Jofiel Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 hej proč jsou zlevněny ceny v reedemu? pretože bude RETRO reedem, taký ako býval predtým...ale toto bude ešte horšie pretože teraz má už každý vela PTZ, čiže za sekundu bude všetko preč :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Pro krista pána, ať si dají na chvíli s video sekcí "voraz"..... to pomalu nestíhám sledovat, vykrádá mi to hromadu času. :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Už mě to přestává bavit ty videa...každý den přibývají ve velkém. Chybí mi jich tam momentálně tak 150. Rád bych to stihnul do konce července.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Neni nic lehciho, nez se na to vykaslat. Nechapu. Na jednu stranu chcete veci zdarma a pak tu brecite, ze vam to strasne vykrada cas. Ano, krade to cas. Krade to dost casu, ktery byste mohli vyuzit jinak - bavit se, vzdelavat se nebo neco vytvaret a ne byt otroky Lockerz a klikat, jako cvicene opice, na videa, ktera vas stejne nezajimaji (a ani je treba nesledujete). Ale kazdeho volba - pokud si vsak myslite, ze vas cas za tohle stoji, tak tu pak nebrecte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 No nevidím tu nikoho brečet, ale pokud jsi myslel mě, tak já teda nebrečím. Já jen říkám, že mě to nebaví, ale dělat to budu, protože proč nemít něco levně jen za nějaké klikání. A že to někomu bere hodně času je možné, pokud si to neumí zařídit. Mě to teda čas nebere, max 10 minut denně. A když se ještě bavíme o okrádání času, tak ty nebrečíš že tě toto forum okrádá o čas? To samé jako se vším u PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 A když se ještě bavíme o okrádání času, tak ty nebrečíš že tě toto forum okrádá o čas? To samé jako se vším u PC. Ne, jelikoz forum mne bavi. Kdyby mne nebavilo, nechodil bych sem, nepsal bych sem, nebyl bych moderatorem. Lockerz je neco jineho, sledovani videi tam mne nebavi (koho jo?). ... a ne, nikdo mne do lockerz nenuti, proto jsem s tim take seknul (ale to preci neznamena, ze nesmim diskutovat a sledovat to ;) ) - to jen kdyby nekdo chtel pripadne rejpat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Já jsem jen reagoval na tvůj příspěvek, o tom "brečení" a "okrádání času" - to jen kdyby si někdo na někoho hrál. No nic ,dost psaní ot z mé strany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Nevíte, kdy by měl být přístupný SHOP i pro Evropu? Tedy kdy budou posílat do Evropy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Nevíte, kdy by měl být přístupný SHOP i pro Evropu? Tedy kdy budou posílat do Evropy. do konce roku 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sukypavel Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Ten redeem bude maras ... budu rad jestli stihnu klinout na nalepku na Iphone xD ale tak zkusim to zejo ... doufam ze ten IPAD padne xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 iMac musi padnout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Už jste někdy někdo vyhrál něco velkýho? Jako je třeba ten Ipad nebo podobný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 ne jen tapetu .... a na Z-list tricko mi napsali mail ze sem podvadel a nic mi posilat nebudou ....coz je kec sveta ze sem podvadel ..... asi jim dosli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 ne jen tapetu .... a na Z-list tricko mi napsali mail ze sem podvadel a nic mi posilat nebudou ....coz je kec sveta ze sem podvadel ..... asi jim dosli ja podvadel :D a tricko mi prislo, ale chteli 4 USD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Tak a zase nic nechal jsem si refreshovat stranku po 1min ptzplace koukal jsem na to do 24:00 a pak jsem si rekl dneska zase nic rano se kouknu na lockerz a von byl redeem uz ve 23:... tak nvm proc se mi tam nic neobjevilo. EDIT: A kdyz se chci prihlasit na redeem protoze asi stale probiha napise to ..Omlouváme se, nejste v tomto vykoupení." Tak fakt nvm nemel byt tento redem pro vsechny co nasbiraly od od 1. června do 21 cervna 50PTZ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Tak a zase nic nechal jsem si refreshovat stranku po 1min ptzplace koukal jsem na to do 24:00 a pak jsem si rekl dneska zase nic rano se kouknu na lockerz a von byl redeem uz ve 23:... tak nvm proc se mi tam nic neobjevilo. ten byl pro ty co neco koupili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Takze jeste bude ? Takze ten pro vsechny muze byt ode dneska do 10.cervence chapu to dobre ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Takze jeste bude ? Takze ten pro vsechny muze byt ode dneska do 10.cervence chapu to dobre ? jo chápeš to dobře, hele teď sem narazil na todle http://www.freeps3.tv/?i=186384 , sbíráš tam lidi a je to o ps3, prej to neni fake a lepší než lockerz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Me se to nezda je to asi fake sice jsou tam obrazky ale ty si muze udelat kazdy :) http://www.freeps3.tv/?i=186424 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 ............ sem to posral- odpovidal sem mesic starej prispevek ca :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Me se to nezda je to asi fake sice jsou tam obrazky ale ty si muze udelat kazdy :)http://www.freeps3.tv/?i=186424 Jasný fake. Takovou stránku si může udělat každý a napsat na papír děkuju konzolezaklik.cz (přiklad). Naví jak by jsi jim dal svou adresu, když tam nemají email, nebo telefon...Prostě fake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Prodám svůj účet na stránku Lockerz. Je starý 4 měsíce a pár dní. Na účtu je k dnešnímu datu přesně 5350 PTZ a s každým dnem roste. Účet není Z-Lister. (možnost stále získat triko zdarma - pokud ho dávají). :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Tak to sem zvěědavej v kolik bude reddem :D chtěl bych nějakou věcičku z lockerz, mmm třéba iPad nebo PS3 nebo X-Box360 :D:D sem skromnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 tvl čím dál víc mě to se** protože zase je reedem a já se tam nedostanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 redeem bude nejdriv v pondeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.