emkay.wOw~ Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 zdravim lidi, mam psp fw 3.40 OE A, kamos mi poslal ikonky a dal jsem to do flash0, ale ted to nejde zapnout, mam jenom cernou obrazovku a sviti kontrolka. Recovery furt funguje. Tak prosim pomoc jak to vyresit :( /// premenovane na nieco logickejsie. -myschoo
0 marek_2080 Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Byl jsem to já, ikonky jsou pro 3.40 OE-A. Pak jsem posílal mou zálohu složky resource a taky nejde :(.
0 Ski Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Reflash pokud nemas zalohu flash0..hod to nejdriv na 1.5 a pak zase na tvuj 3.40 oe-a dneska zrovna sem resil stejnej problem ;)
0 atry Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 ..skvelej nazev topicu... ..pres recovery muzes na 1.50 a pak znova na OE ..(mozna to de i jednodusejc, ale tohle je taky moznost..ja sem se do tehlech veci raci nikdy nehrabal...a vedel sem proc :) )
0 west-- Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 jj, i kdyz to prflashujes znovu na 3.40oe-a a hodis tam jiny ikonky, nez ty originalni psp se ti stejnym zpusobem brickne.. myslim, ze se jste pred prepsani topmenu_pluginu musi obnovit tovarni nastaveni... uplne stejny problem mel i wolf.cz a nemohli jsme prijit na to cim to je a nevim presne jak to vyresil.. myslim, ze zkousel ruzne zapinal a vypinal nektere funkce v recovery a nakonec mu to slape, kazdopadne si urcite zazalohuj originalni topmenu_plugin, protoze ten bude fungovat vzdycky, zvlastni je, ze ani stazeny original topmenu_plugin pro 3.40 nefungoval... dyztak mu pisni PMku, snad poradi ;) edit: tuhle haluzarnu jsem fakt nepochopil, ja a vetsina tenhle problem vubec nemela a to pritom mam ja i wolf stejnou zakladni desku...
0 myschoo Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 AK BY BOLI chybne ikonky, tak by to zamrzlo po coldboot... tuto sa poondilo nieco ine... urob downgrade
0 emkay.wOw~ Posted May 24, 2007 Author Report Posted May 24, 2007 ok ok, :thx: za rady, kdyz zejtra mi marek poradi no :) i kdyby to bricklo, tak by me museli vymenit novej! pze jsem si zaplatil na to "pojisteni" :lol: EDIT // Vyreseno - Lock prosim :)
Question
emkay.wOw~
zdravim lidi, mam psp fw 3.40 OE A, kamos mi poslal ikonky a dal jsem to do flash0, ale ted to nejde zapnout, mam jenom cernou obrazovku a sviti kontrolka. Recovery furt funguje. Tak prosim pomoc jak to vyresit :(
/// premenovane na nieco logickejsie. -myschoo
6 answers to this question
Recommended Posts