatka za 250, pro pritelkyni ke svatku:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1500 Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Ja chci psp,uz na to cekam od listopadu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Dalsi redem v prd... vzal jsem si naky TransPod 6 Paintballs - Red za 500ptz nevite na co je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1500 Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Do pi....... UZ OMG,nez jsem se nalogoval tak se to laglo na 10 sekund a PSP uz tam nebylo,tohle je na kkt uplne cely uz kua!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Redeem v jednu :D Bezva no :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparh4wk Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Na redeem nema cenu cekat, jedine na co ma cenu cekat je, az spusti 24/7 a do te doby sbirat body.. stejne to ma byt tento rok, takze body se nevyrusi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 taky jsem včéra nestihnul redeem... Jinak tady je super fórum o Lockerz. Novinky jsou hned přeložené v češtině... a spoustu návodů ;) Doporučuji kouknout! :) www.Lockerz-Info.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 tak sem to nestihl :D podival sem se na to tedkon a redeem byl před 12 hodinama :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1500 Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Hele,ale mam dobry zpravy,kouknete sem,to tam predtim nebylo :) Znamena to - Sice za tyhle veci budeme platit,ale PTZtka pouzijeme pro slevu,takze treba dejme tomu PSP za litr je furt lepsi jak nic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Do pi....... UZ OMG,nez jsem se nalogoval tak se to laglo na 10 sekund a PSP uz tam nebylo,tohle je na kkt uplne cely uz kua!!!!!!!!!!!!!!! haha.. hlavne ze mas 10 toolbaru a 5 skriptu a nehrozi ti ban :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1500 Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 ne,za toolbary a scripty co jedou pres jejich vlastni servery mi ban vazne nehrozi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Myslíte, že dneska bude generální redeem? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1500 Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 ne,ten bude urcite nekdy na konci mesice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoveShyness' Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 A neví někdo kdy má bejt to 24/7 nakupování a nějaký hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.