Skyt Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 nikde jsem to nenasel, tak jsem zalozil novej thread..muze se PSP bricknout hranim multiplayerem s ISO hrama?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M4DD M4XX Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 asi ne tim do flashe nezasahuješ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cvak01 Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 no me se dneska ve skole povedl semi brick , kdyz sem vyndal baterku pri nacitani hry na zacatku (pri obrazovce PSP) , ale nastesti to bylo posledni hodinu tak sem to nejak v te skole jeste pretrpel :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 narliza Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 nikde jsem to nenasel, tak jsem zalozil novej thread..muze se PSP bricknout hranim multiplayerem s ISO hrama?? ne nehrozí jak říkal max nezasahuješ do flash paměti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 určitě nezasahuje...to bych jinak musel každej den kupovat nový PSP :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Skyt
nikde jsem to nenasel, tak jsem zalozil novej thread..muze se PSP bricknout hranim multiplayerem s ISO hrama??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts