stevens129 Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 Omg ... vím co je 24/7 a datum to rozhodně není když psali že otevření shopu bude příští měsíc což je 5 měsíc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 chlapci (možná děvčata), nenadávejte si tu, nevím proč to vždy vyvoláváš stevensi! Myslím že oba víte o co jde a co znamená 24/7, mates to trosku nesrozumitelne popsal (pls mates uplne ta poslednoi polocka to "Reedem - 24/7, tim si snad myslel to že podle tebe udělají nonstop také reedem co?), ty stevensi jsi jak je vidět nepochopil matesovu odpověd, "sarkasticky" opáčil že je mu to jasné že to je nonstop, že o tom asi taky věděl a že neví co tady ty tasíš na něj takovédle, kecy nebylo to ohrazení že by s tebou nesouhlasil a že by zastával názor že se jedná o datum, chápeš?? chtěl jsem být nestranný ale vidím že mates je další do kterého se bezdůvodně navážíš, stevensi, to že opíšeš post před tebou a dopíšeš k tomu něco co jsi vyprodukoval a co se záhy ukáže jako že sis to vyložil špatně, načež opáčíš zase agresivně, jak nějaký balíkovský bodyguard mi naštětsí jen dokazuje že moje potyčka s tebou nění způsobena "mojí" debilitou. howgh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 všichni jste tu debilové protože se hádate kvuli uplné pi....e .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 Prosím vás, minulý reedem jsem nestihl, tak jsem se chtěl optat, jak dlouho tam zůstávají MacBooky nebo iMac? Nebo mi říkejte, že je to za tu cenu taky hned pryč??! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 chtěl bych se zeptat jak je to stěma reedemama ja sem to nejak nepochopil vetsinou to nestihnu pls sem uplnej amater diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1500 Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 Prosím vás, minulý reedem jsem nestihl, tak jsem se chtěl optat, jak dlouho tam zůstávají MacBooky nebo iMac? Nebo mi říkejte, že je to za tu cenu taky hned pryč??! Mizi vetsinou do prvni az druhe minuty chtěl bych se zeptat jak je to stěma reedemama ja sem to nejak nepochopil vetsinou to nestihnu pls sem uplnej amater diky Kdyz ohlasi pravidla na redemption,muze byt kdykoliv,takze pokud nejses nolifer tak Good Luck,budes ho potrebovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 Prosím vás, minulý reedem jsem nestihl, tak jsem se chtěl optat, jak dlouho tam zůstávají MacBooky nebo iMac? Nebo mi říkejte, že je to za tu cenu taky hned pryč??! posledni spring fling redemption jsem tam nebyl, ale tu redemption ještě před ní jsem dorazil o hodinu a cca 10min pozdějc a iMac tam stále byl asi na něj lidé neměli ptz, obávám se že ti to ale moc nepomůže, páč až na něj našetříš nejspíš už bude velká konkurence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparh4wk Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 no, takze na xbox mam a to mi staci :) ted uz jen pockat na 24/7 a je vymalovano :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 no, takze na xbox mam a to mi staci :) ted uz jen pockat na 24/7 a je vymalovano :) 24/7 budou asi zvednuty ceny cen, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 24/7 budou asi zvednuty ceny cen, ne? urcite, jinak by zkrachovaly a mozna reedem v podobe 24/7 vubec nebude, treba skoncej u shopu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 poradte chci z lockerz ipod touch 8gb ale ktery sluchatka sou k tomu nej co sou na lockerz ale chci jen pecky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domvala Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 Mám problém s kreslenejma videama na Lockerz... píše mi to, že to není přístupný pro můj region: This video may not be available in certain regions. You are not in a geographic region that has access to this content. --> Toto video nemusí být k dispozici v některých regionech. Nejste v zeměpisné oblasti, která má přístup k tomuto obsahu. Dá se to nějak oblbnout? Přece jen je to asi 20 videjí (80 PTZ).... díky :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 myslim ze kdys si zmenis region na usa ale tobys musel znat i postovni smerovaci cislo ale nejsem si uplne jist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 Mám problém s kreslenejma videama na Lockerz... píše mi to, že to není přístupný pro můj region:This video may not be available in certain regions. You are not in a geographic region that has access to this content. --> Toto video nemusí být k dispozici v některých regionech. Nejste v zeměpisné oblasti, která má přístup k tomuto obsahu. Dá se to nějak oblbnout? Přece jen je to asi 20 videjí (80 PTZ).... díky :bash: myslim ze kdys si zmenis region na usa ale tobys musel znat i postovni smerovaci cislo ale nejsem si uplne jist Dá se to obejít pomocí např. HotSpot Shieldu, nebo HideIP ng atd. Já jsem zkoušel asi 4 programy a ani jeden mi nepomohl, takže mě to docela mrzí, protože tam je celkem dost bodů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 Použil jsem HotSpot Shieldu a Chrome a šlo mi to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 nechapu proc se na to porad ptate omg? Ste tak lini prolistovat par stranek dozadu a precist si kde se to resilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 nechapu proc se na to porad ptate omg? Ste tak lini prolistovat par stranek dozadu a precist si kde se to resilo? to je dobry, ale kdyz je tu nekdo poprve a je tu uz pres 100stranek tak to nabira trochu vetsi obtiznosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackman Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 vite ze pouzivani HotSpot Shieldu jste porusili pravidlo Lockerz ? :P Zmente si DNS ,tan neporusuje pravidlo. Jinak,nabizim pozvanky,za kazdou posilam 2Gb na CZSHARE napiste mi na SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 vite ze pouzivani HotSpot Shieldu jste porusili pravidlo Lockerz ? :PZmente si DNS ,tan neporusuje pravidlo. Jinak,nabizim pozvanky,za kazdou posilam 2Gb na CZSHARE napiste mi na SZ A víš, že verbováním na tomto fóru porušuješ pravidla Console-Fora? :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwertys Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Když mám dynamickou IP, tak můžu na 20 různých emailů poslat pozvánku a regnout se z jednoho kompu že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Ou nejde lockerz :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1500 Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Mas nejakej vadnej net,jede v pohode :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1500 Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Tak mam dobre zpravy,v SHOPu pujdou PTZ navysit az na 100% slevu - tudiz vec uplne zadarmo Abych zabranil dalsim stupidnim dotazum typu : a k cemu pak je redemption? Muj nazor je,ze to bude stat aspon tak 2x az 3x vic nez v PTZPLACE,protoze jinak by redemption bylo fakt k nicemu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 pochopil sem to asi tak ze se z toho stane shop kde se bude moct kupovat kdykoliv? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 pochopil sem to asi tak ze se z toho stane shop kde se bude moct kupovat kdykoliv? Bude obchod "nonstop" a tam budeš nakupovat normálně za dollary a za PTZ budeš mít slevy. Např. vybereš si Ipad za 500$ a za 4000Ptz bude 50% sleva, takže ti vemou 4000Ptz a Ipad tě vyjde na 250$. Redeem asi bude normálně pokračovat, aby jsi mohl sbírat body. A když si něco koupíš z toho Shopu, tak můžeš získat stovky bodů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.