emkay.wOw~ Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 zdravim lidi, mam psp fw 3.40 OE A, kamos mi poslal ikonky a dal jsem to do flash0, ale ted to nejde zapnout, mam jenom cernou obrazovku a sviti kontrolka. Recovery furt funguje. Tak prosim pomoc jak to vyresit :( /// premenovane na nieco logickejsie. -myschoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 Byl jsem to já, ikonky jsou pro 3.40 OE-A. Pak jsem posílal mou zálohu složky resource a taky nejde :(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 Reflash pokud nemas zalohu flash0..hod to nejdriv na 1.5 a pak zase na tvuj 3.40 oe-a dneska zrovna sem resil stejnej problem ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atry Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 ..skvelej nazev topicu... ..pres recovery muzes na 1.50 a pak znova na OE ..(mozna to de i jednodusejc, ale tohle je taky moznost..ja sem se do tehlech veci raci nikdy nehrabal...a vedel sem proc :) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 west-- Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 jj, i kdyz to prflashujes znovu na 3.40oe-a a hodis tam jiny ikonky, nez ty originalni psp se ti stejnym zpusobem brickne.. myslim, ze se jste pred prepsani topmenu_pluginu musi obnovit tovarni nastaveni... uplne stejny problem mel i wolf.cz a nemohli jsme prijit na to cim to je a nevim presne jak to vyresil.. myslim, ze zkousel ruzne zapinal a vypinal nektere funkce v recovery a nakonec mu to slape, kazdopadne si urcite zazalohuj originalni topmenu_plugin, protoze ten bude fungovat vzdycky, zvlastni je, ze ani stazeny original topmenu_plugin pro 3.40 nefungoval... dyztak mu pisni PMku, snad poradi ;) edit: tuhle haluzarnu jsem fakt nepochopil, ja a vetsina tenhle problem vubec nemela a to pritom mam ja i wolf stejnou zakladni desku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 AK BY BOLI chybne ikonky, tak by to zamrzlo po coldboot... tuto sa poondilo nieco ine... urob downgrade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emkay.wOw~ Odesláno Květen 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 ok ok, :thx: za rady, kdyz zejtra mi marek poradi no :) i kdyby to bricklo, tak by me museli vymenit novej! pze jsem si zaplatil na to "pojisteni" :lol: EDIT // Vyreseno - Lock prosim :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
emkay.wOw~
zdravim lidi, mam psp fw 3.40 OE A, kamos mi poslal ikonky a dal jsem to do flash0, ale ted to nejde zapnout, mam jenom cernou obrazovku a sviti kontrolka. Recovery furt funguje. Tak prosim pomoc jak to vyresit :(
/// premenovane na nieco logickejsie. -myschoo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts