Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

^ToMmY^

Recommended Posts

• Odpovědi 1,9k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Anonymous:ale pochop z práce tě můžou kdykoliv vyhodit což se u lockerz nestane u lockerz taky nemusíš být 8 hodin a nemusíš u lockerz pracovat jen sem tam kliknout na video !

SOUHLAS, :) jo a anonymous_y zajimalo by mne kde jinde sezenes v cr praci na deset minut dene :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Anonymous:ale pochop z práce tě můžou kdykoliv vyhodit což se u lockerz nestane u lockerz taky nemusíš být 8 hodin a nemusíš u lockerz pracovat jen sem tam kliknout na video !

A kde mas jistotu, ze lockerz po pul roce neskonci? Co kdyz vam proste smaznou ucet nebo neco.. Proste nejaka "chyba"? Nerikej, ze se to nemuze stat. A ty nemuzes pak nic.

SOUHLAS, :) jo a anonymous_y zajimalo by mne kde jinde sezenes v cr praci na deset minut dene :D

Treba podnikani? Jeste, ze uz tu neni komunismus a tak si kazdy na zivnostak muze vydelavat jak chce. Tvorit programy, webove stranky, vyvijet, vydelavat na reklamach atd..

Samozrejme jak uz jsem psal a jak spravne pochopil Luk4SO, je to vec nazoru a komu se to vyplati a stejne 10 minut denne jinak promrha, necht klidne na lockerz je ;-) Nikomu se to rozmluvit nesnazim. Navic chapu, ze treba v 15 se asi blbe vydelava jinak, takze jste radi za jakoukoliv prilezitost neco ziskat..

Odkaz ke komentáři

Treba podnikani? Jeste, ze uz tu neni komunismus a tak si kazdy na zivnostak muze vydelavat jak chce. Tvorit programy, webove stranky, vyvijet, vydelavat na reklamach atd..

Samozrejme jak uz jsem psal a jak spravne pochopil Luk4SO, je to vec nazoru a komu se to vyplati a stejne 10 minut denne jinak promrha, necht klidne na lockerz je ;-) Nikomu se to rozmluvit nesnazim. Navic chapu, ze treba v 15 se asi blbe vydelava jinak, takze jste radi za jakoukoliv prilezitost neco ziskat..

no tak me je 15 a ja treba uz take mam neaký ten peneyní zisk i zde na foru mam nekolik nabídek na prodej či výmněnu věcí (viz. muj podpis) ale málo kdy se jedná o věci které jsem si koupil pro vlastní využití neboje je dostal většinou to koupim za učelem prodeje tak treba jsem na aukru zakoupil nekolik nefunkčních gamepadů na nd rozebral je a prodávám to podílech ta častka co jsem do tech ovladacu investoval jse mi už vrátila a porad mam plnej regal tech dilu a sem si temneř jistej že si nekdo jeste neco veme :) nebo jsem v jednom nejmenovanem kamenem obchode zakoupil umd hry za nizkou cenu a prodal za dvojnasobek :) takze i touto cestou se dá slušně vydělat a na prázdniny už mám domluvenou brigádu tim padem mam lockerz spis jako takej vedlejsak :D:D:D:D

Odkaz ke komentáři

Blíží se volby a mnoho důchodců vzpomíná na "staré dobré časy" tak užívejte volnosti dokuď můžete. ;)

Odkaz ke komentáři

mnesice loool:wohow::cheesygrin:

omg malá chybička a ty hned odbočíš od tématu ! :?

a jinak kde jsi zjistil že bude až ke konci měsíce

1) většinou jsou reedemy 15.-měsíc

2)Tento je pro international i pro us/kanadu dohromady (což značí že zas bude v blbém čase)

3)psali že pokuď chcem mít přístup na tento reedem tak musíme od-už nevím do 15.května nasbírat min. 2 body takže když se to uzavře 15 . května tak asi reedem nebude koncem měsíce ale 15-16 května !

Odkaz ke komentáři

mnesice loool:wohow::cheesygrin:

jo a ty jsi nikdy nenapsal nějakou chybičku že? :roll:

omg malá chybička a ty hned odbočíš od tématu ! :?

a jinak kde jsi zjistil že bude až ke konci měsíce

1) většinou jsou reedemy 15.-měsíc

n minulý reedem byl 30 nebo 31.... tak jstoho jsem usoudil že tento reedem bude taky neak tak....

Odkaz ke komentáři

Třeba budou dva. Jeden 15. pro všechny a jeden 30. A u toho 30. bude zas jen pro některé. Nicméně ani jeden termín není oficiální.

dyt budou dva akorat jeden jen pro ty co si uz nakoupili v SHOPu... jinak myslím že o datumu general redemption je zbytečné spekulovat teď, spíš si ale taky myslim že to bude ke konci měsíce, když už to tak zavedli, nicméně takhle nečekaně uprostřed by bylo zajímavé, aspoň by nebylo tolik lidí..

Odkaz ke komentáři

Navštivte nejlepší Lockerz fórum v CZ/SK!!

http://lockerz.chciwebovky.cz/

S kamarádem máme měsíc funkční fórum o Lockerz.

- DENNĚ překládáme novinky z Lockerz.

- Máme zde nejrůznější návody + vychytávky při REDEEMU.

- Dále jsme už stačili spáchat jednu soutěž o switch. Teď jede soutěž další a další se už chystá. Ta bude o sluchátka.

- Dále si zde můžete koupit, nebo prodat svůj Lockerz účet.

Toto vše a mnohem více najdete na www.lockerz-info.cz

Napíšu to slušně :)

Volili jsme moderátory a jeden uživatel, ^ToMmY^, byl podrážděnej, že jsme nezvolili jeho. A co to teď vidim? Fórum, které je nápadně podobné tomu našemu a admin tam je ^ToMmY^. :D To je ale náhoda co? No nenaštvalo by vás to, kdyby jste do toho vrazili spoustu peněz, času a pak uvidíte toto? ...

Odkaz ke komentáři

Volili jsme moderátory a jeden uživatel, ^ToMmY^, byl podrážděnej, že jsme nezvolili jeho. A co to teď vidim? Fórum, které je nápadně podobné tomu našemu a admin tam je ^ToMmY^. :D To je ale náhoda co? No nenaštvalo by vás to, kdyby jste do toho vrazili spoustu peněz, času a pak uvidíte toto? ...

no naštvalo ale přece jste museli počítat s konkurencí ne? :D není přece nikde napsano že nemužou být 2fora se stejnou tematikou je pouze zakázano kopirovaani textu z jednoho do druhého a jak tak koukam tak to se zatím nestalo... tak nevím proč te to tak dráždí :D:D:D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu