RodriguezTwiggy Odesláno Červenec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 ja prodavam lockerz učet se zlistem : http://www.aukro.cz/item1117723449_lockerz_z_list_acount_s_1260ptz_lockerz_tapeta.html Prodáno za 50Kč :cheesygrin::cheesygrin::P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clier Odesláno Červenec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 Koupím Lockerz účet :) . Pm prosíím, nejlépe Z-List Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 ------------------------------------------------- > Lockerz-info.cz je největší CZ/SK fórum o Lockerz > Každý den překládáme do češtiny aktuální novinky z Lockerz > Na tomto fóru najdete návody na různé programy, které Vám pomůžou při redeemu! > Také pořádáme jednou za čas soutěže o hodnotné ceny! > Jestli máte jakýkoliv dotaz, tak se zeptejte v naší sekci "Poradna" > Chcete koupit / prodat nebo vyměnit účet na Lockerz? Tak zde máme pro Vás na fóru sekci bazar! > Můžete se zde podívat na různé ceny, co přišli ostatním lidem z Lockerz! >>>>> Vše, co potřebujete vědět o Lockerz najdete na www.Lockerz-info.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 Shop Goes International ( alias, strčte si ten shop do řit*i) Takže Lockerz konečně začal posílat i do Evropy a Severní Ameriky. Seznam států kam posílají: Německo, Austrálie, Kanada, Francie, Irsko, Itálie, Nizozemsko, Nový Zéland, Španělsko, Švédsko a Spojené Království ( UK ) Takže na nás se nedostalo. Mě to ani nevadí, protože když jsem viděl o kolik zvýšili ceny, resp. ptz, tak jsem se na ně už fakt vykašlal. Zvýšení ptz oproti USA 10x ! PS : kdyby si tu někdo rýpal, ať tu nebrečím, nebo tak něco, tak já tu jen uvádím fakta a to, jak to Lockerz posralo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Takže do ČR nic nepošlou? Když zadám adresu do německa tak mi to tam příjde do kdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 Zdravim, jestli má někdo zájem koupit něco v shopu, tak mu to koupim přes můj účet a nechám si to poslat na svou adresu do Německa a poté vám to pošlu z čech.Případné clo platíte vy a platba předmětu je přímo přes váš lockerz.Dejte vědět přes PM, domluvíme se na podrobnostech a na slevě, kterou na lockerz uděláme....Jinak moje odměna bude shop redeem a možná třeba nějaký procento z ušetřených peněz, domluvíme se ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Vy to nechápete tyď jen blbá hra na psp tam stojí 87 000 ptz a každý rok se to nuluje kdyby se to každý rok nenulovalo ok ale i tak......kdybych znal lockerz dřív koupil bych si co chci (př psp stálo 200 ptz) teď už se ani nedá říct buďte rádi že to je zadarmo protože buď platit nebo nic věděl jsem že navždy nebude nic skoro zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Prodám Lockerz acc. Z-List s 2274PTZ a asi 2500 Neshlédnutých videí!Cena dohodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darky09 Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Ahoj chci vědět jak se dá něco koupit za PTZ sem asi úplně blbej ale pořád nwim jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1500 Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Ahoj chci vědět jak se dá něco koupit za PTZ sem asi úplně blbej ale pořád nwim jak na to Noooo,vis to proste koupis a pak ti to dojde domu Jak se do lesa vola,tak se z lesa ozyva,aneb naucte se cist topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackWolf Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 ludia a neviete kedy bude najblizsi redeem ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 zdarec, nevíte kolik PTz je 1 dolar ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 co to je tenhle topic je uz mesic mrtvej kolkrat tu byli zaplneny 3 stranky dene :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Všichni už na to ser*u protože všechno zdražily atd.Shop úplně posrali atd.Jediný co od nich mám je tričko reedemy mi nějak nevycházeli!ani jedna blbá hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan__ Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Lockerz už neni co to bývalo...:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 jj no docela mne jeblo jak znizily tu hodnotu ptz pred tim jste mneli za otazku 2ptz a ted jich je 40 takze je to uplne o hovne mam 3680ptz a pred tim bych za ne mohl mit klidne macboka kterej stal 3200ptz ale ted uz za nech chtej neakejch 250000ptz takze na lockerze uz taky jebu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typen Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Chci se zeptat ty body jsou zobrazeny vpravo dole, před tím je takovy Z ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 mac book je za 5000 myslím...proč si myslíš že videa jsou za 250 ptz hlavo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Zdarec vím že je to tu mrtvé ale stejně se zeptám - nevíte někdo jak je to s těma reedemama oni psali něco o tom že mimo USA (my) budou posílat místo věcí peníze-třeba si vyberu v reedemu IPOD a oni mi pošlou peníze-obchodní cenu toho IPODU Je to pravda ? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Blbost není to pravda ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Blbost není to pravda ! Tak proč psali-že budou posílat prachy protože vetšinou když jsou ty poplatky tak lidi to nepřijmou a vrátí se jim to zpátky a platí velké poplatky tak že mimo USA budou posílat prachy !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sukypavel Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Netušíte někdo kde se da stahout ten lockerz bidder ? to prostě nejde v tom BID :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Tak to nevim ani neznam :/ :D hej a jak etd psali o tech reedemech tak co sme my za ten vyber tam ? E:Jo a pls co to jsou ty decalz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Pošlu vám 25 000 PTZ za 5 dolarů na Paypal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.