Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

^ToMmY^

Recommended Posts

• Odpovědi 1,9k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

To bych chtěl vidět... Někde si z nich udělá prdel a zásilku si nevyzvedne a oni budou platit poštovné z USA do ČR a zpět? Podle mně prostě přes Pay-Pal.

ja bych rekl ze stevens ma recht,prece jen je stranka od 13ti let legalne,a pokud vim,tak v tomhle veku snad nikdo nema kreditni kartu (v USA mozna jo),ale tak kdyz si z nich nekdo udela prdel,tak mu proste zrusi ucet,ne? :P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja bych rekl ze stevens ma recht,prece jen je stranka od 13ti let legalne,a pokud vim,tak v tomhle veku snad nikdo nema kreditni kartu (v USA mozna jo),ale tak kdyz si z nich nekdo udela prdel,tak mu proste zrusi ucet,ne? :P

Já nevím, to je jen můj názor. V USA se spíše platí přes kartu, něco jako dobírka tam funguje jen mizivě.

Odkaz ke komentáři

Uz 4 mesice odpovidam a klikam na videa jak toruba mam 42 lidi a triko mi stale neprislo.. Co to je sakra tohlento?

u me je to stejne a jeste porad mi neprisel ani email, pritom potvrzeni ucasti na spring fling redemption mi prislo.... nevim divne aspon ten email uz by meli vyexpedovat, protoze mi nerikejte ze tech z-listerů mají tolik ze se na to ceka 3mesicni fronta

Odkaz ke komentáři

Znám něco jako ebay a tam dobírka de a je to z Ameriky chytrolíne ! ale ebay nemyslím ale je to podobné

jinak doufám že to na dobírku pude protože to by se dost lidí nasralo šetřit tak dlouho ptz a pak nic ! a pokud by to na dobírku nebylo tak by ani moc lidí nekupovalo

edit:Jo a cítím že reedem se blíží už hlavně proto že píšou nastavte si svou zem atd... reedem se blíží už brzy :D Reedem Coming Soon ! :)

Odkaz ke komentáři

Mě chybí 50 bodů což není moc a to naštve... No co naděláš koupíme přístí měsíc!

Chtěl bych se zeptat jestli redeem a redemtion je to samí?

A ještě, jakej je rozdíl mezi tím, že půjdu na http://www.lockerz.com/redeem nebo na http://ptzplace.lockerz.com/ ??

Odkaz ke komentáři

Znám něco jako ebay a tam dobírka de a je to z Ameriky chytrolíne ! ale ebay nemyslím ale je to podobné

jinak doufám že to na dobírku pude protože to by se dost lidí nasralo šetřit tak dlouho ptz a pak nic ! a pokud by to na dobírku nebylo tak by ani moc lidí nekupovalo

edit:Jo a cítím že reedem se blíží už hlavně proto že píšou nastavte si svou zem atd... reedem se blíží už brzy :D Reedem Coming Soon ! :)

Promin, ale jsi pekny hnup.

Prej "neco jako eBay". Zadny mezinarodni shop neposila na dobirku. eBay, Amazon, DealExtreme.. nikdo neposila do jineho statu na dobirku. To ani nejde. Proc? Protoze posta je dost draha - tak myslis, ze by nekdo platil 600Kc za postu napr. z USA a riskoval by, ze nejaky blbecek si to nevyzvedne a tak mu prachy pujdou do $>÷×<? Premyslej, chlapce.

Odkaz ke komentáři

Přišel už někomu ten nový cool gift co je za Z-listera?

A jak mám využít to VIP shopping? To se dříve dozvím o reedemu?

Na talkprizes.com o tom pár lidí psalo, Cool Gift = balíček všech těch původních Lockerz předmětů typu hliníková termoska, hrnek, karimatka či co atp.

Edit: Omlouvám se, ale vypadá to, že jsem to popletl, qwertys očividně myslel novinky, které připravují pro Z-listery. Já vypsal obsah "Cool Giftu", který si můžete vzít během redeemu za PTZ.

Odkaz ke komentáři

Sorry že to sem pletu, ale všiml jsem si, že se najdou i "hlupáci" co prodávají své účty na aukru. Např. jeden tam chtěl za účet s 1600Ptz 4000Kč, druhý tam dával s 2500Ptz, ale administrátoři jim to ruší. Fakt nechápu, co si myslí. 2000Ptz jde udělat do 2 dnů a oni za to chcou prachy.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu