Big Smoke Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 Upli by jste pls ten update ??? S infrastructurou i CHAPTER 5 ??? Pls pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 NEJDE TO! MUSIS SI TO STIAHNUT SAM CEZ WIFI LEBO TEN PATCH SA INSTALUJE! Lord QWER, Gorgar91: jj vcera to bolo dobre :) pohodicka kalička :) :D edit. Lord QWER: obcas ta zabijem raketou ... nj :D :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4PPH1R0N Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 hh tak sem konecne dosahnul prvni hvezdicky :) nak mi to s tou bazukou mezi bednama ale nejde...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 Tak jakmile jsem to stáhl tak jse včera pařil až do 3 do rána a je to nádhera takže pokud jdete hrát ligu v tom klído bych se přidal jen se chci zeptat jestly už nějaká je popřípadě page ? Nebo uděláme vlastní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 mna sere ten bug s crossbow edit. no myslim ze nejaka liga sa pripravuje.. a co myslis PAGE? edit 2. urobil som USERBAR. ak chcete dajte si ho aj vy do podpisu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DangerousDave Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 kazdopadne je to narez :) akorad kdyz je masivni bitka chumlu treba s brokovnicemi tak to docela laguje :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 jj alebo ked nejaky sialenci len hadzu granaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 a co myslis PAGE? No jestly jsou nebo budou nějaké oficiální stránky na tu ligu v killzone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 Nicknames:myschoo lorqwer Osmen djmiki ZeloSVK prosím o zařazení mezi hráče rozhodně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 Ja taky pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 tak mi napíšte nick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 muj nick EU VERZE: JohnCzE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 tak som ta pridal, este to potom vecer updatujem ludmi co uz mam vo Friends Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 Nick: Wolf.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Červen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 jj, ty rakety do zad celkem štipnou:D ještě mi chybí chat v TDM obrazovce, pak by to bylo ok ------ teď hra s Osmenem :D, šli tam na mě 3 a všechny sem zabil:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 teď hra s Osmenem :D, šli tam na mě 3 a všechny sem zabil:D :coolgun: nemam formu :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Červen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 tak co lidi, dnes v 20:00 založíme místnost console-forum ok? všichni kdo můžou, ať se neprodleně ozvou => připojí do hry :D těla budou lítat vzduchem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 ok ja asi prijdem :) neda niekto aj komjunikejšn cez Skype? a ak mate server tak ts/vt? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 tak co lidi, dnes v 20:00 založíme místnost console-forum ok?všichni kdo můžou, ať se neprodleně ozvou => připojí do hry :D těla budou lítat vzduchem No tak já se asi připojim, ale neumim to :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 to nevadiii to nevadiii :) mi s QWERom ta naucime :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 Už se nehorázně těšim až budu mit APčko,rozhodně se k vám přidám Na to infrastructure nepotřebuju dohranou hru co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 ne, jen si musis stahnout tu aktualizaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 Ludia dnes o 20:00 nazdar waiet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 asi uz budu pryc ale mozna nachvilku zaskocim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Červen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 zaheslovat mistnost? jestli se teda sejde dostatek lidi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.