wiver Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2007 cus, mam riplou verzy GTA VCS... Vsechno beha v poradku az do doby, nez nasednu do auta nebo na motorku... hra se mi zacne lechce sekat..... neda se s tim neco udelat??? dik.
0 DIESEL Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2007 Kdyz mas rip tak je to nejspis v CSO a to psp pomalej nacitava jelikoz je to zbaleny.
0 tmatura Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2007 máš origo kartu? zkus přetaktovat psp
0 Saddako Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2007 Mozna je to tim, ze mas verzi komprimovanou do cso. Zrovna GTA jsem si radeji dekomprimoval do ISO.
0 Big toe Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2007 tak pokud je to *.cso tak by pomohlo rozbalení na *.iso, nebo si můžeš v recovery přetaktovat procesor na 333 mhz a mělo by to jet plynule... OT: ty hraješ taky florbal?;)
0 wiver Odesláno Květen 23, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Květen 23, 2007 DIESEL napsal: Kdyz mas rip tak je to nejspis v CSO a to psp pomalej nacitava jelikoz je to zbaleny.Jo takhle..... Nekde jsem taky cetl, ze se da psp nastavit na jinou Mhz frekvenci ci co... To je asi blbost co???
0 wiver Odesláno Květen 23, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Květen 23, 2007 Big toe napsal: tak pokud je to *.cso tak by pomohlo rozbalení na *.iso, nebo si můžeš v recovery přetaktovat procesor na 333 mhz a mělo by to jet plynule...OT: ty hraješ taky florbal?;) ok, jasne floorball 4ever.... Dystak napis pm...
0 DIESEL Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2007 wiver napsal: Jo takhle..... Nekde jsem taky cetl, ze se da psp nastavit na jinou Mhz frekvenci ci co... To je asi blbost co??? ne to neni blbost prosti si v recovery nastavis procesor jak ces nejvic na 333 Mhz
0 kures Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2007 Riesenie je jednoduche: mal som podobny problem s hrou warriors sekalo to a staci preformatovat kartu na FAT lebo teraz je nastavena na FAT32 a ked to das na FAT pobezi setko tak sa ja robi ked mas fake kartu aby ti setko slapalo
0 DanDanDan Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2007 kures napsal: Riesenie je jednoduche: mal som podobny problem s hrou warriors sekalo to a staci preformatovat kartu na FAT lebo teraz je nastavena na FAT32 a ked to das na FAT pobezi setko tak sa ja robi ked mas fake kartu aby ti setko slapalohej a nevis jak se to dela ja to tam totiz ve vyberu naformatovani nemam jenom tam mam na 32
0 kures Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2007 jasne tam to neuvidis musis idt cez START - ovladacie panely - nastroje pre spravu - sprava pocitaca - sprava diskov tam vyberes vymenitelny disk aprave tlacidlo formatovat a tam vyberes aj FAT
0 Brento Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2007 Pokud mas 4 GB kartu, tak si muzes dovolit hrani her v ISO (ikdyz u nekterych her je lepsi to JESTE nataktovat viz.: Tomb Raider Legend, Driver 76)
0 DanDanDan Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2007 Brento napsal: Pokud mas 4 GB kartu, tak si muzes dovolit hrani her v ISO (ikdyz u nekterych her je lepsi to JESTE nataktovat viz.: Tomb Raider Legend, Driver 76)tjn ale kdys mam 4GB normal FAKE tak by mi bodlo treba u TOMb RIder L.jeste k tomu vsemu FAT:)
0 Capricorne Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2007 kures napsal: jasne tam to neuvidis musis idt cez START - ovladacie panely - nastroje pre spravu - sprava pocitaca - sprava diskov tam vyberes vymenitelny disk aprave tlacidlo formatovat a tam vyberes aj FAT Neni lepsi formatovat kartu len cez psp .. ? sem nekde cetl ze se tim karta nici formatovanim v PC
0 narliza Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2007 Capricorne napsal: Neni lepsi formatovat kartu len cez psp .. ? sem nekde cetl ze se tim karta nici formatovanim v PC hmm tak o tom jsem neslyšel
0 kures Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2007 sak to nerobis kazdy den ale iba raz a potom uz to je na furt
0 DanDanDan Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2007 kures napsal: sak to nerobis kazdy den ale iba raz a potom uz to je na furtneni ne kdys ji pak formatnes vPSP tak ti to zase da na ten de*ilni FAT 32 nebo ne?
0 kures Odesláno Květen 25, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2007 jj ale preto to treba len formtnut na FAT a zlozky v nej vytvorit vlastnorucne lebo ked to preformatujes v psp si zas kde si bol a poradte mi uz dakto s tym afkimom
0 entei Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2007 kures napsal: Riesenie je jednoduche: mal som podobny problem s hrou warriors sekalo to a staci preformatovat kartu na FAT lebo teraz je nastavena na FAT32 a ked to das na FAT pobezi setko tak sa ja robi ked mas fake kartu aby ti setko slapalo Diky, diky, diky moc. Zachranils me, kamo !! :wohow:
Otázka
wiver
cus, mam riplou verzy GTA VCS... Vsechno beha v poradku az do doby, nez nasednu do auta nebo na motorku... hra se mi zacne lechce sekat..... neda se s tim neco udelat??? dik.
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts