narliza Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 jj něco se určitě zorganizuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DangerousDave Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 chtelo by to neco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 bude, pokecam o tom s shadowom inak som updateoval prvy post. pls citajte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 Tak jsem to u kámoše hrál po netu (on má totiž wifi net) a je to fakt good pařba, nick mam NecroMad kdyby jste mě tam občas potkali.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhause Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 bude, pokecam o tom s shadowominak som updateoval prvy post. pls citajte dej mě tam taky MilhauseCZ US dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 si tam ;) hej da niekto dnes? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albertini Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 Prosím připiš mě taky, sice jsem největší lama, ale co... nick: albertini Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 ok pridam ta, inak kto je JelenCZE? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DangerousDave Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 mam zalozit?? resp. da ted nekdo? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 ja by som dal neskor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DangerousDave Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 zakladam room : Dave4pspforum pw : psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 přidejte mě-Waiet-US:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
squa3leon Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 ok pridam ta, inak kto je JelenCZE? To jsem ja. Pamatuji si z tohoto fora jen na tvuj nick, proto jsem si te pridal, ale hodim si vas tam vsechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 dame zejtra večer nějakej zapas?:bash: :coolgun: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DangerousDave Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 dame zejtra večer nějakej zapas?:bash: :coolgun: klido muzem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 dame zejtra večer nějakej zapas?:bash: :coolgun: j mohli by jsme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Červen 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 ok lidi, tak co zas kolem té 20:00? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santaloza Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 este funguje vas server? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 ten se zapina pruběžně JJ od od 8 by to bylo good:cheesygrin: hele a nevíte jak bych si moh dát do podpisu statistiky? Jinak kolikaty jste? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 oki super jinak ten TS server se musí zakládat znova kdybych tu náhodou nebyl tak založte ten server na TS znova pod timahle atributama Server: ts2.warzone.cz Miestnosť: killzone|progamers Heslo: killzone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 ja by som dnes tiez dal :) zajtra mame volnoo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 hm ja mam v patek pisemny zkousky takze tento tyden urcite ne ... pres vikend budu v lihu jestli to dam takze se mnou nepocitejte ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Červen 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 nemohl by někakej mod hodit oznámení, ať si co nejvíc lidí stáhne ten patch a potom založit tu ligu?...i když tento thread de vidět, někteří o tom nemusí vědět => oznámení ---------------------------------------------- jenom návrh:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 jeden problem je ze zatial nas je celkom malo na ligu... hodilo by sa tak 23-25 STALYCH hracov (5 klanov) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 jeden problem je ze zatial nas je celkom malo na ligu... hodilo by sa tak 23-25 STALYCH hracov (5 klanov) Na druhe strane tu je asi 8-10 hracu s Wifi klicem, ktery jim nejde nainstalovat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.