CHheVvy Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 čus scháním mobil ale mám nějaké požadavky :!: :arrow:Cena do 5000 :arrow:Veliký display :arrow:podpora avi. formátu aby šli přehrávat filmy stažené z netu :arrow:otevřený operační systém, aby šli stáhnuté hry a programy :arrow:dobrý repráček a kvalitní přehrávač :arrow:chci to tahat v kapse tak né aby to bylo dělo na zabíjení Kdo mi ho pomůže vybrat a bude se mi líbít a splňovat většinů bodů dám THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 mám LG ku990 .. nespĺňa tie hry až tak ako iP , ale je na tom niečo .. Dá sa kúpiť za 3k .. ale tak išiel by som do iP , lenže asi nezoženieš taký "dobrý" do 5k .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 http://www.alza.cz/nokia-5530-xpressmusic-d134143.htm co řikáš na tento Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 http://www.alza.cz/nokia-5530-xpressmusic-d134143.htm co řikáš na tento Neviem , nemal som ho v ruke .. a teraz som si dal takú podmienku , že nebudem kupovať foun bez odskúšania .. Ale , tak Nokiu by som nikdy nekúpil .. Vyzerá ale dobre .. no .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Ja bych sel do jetyho iPhonu 2G (taky jsem to tak udelal)... jinak k tem tvym pozadavkum: Cena do 5000 - Ano Veliký display - Ano podpora avi. formátu aby šli přehrávat filmy stažené z netu - Ne, ale podporuje to i nejake videa i psp otevřený operační systém, aby šli stáhnuté hry a programy - to by si vyresil jailbreakem dobrý repráček a kvalitní přehrávač - reprak je sice horsi, ale kdyz si vezmes sluchatka tak super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 kup si telefon co bude volat a psat (takze vlastne jakejkoliv) za par kacek a k tomu PSP s flashem a mas klid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Nebo tak jak radi w0lf, ale misto PSP kup Ipod touch, jinak asi ten Iphone kvuli aplikacim. Nebo je taky dobra 5800, tu mam ja, reproduktory jsou nejlepsi co muze mobil mit, i ty aplikace nejake sezenes, a nejaka velka cihla to neni, jen ty filmy v .avi nezkousne, musis je prevadet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Iphode a Ipod nechci, PSP mám ale nehodlám třeba o hodinu vytáhnou PSP navíc když ve třídě jaou jak hladoví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Tak co ta 5800, je lepsi nez to LG, kamos ho ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 a přehraje avi nikde jsem to nesehnal a jak jsou na tom stažený hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Avi to prehraje jen pres jeden program, ale pry se to seka, jedine to budes muset prevest nebo stahnout prevedene, a hry jsou takove normalni jak na mobilu a hodne jich vyuziva pohybove cidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 jak je na tom s rychlostí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Ze by byl nejak pomaly to ne, podle me reaguje rychle, tlacit na displey taky nemusis, staci jen polozit prst, obcas mu ale chvilku trva otevrit nejakou slozku... (kdyz tam mas 20 videi ...) koukni na 5800.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 N73 si myslím že spluňuje všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 no jasný dáš mi PLS do PM icq toho týpka co to má chtěl bych sním o tom pokecat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 To je na me? Jestli jo na jakyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 ano na tebe psal si že máš kamaráda co to vlastní chtěl bych sním o tomto mobilu pokecat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 JJ, chodil jsem s nim na zakladku a od ty doby jsem ho potkal 1 (ICQ na nej nevim), vim ale ze mel docela malo citlivou dotykovou plochu, loupal se mu displej nebo co to bylo, mel takove divne menu, malo her a aplikaci ale zato dobrej fotak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 docela si protiřečíš předtím si psal že má hodně her ale nevadí stejně díky za informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Kamos ma LG - malo her Ja mam 5800 - her tak prumerne Iphone - hodne her psal jsem ze doporucuju 5800, a ze kamos ma to LG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 N73 si myslím že spluňuje všechno tak na to zApomen....xD jinak já si ted nekdy pred vanocema mam v planu koupit mobil a vybral jsem si LG KM900 Arena je trosku drazsi ale fakt stoji za to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 co to umí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReSs Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Já mám doma http://www.supermobily.sk/supermobily/eshop/3-1-SK-CZ-MENU/0/5/1-SciPhone-i68 a jsem s ním spokojen. Jinak http://www.alza.cz/nokia-5530-xpressmusic-d134143.htm má kámoš už dlouho a ještě si nestěžoval. Kdybych o něm věděl dřív než sem si koupil ten svůj tak beru tu nokii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 No, já má Nokii N95 8GB (v tvym případě vy stačila i normální..) Všecko to vlastně splňuje až na tu cenu...nevim ale možná by si ho někdo našel do 5k, ale určitě ne novej :D. Jo a ty .avi filmy...ty tam jedou přes jeden prográmek a v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 umi to spoustu veci ale nesplnuje to tvoje pozadavky nema to operacni system a na hry to asi taky neni ale má to rozlišení 800x420 8GB už v základu,dolby sound jak 1. telefon,5mpx fotak,Wifi,GPS vybiral jsem si mezi 5800 a mezi tou Arenou a vybral jsem arenu protože: 5800 se mi nelíbí,celkově je velka a tlustá...když už tak 5530 je trošku horší ale za to elegantní 5800 má sice symbian ale rikam si k cemu mi to je Hry na mobilu stojí s prominutim za hovno obvzvlast ty symbian radoby dobrý hry...sice porad slysim symbian upe super vec na programy a hry....ale to fakt jako ne mel jsem N73 a jediny co stalo za to byl GBA emulátor jinak mi ten symbian zatezoval celej telefon a bylo to sakra pomaly.... jinak jetej 2G :Ddo toho bych asi nešel to už raději jetý HTC touch :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.