sukypavel Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 a odkdy ma fungovat ten shop ?... mam uz dost PTZ tak jen cekam...xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 a odkdy ma fungovat ten shop ?... mam uz dost PTZ tak jen cekam...xD mam pocit ze psali nekdy pristi mesic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 a odkdy ma fungovat ten shop ?... mam uz dost PTZ tak jen cekam...xD Někde jsem četl, že už 1.5. :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 jo už se těším už za týden :) možná :( :) jo a jak jsem psal že nejde lockerz tak oni tam psali že něco opravovali ale za pět minut to zas šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sreidlik Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 no já se na ten shop ani moc netesim byl bych radsi kdyby to bylo cely jen za ptz a jelikoz nemam pristup k kreditni karte mam smulu :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 ale oni to posílaj na dobírku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 ale oni to posílaj na dobírku :D To bych chtěl vidět... Někde si z nich udělá prdel a zásilku si nevyzvedne a oni budou platit poštovné z USA do ČR a zpět? Podle mně prostě přes Pay-Pal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1500 Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 To bych chtěl vidět... Někde si z nich udělá prdel a zásilku si nevyzvedne a oni budou platit poštovné z USA do ČR a zpět? Podle mně prostě přes Pay-Pal. ja bych rekl ze stevens ma recht,prece jen je stranka od 13ti let legalne,a pokud vim,tak v tomhle veku snad nikdo nema kreditni kartu (v USA mozna jo),ale tak kdyz si z nich nekdo udela prdel,tak mu proste zrusi ucet,ne? :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 ja bych rekl ze stevens ma recht,prece jen je stranka od 13ti let legalne,a pokud vim,tak v tomhle veku snad nikdo nema kreditni kartu (v USA mozna jo),ale tak kdyz si z nich nekdo udela prdel,tak mu proste zrusi ucet,ne? :P Já nevím, to je jen můj názor. V USA se spíše platí přes kartu, něco jako dobírka tam funguje jen mizivě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwertys Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Přišel už někomu ten nový cool gift co je za Z-listera? A jak mám využít to VIP shopping? To se dříve dozvím o reedemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 a co je to za gift? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Duben 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 To kterej inteligent si do hlavy vzal dobirku? OMG! Dobirka mezi statama NEEXISTUJE. Bude to Paypal a kreditka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Uz 4 mesice odpovidam a klikam na videa jak toruba mam 42 lidi a triko mi stale neprislo.. Co to je sakra tohlento? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolik1 Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Uz 4 mesice odpovidam a klikam na videa jak toruba mam 42 lidi a triko mi stale neprislo.. Co to je sakra tohlento? Dyt na to maj 3 mesice tak proc se rozcilujes? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Uz 4 mesice odpovidam a klikam na videa jak toruba mam 42 lidi a triko mi stale neprislo.. Co to je sakra tohlento? u me je to stejne a jeste porad mi neprisel ani email, pritom potvrzeni ucasti na spring fling redemption mi prislo.... nevim divne aspon ten email uz by meli vyexpedovat, protoze mi nerikejte ze tech z-listerů mají tolik ze se na to ceka 3mesicni fronta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Znám něco jako ebay a tam dobírka de a je to z Ameriky chytrolíne ! ale ebay nemyslím ale je to podobné jinak doufám že to na dobírku pude protože to by se dost lidí nasralo šetřit tak dlouho ptz a pak nic ! a pokud by to na dobírku nebylo tak by ani moc lidí nekupovalo edit:Jo a cítím že reedem se blíží už hlavně proto že píšou nastavte si svou zem atd... reedem se blíží už brzy :D Reedem Coming Soon ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 to je pekne v haji chyby mi jeste pres 200 bodu na ipod touch 8GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domvala Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Mě chybí 50 bodů což není moc a to naštve... No co naděláš koupíme přístí měsíc! Chtěl bych se zeptat jestli redeem a redemtion je to samí? A ještě, jakej je rozdíl mezi tím, že půjdu na http://www.lockerz.com/redeem nebo na http://ptzplace.lockerz.com/ ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Mě chybí 50 bodů což není moc a to naštve... No co naděláš koupíme přístí měsíc!Chtěl bych se zeptat jestli redeem a redemtion je to samí? Redeem = zkráceně Redemption Hodně štěstí s tím ipodem :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 už vidim jak to bude na dobírku :D haha asi jste z ciziny mnikdy nenakupovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Jak často bývá taková ta akce jak byla teďka někdy že za jedno video byly 4 body ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Znám něco jako ebay a tam dobírka de a je to z Ameriky chytrolíne ! ale ebay nemyslím ale je to podobnéjinak doufám že to na dobírku pude protože to by se dost lidí nasralo šetřit tak dlouho ptz a pak nic ! a pokud by to na dobírku nebylo tak by ani moc lidí nekupovalo edit:Jo a cítím že reedem se blíží už hlavně proto že píšou nastavte si svou zem atd... reedem se blíží už brzy :D Reedem Coming Soon ! :) Promin, ale jsi pekny hnup. Prej "neco jako eBay". Zadny mezinarodni shop neposila na dobirku. eBay, Amazon, DealExtreme.. nikdo neposila do jineho statu na dobirku. To ani nejde. Proc? Protoze posta je dost draha - tak myslis, ze by nekdo platil 600Kc za postu napr. z USA a riskoval by, ze nejaky blbecek si to nevyzvedne a tak mu prachy pujdou do $>÷×<? Premyslej, chlapce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeStorage Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Přišel už někomu ten nový cool gift co je za Z-listera? A jak mám využít to VIP shopping? To se dříve dozvím o reedemu? Na talkprizes.com o tom pár lidí psalo, Cool Gift = balíček všech těch původních Lockerz předmětů typu hliníková termoska, hrnek, karimatka či co atp. Edit: Omlouvám se, ale vypadá to, že jsem to popletl, qwertys očividně myslel novinky, které připravují pro Z-listery. Já vypsal obsah "Cool Giftu", který si můžete vzít během redeemu za PTZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Sorry že to sem pletu, ale všiml jsem si, že se najdou i "hlupáci" co prodávají své účty na aukru. Např. jeden tam chtěl za účet s 1600Ptz 4000Kč, druhý tam dával s 2500Ptz, ale administrátoři jim to ruší. Fakt nechápu, co si myslí. 2000Ptz jde udělat do 2 dnů a oni za to chcou prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sreidlik Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 tak a máme po ptákách :D videli ste hallway?Takze nas cool gift pro Z-listery je beta spusteni shopu ale taky pisou ze shop je jen pro Z-listery a navic jen pro U.S. takze mame smulu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.