GameEs Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Neuberou vám body dokud to neověřej.. Jinak tohle bylo fakt divný :D. Ale zase lepší než kdyby nechali redeemnout 150 PS3 a pak poslali 2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 tak byla smazána stránka Lockerz na facebooku, opravdu divné, nehacknul to někdo třeba pro získání hesel a udělali fail reedem? asi fantazíruju xD edit: tak tu skupinu už obnovili :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Vzal ste tam někdo něco ? Já tam přišel a už tam byli jen tapety na plochu xD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 no to sami zadna elektronika nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 údajně to bylo pryč za 10 vteřin xDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 vzal jsem si aspon 25 dollarů na Paypal xD better luck next time :P lockerz psali že testovali hlavně stabilitu a nechali tam jen elektroniku kvuli zahraničním memberům a aby nemuseli platit cla a takový blbosti. a že příště jich tam daj hodně protože nebyly vubec žádný lagy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 údajně to bylo pryč za 10 vteřin xDDD v 22:06 tam byli jeste hry na xboxe ale nestihl sem zadnou vzit protoze pak to po me chtelo znovu adresu to strasne zdrzelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Jaky si mam dat na accountu Time Zone ?A POSTAL CODE je postovni smerovaci cislo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Paneboze.. Mas za sebou alespon ZS? POSTAL CODE -> translator -> Překlad (anglicky > česky)PSČ A timezone? Mel jsi zemepis? Dej si +1 ... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Hele dnes jsem se stal Z-Listem.Tak bych mel dostat to triko ze?Nevite kdy cca by melo prijit?Ne ze by me nejak zalezelo na tom triku ale kdy by tak melo prijit? Diky (Dostal ho uz nikdo z vas ?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 cca po třech tejdnech mi napsali, že mi triko přijde za další tři tejdy :D (a fakt přišlo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 počítej tak měsíc ale jelikož je to na konci měsíceš tak ti pride treba za tejden (mam takopvej pocit ze rozesilaj jednou za mesic) me to prislo asi do mesice,nevim presne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 na triko cekam uz od 10.12.2009 a porad nikde 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Přesně tak, už dva měsíce čekám a taky ještě neposlali :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1212 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Nevíte kdy bude další restock a jestli tam už budou ceny 24/7 jak furt píšou? Tenhle restock mě docela naštval chtěl jsem ipod Touch 64gb zadával jsem adresu opsal kód a naskočila hláška že užneni :cry::cry::cry: a pak se podivám a byly tam jen hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 koncem února....restock je každej měsíc....a ceny 24/7 sou nereálný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 No co uz aspon som si zobral 75 dolarov xD Nabuduce idem jednoznacne do guaranteed prize. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 koncem února....restock je každej měsíc....a ceny 24/7 sou nereálný :D tak nereálně to nevidim. řikali že to tak bude...když měsíc nic a pak najednou ceny tak je logický že to hned zmizí, kdežto kdyby tam bylo víc těch věcí tak po chvíli to nebude mizet tak rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 tak třeba ty kupony na PP, by tam mít mohli (jejich hodnota v porovnání s hodnotou elektroniky za stejnou cenu se nedá srovnávat...) ...ale jinak nemaj šanci aby tam měli veci furt pro všechny...nemužou cenově zvládnout.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1212 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 prý mají ceny zdražovat až by tam byli 24/7 a to až 4x, takže odhadem flashdisk za 200PTZ nebo ipod Touch 64GB za 3200 PTZ to už na to bude mít málo kdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 4x dražší, ale 4x víc možností jak získat ptz..hraní her, koukání na videa atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Zkousel jste nekdo Lockerz PTZ Generator ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 žádný cheaty na to nejsou, proč má každej tendenci hned cheatovat? ale tak zkuste si to, až pak koupíte nějakou cenu a nedaj vám jí protože jste podváděli :dozey: to je ten epší případ, v horším případě tamzadáš přihl. udaje a třetí osobě ti ten učet vezme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 A uz jste nekdo neco koupil (a za kolik PTZ) ? A kde se dozvim kdy bude RESTOCK ten odkaz na prvni strance na Facebook mi nejak nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 zatim si ptz šetřim na něco většího. přišlo mi už triko dávno a v lednovym restocku jsem si vzal 25 dolarů na PayPal... restock je každej měsíc!!! tenhle to bylo neohlášený, prostě náhodnej den a čas...píšou všechno v hallwayi tak proč se furt ptáte? mě přijde jak kdyby jste se neuměli podívat, nebo minutku se snažit a hned se ptáte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.