Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

guitarheroshop.cz

Sada23

Recommended Posts

Ja mam u nich s kamosem obednany 2 rockband kytary uz tak mesic a bylo mi ted po dlouhe dobe vysvetleno ze nepocitali s tak velkym zajmem o kytary udajne v desitkach a tak je dovazeji kazde 2 tydny (dovoz z Ameriky ???) tento ctvrek maji doplnit zbozi a maji mi uz asi po mesici poslat 1.kytaru na 2.si budu muset pockat asi dalsi dva tydny

Kazdopadne nejste sami co maji problemy se zbozim.Clovek si obedna vec co je udajne skladem a pak oni teprve zacnou shanet zbozi a jako vysvetleni mi rekli ze je to chyba skladnika :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Zásilka podána dne 03.02.2010 na poště 36017 - Karlovy Vary 17.

Zásilka přepravována k dodací poště.

Jsem na tom stejně :cry:

Doufejme, že zítra...

Edit: Ohledně mé druhé objednávky Band Hero Set Nástrojů - zboží je prý na cestě do jejich skladu a očekávají expedici 11.2.2010 ... I tak už bude trvat vyřízení minimálně 37 dní...

Odkaz ke komentáři

Dne 17.12. jsem si objednal GH3 kytaru (Les Paul), tehdejsi cena byla cca 700,- a to zrejme z duvodu, ze zbozi nebylo momentalne dostupne. Proto jsem jim psal email, kdy to tak vidi, ze mi kytara prijde. Napsali, ze do 15.1. ji budou mit, takze ji pak hned poslou. Mezitim dny ubihaly a cena kytary se zvedla min. na 1200,- (uz nevim presne jestli 1200,-; 1300,- nebo 1400,-). To mi zacalo byt podezrele, ale stale jsem doufal, ze kytara prijde a to za tu skvelou cenu, za kterou jsem ji objednal. Jenomze behem nasledujicich dnu kytara zmizela z prodeje (nabídky)! Ale i přesto jsem se rozhodl čekat. Dnes je 7.2., před týdnem jsem jim psal email, na který se neobtěžovali ani odepsat. Proto jsem před 2 dny opět poslal email (tentokráte jsem zkusil druhou adresu), abych se dozvěděl jak to s objednávkou vypadá. A opět mi zatím nebylo odpovězeno. Já už ani nepočítám s tím, že bych se kytary dočkal, ale jakmile by mi přišla, váhal bych jestli ji vůbec koupit, protože tenhle obchod mně totálně vytočil. Chápu, že se dodání může zpozdit, ale to, že se vůbec neobtěžují odepsat na emaily, ve kterých se slušně ptám, tak to je na mě moc.

Proto tento obchod rozhodně NEDOPORUČUJI! :ziped:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

Tak mě GH3 kytaru už poslali, mám jí na poště a chtěj za ní 1399 i s hrou aerosmith...

Asi se jim nechce dávat ti jí za 700 Kč, ale když už to nabízeli za 700, měli by to pro dobrý jméno obchodu dodržet. Ale to už jsme řešili, stejnej problém je s dobou dodání, mají tam do 7 dnů a čekám už víc jak 30...

Mě když neodpovídali na maily měl jsem 100 chutí objednat si 10 band hero kitů za 4200,- na dobírku na různý adresy a potopit je :coolgun: .. ale tak zatim se snaží. Aspoň teda co se týče mých objednávek...

Odkaz ke komentáři

JendaMaty vubec nezoufej taky se mě po pár emailech neozývali a byl jsem z toho už na prášky :D (asi toho mají moc) tak jsem je skusil ještě kontaktovat přes tento formulář http://guitarherostore.cz/contact-form.php a ozvali se omluvili se s tím že o kytary Rock Band X360 byl obrovskej zájem a řekli mě že to pošlou na dvakrát první kytara dorazila dnes a k mému překvapení byl v krabici ještě mikrofon Rock Band a hra Guitar Hero Areosmith uplně zdarma tímhle si to u mě teda vyžehlili teď počkám 14 na druhou kytaru a jsem vysmátej...:psp::coolgun::ok:

Odkaz ke komentáři

jo a taky jsem dostal ten odznak guitarheroshop.cz :D jako rozhodně jim není u prdele že jim to tak dlouho trvá jinak by se na nás vykašlali a leda by nám poslali to zboží co jsme si obědnali a ani kačku navíc... a mě dali GH: Aerosmith(cca 350Kč) + Rock Band mikrofon (399Kč) řekl bych k tomu jen toto.... omluva přijata :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

Tak jsem včera koncertoval snad 3 hodiny v kuse před televizí, bolej mě nohy a mám křeče v ruce :D Hra je to super, kytarka byla zabalená skvěle. Přidali mi tričko GUITAR HERO jako dárek..takže si to u nás hezky žehlej :)

Jsem zvědavej co mi přibalej k band hero setu až mi příjde.

Odkaz ke komentáři

Taky jsem hrál jak oživot akorát je to nezvyk doteď jsem hral na klavesnici a jak jsem přešel na kytaru tak je to o něčem jiným :D ale dá se to některý songy už dávám na EXPERT... dobrý by bylo kdyby mě přibalili dárek i k té druhé kytaře kterou mě mají poslat za 2 týdny :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

Me stala 1399 i s hrou Aerosmith, ted ji tam prodavaj za 1599. Dratovy se prestaly vyrabet, tak jejich cena sla nahoru. Na aukru se obcas objevi GH 3 kytara a prodava se kolem litru. No a na ebay to sezenes za par stovek, ale za postovny das vic jak tady za celou kytaru. Ja mam objednany jeste bubny, druhou kytaru a mikrak. To se na party nikdy neztrati :)

Odkaz ke komentáři

Kup si kytaru Rock Band http://www.guitarheroshop.cz/rock-band-kytara.html já ju kupoval za 799Kč ale ted ju zdražily a mužeš s nou hrát i Guitar hero od World Tour nahoru a na PC dokonce i Legend of Rock mě šlo ale nevím jestli to je 100% jen jsem zapl a hned vypl. Jako v Legend of Rock je to ohodně težší obtížnost než v ostatních dílech :D ale ani v novějších dílech nebo Rock Band nedám všechno na experta nekterý písničky jsou fakt těžký a navic mam kytaru teprve 2 nebo 3 dny.

A taky mam mikrák Rock Band (jde i na GH) a je to fakt supr :D Nirvana - Lithium jsem si dal i na Experta aniž by mě vypískali (měl jsem nejakejch 94%) :D

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Když jsem tady víc jak před měsícem psal, že nedoporučuji tento obchod, tak jsem si myslel, že se ještě situace zlepší a nakonec zde napíšu, že si to u mne urovnali. Ovšem to jsem nevěděl, co mne teprve čeká. Za několik dní mi přišla odpověď od jejich obchodního ředitele na můj již druhý email směřovaný k objednávce, kterou jsem udělal zhruba 17.12. s tím, že zboží mělo přijít na sklad asi 15.1. a pak ihned ke mně. V emailu ze dne 8.2., který mi přišel již od zmíněné osoby se psalo, že se mi obchod omlouvá, že vznikla chyba u zaměstnanců a mé emaily byly dávány jako spam?(no prostě nějaká výmluva) - v emailu se dále psalo, že kytara již je na skladě a tak mi bude do 4 dnů zaslána, že se o to sám pán veliký obchodní ředitel postará...navíc mi bude přibalen věcný dárek jako omluva a také jsem vyfasoval slevový kupon v hodnotě 500,- na další nákup v jejich obchodu...to jsem si tedy říkal fajn, aspoň uznají chybu, omluví se a věcný dar jako omluva taky potěší...a proto jsem čekal...čekal jsem týden, dva týdny...čekal jsem i v době, kdy už jsem nevěřil, že by to mohlo přijít...a čekám stále! dnes je to více jak měsíc od doby, co mi přišel omluvný email a já pořád nemám své slíbené zboží! Je sice hezké, že mi přibalili věcný dárek, ale možná by taky mohli tuto objednávku odeslat. Slevový kupon asi taky nikdy nevyužiju, protože nemám důvod od takových (s prominutím) hajz*ů něco objednávat znova. Samozřejmě jsem jim po měsíci psal opět email, ale jak jsem mohl čekat, tak se zase nikdo neozval. Proto bych se chtěl s touto zkušeností podělit zde a ještě jednou, ale už víc jak 5x víc než předtím - NEDOPORUČUJI tento obchod!

Pokud chcete ušetřit své nervy, tak se nákupu odsud opravdu vyhněte!

PS: máte někdo nějaký nápad na řešení mé situace? opravdu bych to zboží od nich a za tu cenu chtěl :)

Odkaz ke komentáři

Nic ve zlém ale asi jsi parádní magor, tady si stěžuješ jak je obchod na nic (i když je tu několikrát napsané že mají prostě moc práce a tak to neodesílají) a pak žádáš aby ti lidi pomohli od tama nakupovat.

Demence...

ja chapu, ze maji hodne prace a maji zpozdeni se zasilanim zbozi...ale kdyz mi po cca mesici zpozdeni napisou omluvu s tim, ze to do 4 dnu odeslou, tak bych cekal, ze to aspon do mesice prijde :) neprislo, neodepisuji, nic :) a kde prosimte zadam o pomoc s nakupovanim odtamad? :) demence... :P

Odkaz ke komentáři

mno koukam podle diskuze, ze to klukum v shopu trochu vazne :) nicmene na muj dotaz, zda nehodlaji v blizke dobe dovazet WarBeast kytaru od DreamGear mi odpovedeli obratem, ze v pulce brezna by ji meli zacit prodavat a ted teda nevim, zda to mam od nich risknout :) no ale asi se rozhodnu podle ceny.. popripade nekdo z vas nevi o nejakym shopu, kterej by tuhle kytarku nabizel?

edit: tak a ted teda nevim, esli se ty kytary dockam.. zmena majitele se mi moc nelibi

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu