6strage Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Zdravim, mam PSP 3004 5.03 8gb modrej neprůhlednej sandisk a vždy, když chci spustit ten Speed, musim nastavit PSP do původního nastavení (Restore Default Settings). Pak mam větší šanci, že se mi to chytne na poprví. Je to mozne, ale MHU je dost nestabilni, nekdy se to da napoprve nekdy na po15te je to pokazdy jinak :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 chci se zeptat mám FW 5.55 a chci si to dát na ten FW 5.03 jde to nebo ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 ne ne ne a ne. Topic pro začátečníky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Ne a jestli se budes ptat vsude, tak ti odpovi body. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BIOSTAR Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Ahoj. Mám v PSP mhuspeed, vždycky mi to šlo rozjet v pohodě. Třeba na 1-3. pokus, ale poslední dobou jsem to měl tak na 10. a včera večer to nešlo vůbec a povedlo se to až dneska ráno. Mám 8GB kartu. Nějaké tipy na to jak to dělat, aby to šlo co nejdříve? Má na to vliv třeba jak je karta zaplněná? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Zkus restore default settings (obnoví se tovární nastavení), jinak doporučuju sehnat si kartu 256 MB (klidně i menší), na tu hodit MHUSpeed a GEN a nahazovat to přes ní, potom karty prohodíš a hraješ, to má asi nejvetší vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BIOSTAR Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Tak jestli to tak půjde nejlíp, tak si asi seženu nějakou malou kartu na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Prosím, nemůžu to dokončit. Mám na F:/ ty picture, ale jak najedu bud na druhej nebo sjedu až dolů, nic to nědělá, teda sekne se a asi za 5-10sec se úplně vypne. Mám úplně nový 3004 slim, byl tam původní 5.02, pod baterkou 8D, karta sony2Gb. Co dělám špatně Edit, kdybych četl, tak na ten druhej rychle, než se sekne....Jupí uř to naskočilo:::-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 3, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Musíš to zkoušet dál .. nebo http://console-forum.net/showthread.php?t=55173 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 4) V psp spusťte QUICK updater 5.03GEN-C Kde v psp? Jako z PC? Lamaaa:roll: Když X tak v PSP, ale kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Najed do GAME -> Memory Stick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Těd mi to docvaklo když jsem projížděl složky v PC. Už je tam ten "dos", takže jdu dál... EDIT: System Software: 5.03 GEN-C (Full) - asi můžu jít pařit co... S tím mojim netem než něco stahnu. No ale super. Jste perfektní forum.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozlik4 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Prosím, nemůžu to dokončit. Mám na F:/ ty picture, ale jak najedu bud na druhej nebo sjedu až dolů, nic to nědělá, teda sekne se a asi za 5-10sec se úplně vypne. Mám úplně nový 3004 slim, byl tam původní 5.02, pod baterkou 8D, karta sony2Gb. Co dělám špatně hele me to taky takhle dela nahraj si tam chcicken a pak pokracuj normane dal me treba vubec muhspped nejde (uplne nestabilni )ale taky jak komu musim zkouset kombinovat pak najdes nejakou variantu a pujde ti to ja sem si koupil psp 3004 z fw5.02 od 6y4ever a taky sem mu psal ze mi to nejde a napsal mi tohleto a pak sem si tam dal ten cicken a gen-c a slape to (ale zase gen-c ma chyby - gen-a je supr ale nejdou new hry fifa10 ....) zalezi na rozhodnuti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Do ted mi to krásně šlapalo na MHU, ale skusil jsem spustit hru WWE2010 a psp se zaseklo, pak se mi povedlo znovu nahodit MHU, tak jsem zkusil tu hru znova a zase zásek. Ted už nemůžu zaboha ten MHU spustit. S tím chickHENem je to stejně? Já vim, jdu si to pročíst... EDIT: asi na 20tej pokus to zas šlape MHU.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 ChickHEN můžeš zkusit ... uvidíš :) Nejlepší je mít malou kartu, na tý mít jenom ChickHEN (/MHU) a GEN. Nahodíš to, vyměníš kartu a hraješ, můj kámoš to takhle děláš s 512kou a naskočí mu to pokaždý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOME1468624492 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 prosím o radu všechno jsem udělal podle návodu (hry a všechno běži v pohodě) ale když psp nechám třeba 2-3 dny ležet tak se mi gen-C smaže a musím to dělat celé znova nejde to nějak uložit aby se to pořád nemazalo??dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 nesmíš ho vypínat na tvrdo, jen do sleep režimu, a když ti dojde baterka, tak to taky chcípne, takže na tohle bacha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Nevíte co udělat když mi po spuštění Soul Calibur naběhne hláška - nejde spustit - 80020148? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 máš Gen-C? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 JJ, Gen-C a MHU V3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Tak si nastav umd mode na sonny np.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 To jsem zkoušel, stejný... Něco by šlo změnit i ve VSH menu, ale co? Pak jsem chtěl podle návodu... a) 80020148 - Při startu PSP držte R (pravé horní tlačítko), naběhne tzv. Recovery menu. Najeďte do Advanced/Advanced configuration/ a zde nastavte Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled... - do Recovery menu mi to vůbec neskočí, ale ve VSH menu je kolonka recovery menu, v tý je to zas jinak než v návodu, je tam Advanced, ale pod tím jen speed XMD a UMD/ISO... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 7, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Divíš se když čteš návod pro plnohodnotný CFW ? panebože .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Jej sem trubka, a co teda dělat když vyjede tahle chyba u MHU a Gen-C? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 jestli chce najed do recovery menu tak dej select ... recovery menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.