Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pomocte vybrat mobil - dám thx

CHheVvy

Recommended Posts

čus scháním mobil ale mám nějaké požadavky :!:

:arrow:Cena do 5000

:arrow:Veliký display

:arrow:podpora avi. formátu aby šli přehrávat filmy stažené z netu

:arrow:otevřený operační systém, aby šli stáhnuté hry a programy

:arrow:dobrý repráček a kvalitní přehrávač

:arrow:chci to tahat v kapse tak né aby to bylo dělo na zabíjení

Kdo mi ho pomůže vybrat a bude se mi líbít a splňovat většinů bodů dám THX

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neviem , nemal som ho v ruke .. a teraz som si dal takú podmienku , že nebudem kupovať foun bez odskúšania ..

Ale , tak Nokiu by som nikdy nekúpil .. Vyzerá ale dobre .. no ..

Odkaz ke komentáři

Ja bych sel do jetyho iPhonu 2G (taky jsem to tak udelal)...

jinak k tem tvym pozadavkum: Cena do 5000 - Ano

Veliký display - Ano

podpora avi. formátu aby šli přehrávat filmy stažené z netu - Ne, ale podporuje to i nejake videa i psp

otevřený operační systém, aby šli stáhnuté hry a programy - to by si vyresil jailbreakem

dobrý repráček a kvalitní přehrávač - reprak je sice horsi, ale kdyz si vezmes sluchatka tak super

Odkaz ke komentáři

Nebo tak jak radi w0lf, ale misto PSP kup Ipod touch, jinak asi ten Iphone kvuli aplikacim. Nebo je taky dobra 5800, tu mam ja, reproduktory jsou nejlepsi co muze mobil mit, i ty aplikace nejake sezenes, a nejaka velka cihla to neni, jen ty filmy v .avi nezkousne, musis je prevadet.

Odkaz ke komentáři

Já mám doma http://www.supermobily.sk/supermobily/eshop/3-1-SK-CZ-MENU/0/5/1-SciPhone-i68 a jsem s ním spokojen.

Jinak http://www.alza.cz/nokia-5530-xpressmusic-d134143.htm má kámoš už dlouho a ještě si nestěžoval. Kdybych o něm věděl dřív než sem si koupil ten svůj tak beru tu nokii.

Odkaz ke komentáři

No, já má Nokii N95 8GB (v tvym případě vy stačila i normální..) Všecko to vlastně splňuje až na tu cenu...nevim ale možná by si ho někdo našel do 5k, ale určitě ne novej :D. Jo a ty .avi filmy...ty tam jedou přes jeden prográmek a v pohodě.

Odkaz ke komentáři

umi to spoustu veci ale nesplnuje to tvoje pozadavky nema to operacni system a na hry to asi taky neni ale má to rozlišení

800x420 8GB už v základu,dolby sound jak 1. telefon,5mpx fotak,Wifi,GPS

vybiral jsem si mezi 5800 a mezi tou Arenou a vybral jsem arenu protože:

5800 se mi nelíbí,celkově je velka a tlustá...když už tak 5530 je trošku horší ale za to elegantní

5800 má sice symbian ale rikam si k cemu mi to je Hry na mobilu stojí s prominutim za hovno obvzvlast ty symbian radoby dobrý hry...sice porad slysim symbian upe super vec na programy a hry....ale to fakt jako ne mel jsem N73 a jediny co stalo za to byl GBA emulátor jinak mi ten symbian zatezoval celej telefon a bylo to sakra pomaly....

jinak jetej 2G :Ddo toho bych asi nešel to už raději jetý HTC touch :-)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu