stevens129 Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Jo taky jsem četl :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Doprcic o zadnym cool giftu pro z-listery tam nic nerikaj to co se ted dava za ziskani z-listera nikdo nevi, treba uz nic.... Je to shop beta v kterém budou moct všichni z-listeři listovat a jen ti z-listeři z USA si tam budou moct něco koupit páč píšou že ještě nemají vše okolo organizace dořešené toto potrvá jen chvíli pak to půjde pro všechny tak se sakra naučte chápat anglicky pak tady něco rozhlašujte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Hele ale já to vím jen říkám že jsem smutný než to dořeší :( ty.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Dnes mi přišel Skin od Lockerz.com :) na Iphone... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Dnes mi přišel Skin od Lockerz.com :) na Iphone... z jakého byl reedemu jestli se můžu zeptat ?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeStorage Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Nerad bych rozpoutával flame war, který tu už jednou byl, ale podle včerejší novinky to (aspoň podle mě) vypadá, že opravdu plánují konec redeemování.... Tady je úryvek, podle kterého tak usuzuji: Redemptions. Since the initial testing period will be U.S. and Z-List only, we will continue redemptions out of fairness to our other members. Překlad - Jelikož úvodní testovací období Shopu bude jen pro členy z USA a Z-listery, budeme pokračovat v redeemech, aby to bylo fér k našim ostatním členům. Možná je to trošku spekulace, ale přijde mi to jako první náznak toho, že do budoucna opravdu plánují redeem zrušit... Pokud ale budou v Shopu pořádný slevy (např. 90%), a dořeší otázku cla (kvůli tomu bude shop ze začátku USA only), bude to taky fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 z jakého byl reedemu jestli se můžu zeptat ?:roll: minulej měsíc,koukni o pár stránek z5 a tam bude určo že jsem si to obědnával... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 Tak redemption na zítra určitě!!!! ale škoda že teď jim to spadlo byl bych tam pár vteřin po začátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 skoda to je uz jsem mnel ipod shuffle a pokazde chyba:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 Ale byl teprv pro us a kanada pro international teprv bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 Ale byl teprv pro us a kanada pro international teprv bude :) nj, ale vcera zkusili spustit i INTERNATIONAL redemption a jak si muzes precist na hallway tak byly nějaké technické problémy tak to stáhli + nakonec spustili pro US membery skoda to je uz jsem mnel ipod shuffle a pokazde chyba:( ??? to nevim jak si se dokazal dostat k shufflovi neslo se vubec prihlasit na ptzplace, napsali ze je remption in progress, ale na ptzplace se nikdo nedostal??? TO ALL: nevíte jak je to s čarodějnicema? jsou po celém světě kdyby jo bude celkem o dost menší konkurence což, spousta lidi by nemusela zrovna byt u kompu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 ??? to nevim jak si se dokazal dostat k shufflovi neslo se vubec prihlasit na ptzplace, napsali ze je remption in progress, ale na ptzplace se nikdo nedostal???vcera jsem se taky prihlasil... nektere veci byli uz pryc. ja si vybral heavy rain. pustilo me to na vyplneni, ale kdyz jsem to potvrdil tak to napsalo chybu a uz to bylo zavreny.... :-( by me zajimalo jestli se nekomu podarilo neco ulovit a jestli to poslou kdyz ten to reedem zrusili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 vcera jsem se taky prihlasil... nektere veci byli uz pryc. ja si vybral heavy rain. pustilo me to na vyplneni, ale kdyz jsem to potvrdil tak to napsalo chybu a uz to bylo zavreny.... :-( by me zajimalo jestli se nekomu podarilo neco ulovit a jestli to poslou kdyz ten to reedem zrusili... tak to se omlouvám to sem netusil, pac i lidi na twitteru a fb psali cozetoje? ze se jim nejde nalogovat? stejne tak i me, jen ten posrany redemption obrazek check back soon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 Můžete někdo potvrdit, jestli fungují spolehlivě vyplňovače typu Roboform? Chci říct, když na to kliknete, aby vám to nevyplnilo třeba jméno do státu a podobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
night57 Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 je redeem ,ale uz tam skoro nic neni EDIT:zbyva jen Baggu Bag - Neon Chevron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 me se tam nejde dostat :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 Hochu uz ve 18:45 pet minut po zacatku co jsem se nalogoval, tak vsechna elektronika krome 3dvd a 2 sluchatek pryc, locekrz exclusivities pryc, a zbyvali dve baggu bag.... trosku na hovno, jeste sem dokoukaval videa a rikam si ze se podivam na hallway a tam uz 4 minuty bezela redemption, aspon nalogovani atd bylo ok, posledne sem se tam dostala az 15 minut po zacatku a to tam toho stejnak bylo vic, uplne k hovnu toto kdyz je vse vybrane za 4 minuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1500 Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 hele,nevim jestli to vyjde,ale mam jeste z predeslyho redemptionu obrazek,jak jsem si redeemoval hrnicek,zkusil bych to pres photoshop zfakovat,a pak napsat kathy,jestli se neco neporouchalo,a prilozit screen s fake psp jako dukaz :D Myslite ze to projde? Samozrejme nejsem tak blbej,a upravim i cas,a PTZtka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 hele,nevim jestli to vyjde,ale mam jeste z predeslyho redemptionu obrazek,jak jsem si redeemoval hrnicek,zkusil bych to pres photoshop zfakovat,a pak napsat kathy,jestli se neco neporouchalo,a prilozit screen s fake psp jako dukaz :D Myslite ze to projde?Samozrejme nejsem tak blbej,a upravim i cas,a PTZtka i kdyby se neco porouchalo tak te poslou doprdele a nekdo chce davat neco zadara a mi jeste vymyslime jak to podvest?... :D no jo češi stejne to bude videt a myslim ze to bude kdyz uz zbytecna prace navic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1500 Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 tak ja na to kua uz cekam 6 mesicu a furt nic.. boha musim nejak to PSP ziskat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparh4wk Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 Vidis to, kdyby jsi poslednich 6 mesicu makal, mas tech pspcek plnou prdel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 reedem je k h... doufam ze aspon ten shop k necemu bude a daji slusny slevy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 Vidis to, kdyby jsi poslednich 6 mesicu makal, mas tech pspcek plnou prdel :) kdyz me v mym veku treba nikdo nezamestna a nestihal bych to se skolou a sportem, lockerz, kterymu das 5minut denne je pak celkem optimalni moznost zkusit neco ziskat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1500 Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 To ano,kdybych ve 14 letech sehnal legalne brigadu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 To ano,kdybych ve 14 letech sehnal legalne brigadu... Co třeba roznášeč pošty? No, ale to jsme odbočili. Každopádně, v Hallway psali až 100% slevy, takže pokud tam bude něco rozumnýho, jdu do toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.