stevens129 Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 Anonymous:ale pochop z práce tě můžou kdykoliv vyhodit což se u lockerz nestane u lockerz taky nemusíš být 8 hodin a nemusíš u lockerz pracovat jen sem tam kliknout na video ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 Anonymous:ale pochop z práce tě můžou kdykoliv vyhodit což se u lockerz nestane u lockerz taky nemusíš být 8 hodin a nemusíš u lockerz pracovat jen sem tam kliknout na video ! SOUHLAS, :) jo a anonymous_y zajimalo by mne kde jinde sezenes v cr praci na deset minut dene :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 Anonymous:ale pochop z práce tě můžou kdykoliv vyhodit což se u lockerz nestane u lockerz taky nemusíš být 8 hodin a nemusíš u lockerz pracovat jen sem tam kliknout na video ! A kde mas jistotu, ze lockerz po pul roce neskonci? Co kdyz vam proste smaznou ucet nebo neco.. Proste nejaka "chyba"? Nerikej, ze se to nemuze stat. A ty nemuzes pak nic. SOUHLAS, :) jo a anonymous_y zajimalo by mne kde jinde sezenes v cr praci na deset minut dene :D Treba podnikani? Jeste, ze uz tu neni komunismus a tak si kazdy na zivnostak muze vydelavat jak chce. Tvorit programy, webove stranky, vyvijet, vydelavat na reklamach atd.. Samozrejme jak uz jsem psal a jak spravne pochopil Luk4SO, je to vec nazoru a komu se to vyplati a stejne 10 minut denne jinak promrha, necht klidne na lockerz je ;-) Nikomu se to rozmluvit nesnazim. Navic chapu, ze treba v 15 se asi blbe vydelava jinak, takze jste radi za jakoukoliv prilezitost neco ziskat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 Nebudem se hádat prostě každý má jiný způsob vydělávání někteří pracujou někteří chodí na lockerz někteří nepracujou ani nechodí na lockerz a čekají než od babičky dostanou 500 kč :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 Treba podnikani? Jeste, ze uz tu neni komunismus a tak si kazdy na zivnostak muze vydelavat jak chce. Tvorit programy, webove stranky, vyvijet, vydelavat na reklamach atd.. Samozrejme jak uz jsem psal a jak spravne pochopil Luk4SO, je to vec nazoru a komu se to vyplati a stejne 10 minut denne jinak promrha, necht klidne na lockerz je ;-) Nikomu se to rozmluvit nesnazim. Navic chapu, ze treba v 15 se asi blbe vydelava jinak, takze jste radi za jakoukoliv prilezitost neco ziskat.. no tak me je 15 a ja treba uz take mam neaký ten peneyní zisk i zde na foru mam nekolik nabídek na prodej či výmněnu věcí (viz. muj podpis) ale málo kdy se jedná o věci které jsem si koupil pro vlastní využití neboje je dostal většinou to koupim za učelem prodeje tak treba jsem na aukru zakoupil nekolik nefunkčních gamepadů na nd rozebral je a prodávám to podílech ta častka co jsem do tech ovladacu investoval jse mi už vrátila a porad mam plnej regal tech dilu a sem si temneř jistej že si nekdo jeste neco veme :) nebo jsem v jednom nejmenovanem kamenem obchode zakoupil umd hry za nizkou cenu a prodal za dvojnasobek :) takze i touto cestou se dá slušně vydělat a na prázdniny už mám domluvenou brigádu tim padem mam lockerz spis jako takej vedlejsak :D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwertys Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 Treba podnikani? Jeste, ze uz tu neni komunismus a tak si kazdy na zivnostak muze vydelavat jak chce. Tvorit programy, webove stranky, vyvijet, vydelavat na reklamach atd.. Blíží se volby a mnoho důchodců vzpomíná na "staré dobré časy" tak užívejte volnosti dokuď můžete. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Hele vrátíme se zas k lockerz ? :D ale yes vždyť nedávno byl reedem a už 15-16 května bude zas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Hele vrátíme se zas k lockerz ? :D ale yes vždyť nedávno byl reedem a už 15-16 května bude zas :) ja myslel že má být až ke konci měsice :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 mnesice :roll: mnesice loool:wohow::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 mnesice loool:wohow::cheesygrin: omg malá chybička a ty hned odbočíš od tématu ! :? a jinak kde jsi zjistil že bude až ke konci měsíce 1) většinou jsou reedemy 15.-měsíc 2)Tento je pro international i pro us/kanadu dohromady (což značí že zas bude v blbém čase) 3)psali že pokuď chcem mít přístup na tento reedem tak musíme od-už nevím do 15.května nasbírat min. 2 body takže když se to uzavře 15 . května tak asi reedem nebude koncem měsíce ale 15-16 května ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 mnesice loool:wohow::cheesygrin: jo a ty jsi nikdy nenapsal nějakou chybičku že? :roll: omg malá chybička a ty hned odbočíš od tématu ! :?a jinak kde jsi zjistil že bude až ke konci měsíce 1) většinou jsou reedemy 15.-měsíc n minulý reedem byl 30 nebo 31.... tak jstoho jsem usoudil že tento reedem bude taky neak tak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 TeĎ to bude 15-16 května proto že to bude pro us/kanadu i pro international dohromady :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1500 Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 A to jsi zjistil kde proboha? vzdyt poslednich 6 redemptionu (general) bylo vzdycky ke konci mesice,a ne v polovine... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 hele neřešte ale asi když aby ses dostal na reedem musíš mít nejmíň od dva body víc do 15.května tak asi do 15.května a reedem bude pak až za 15 dní jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwertys Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Třeba budou dva. Jeden 15. pro všechny a jeden 30. A u toho 30. bude zas jen pro některé. Nicméně ani jeden termín není oficiální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 jn je to možný ale jsem rád že jsou ještě pořád reedemy a snad budou aspoň tento rok ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy.35 Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Navštivte nejlepší Lockerz fórum v CZ/SK!! http://lockerz.chciwebovky.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Třeba budou dva. Jeden 15. pro všechny a jeden 30. A u toho 30. bude zas jen pro některé. Nicméně ani jeden termín není oficiální. dyt budou dva akorat jeden jen pro ty co si uz nakoupili v SHOPu... jinak myslím že o datumu general redemption je zbytečné spekulovat teď, spíš si ale taky myslim že to bude ke konci měsíce, když už to tak zavedli, nicméně takhle nečekaně uprostřed by bylo zajímavé, aspoň by nebylo tolik lidí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Navštivte nejlepší Lockerz fórum v CZ/SK!!http://lockerz.chciwebovky.cz/ nejlepší forum? 11členů :D noco treba se to rozjede a abyjste nerekli tak jsem se tam taky regnul :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 Navštivte nejlepší Lockerz fórum v CZ/SK!!http://lockerz.chciwebovky.cz/ S kamarádem máme měsíc funkční fórum o Lockerz. - DENNĚ překládáme novinky z Lockerz. - Máme zde nejrůznější návody + vychytávky při REDEEMU. - Dále jsme už stačili spáchat jednu soutěž o switch. Teď jede soutěž další a další se už chystá. Ta bude o sluchátka. - Dále si zde můžete koupit, nebo prodat svůj Lockerz účet. Toto vše a mnohem více najdete na www.lockerz-info.cz Napíšu to slušně :) Volili jsme moderátory a jeden uživatel, ^ToMmY^, byl podrážděnej, že jsme nezvolili jeho. A co to teď vidim? Fórum, které je nápadně podobné tomu našemu a admin tam je ^ToMmY^. :D To je ale náhoda co? No nenaštvalo by vás to, kdyby jste do toho vrazili spoustu peněz, času a pak uvidíte toto? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 Volili jsme moderátory a jeden uživatel, ^ToMmY^, byl podrážděnej, že jsme nezvolili jeho. A co to teď vidim? Fórum, které je nápadně podobné tomu našemu a admin tam je ^ToMmY^. :D To je ale náhoda co? No nenaštvalo by vás to, kdyby jste do toho vrazili spoustu peněz, času a pak uvidíte toto? ... no naštvalo ale přece jste museli počítat s konkurencí ne? :D není přece nikde napsano že nemužou být 2fora se stejnou tematikou je pouze zakázano kopirovaani textu z jednoho do druhého a jak tak koukam tak to se zatím nestalo... tak nevím proč te to tak dráždí :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 po jaké dobe vam prisel email a popripadne tricko od lockerz od te doby c jste v z-listu? ja jen že tam jsem už víc jak týden a zatim mi nic neprislo.. : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Květen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 :-) Nejsi sám na světě ;), navíc já jsem jen spoluadmin muj napad to nebyl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 no fakt nic moc že otevřeli shop všem členum us. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellbz Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 po jaké dobe vam prisel email a popripadne tricko od lockerz od te doby c jste v z-listu? ja jen že tam jsem už víc jak týden a zatim mi nic neprislo.. : Mail mi prisel asi za 3 dny (bylo to 16.2) tricko zatim nikde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.