Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

^ToMmY^

Recommended Posts

• Odpovědi 1,9k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

chlapci (možná děvčata), nenadávejte si tu, nevím proč to vždy vyvoláváš stevensi! Myslím že oba víte o co jde a co znamená 24/7, mates to trosku nesrozumitelne popsal (pls mates uplne ta poslednoi polocka to "Reedem - 24/7, tim si snad myslel to že podle tebe udělají nonstop také reedem co?), ty stevensi jsi jak je vidět nepochopil matesovu odpověd, "sarkasticky" opáčil že je mu to jasné že to je nonstop, že o tom asi taky věděl a že neví co tady ty tasíš na něj takovédle, kecy nebylo to ohrazení že by s tebou nesouhlasil a že by zastával názor že se jedná o datum, chápeš?? chtěl jsem být nestranný ale vidím že mates je další do kterého se bezdůvodně navážíš, stevensi, to že opíšeš post před tebou a dopíšeš k tomu něco co jsi vyprodukoval a co se záhy ukáže jako že sis to vyložil špatně, načež opáčíš zase agresivně, jak nějaký balíkovský bodyguard mi naštětsí jen dokazuje že moje potyčka s tebou nění způsobena "mojí" debilitou.

howgh

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prosím vás, minulý reedem jsem nestihl, tak jsem se chtěl optat, jak dlouho tam zůstávají MacBooky nebo iMac? Nebo mi říkejte, že je to za tu cenu taky hned pryč??!

Mizi vetsinou do prvni az druhe minuty

chtěl bych se zeptat jak je to stěma reedemama ja sem to nejak nepochopil vetsinou to nestihnu pls sem uplnej amater diky

Kdyz ohlasi pravidla na redemption,muze byt kdykoliv,takze pokud nejses nolifer tak Good Luck,budes ho potrebovat :D

Odkaz ke komentáři

Prosím vás, minulý reedem jsem nestihl, tak jsem se chtěl optat, jak dlouho tam zůstávají MacBooky nebo iMac? Nebo mi říkejte, že je to za tu cenu taky hned pryč??!

posledni spring fling redemption jsem tam nebyl, ale tu redemption ještě před ní jsem dorazil o hodinu a cca 10min pozdějc a iMac tam stále byl asi na něj lidé neměli ptz, obávám se že ti to ale moc nepomůže, páč až na něj našetříš nejspíš už bude velká konkurence

Odkaz ke komentáři

Mám problém s kreslenejma videama na Lockerz... píše mi to, že to není přístupný pro můj region:

This video may not be available in certain regions.

You are not in a geographic region that has access to this content.

-->

Toto video nemusí být k dispozici v některých regionech.

Nejste v zeměpisné oblasti, která má přístup k tomuto obsahu.

Dá se to nějak oblbnout? Přece jen je to asi 20 videjí (80 PTZ).... díky :bash:

Odkaz ke komentáři

Mám problém s kreslenejma videama na Lockerz... píše mi to, že to není přístupný pro můj region:

This video may not be available in certain regions.

You are not in a geographic region that has access to this content.

-->

Toto video nemusí být k dispozici v některých regionech.

Nejste v zeměpisné oblasti, která má přístup k tomuto obsahu.

Dá se to nějak oblbnout? Přece jen je to asi 20 videjí (80 PTZ).... díky :bash:

myslim ze kdys si zmenis region na usa ale tobys musel znat i postovni smerovaci cislo ale nejsem si uplne jist

Dá se to obejít pomocí např. HotSpot Shieldu, nebo HideIP ng atd. Já jsem zkoušel asi 4 programy a ani jeden mi nepomohl, takže mě to docela mrzí, protože tam je celkem dost bodů.

Odkaz ke komentáři

vite ze pouzivani HotSpot Shieldu jste porusili pravidlo Lockerz ? :P

Zmente si DNS ,tan neporusuje pravidlo.

Jinak,nabizim pozvanky,za kazdou posilam 2Gb na CZSHARE

napiste mi na SZ

A víš, že verbováním na tomto fóru porušuješ pravidla Console-Fora? :P

Odkaz ke komentáři

Tak mam dobre zpravy,v SHOPu pujdou PTZ navysit az na 100% slevu - tudiz vec uplne zadarmo

Abych zabranil dalsim stupidnim dotazum typu : a k cemu pak je redemption?

Muj nazor je,ze to bude stat aspon tak 2x az 3x vic nez v PTZPLACE,protoze jinak by redemption bylo fakt k nicemu :D

kathyemailed.jpg

Odkaz ke komentáři

pochopil sem to asi tak ze se z toho stane shop kde se bude moct kupovat kdykoliv?

Bude obchod "nonstop" a tam budeš nakupovat normálně za dollary a za PTZ budeš mít slevy. Např. vybereš si Ipad za 500$ a za 4000Ptz bude 50% sleva, takže ti vemou 4000Ptz a Ipad tě vyjde na 250$. Redeem asi bude normálně pokračovat, aby jsi mohl sbírat body.

A když si něco koupíš z toho Shopu, tak můžeš získat stovky bodů.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu