penthaler Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Nemam slov, stahuji a testuji... sice DSi nemam, ale uz sem se nekolikrat presvedcil, ze i DS s AK zvladne hodne :D A o cem to je??? Videl jsem ukazky filmu, videl jsem ukazky pc/xbox hry... nevim, ale je to urcite zajimavy :D Info http://ds.ign.com/objects/952/952437.html DL http://hotfile.com/dl/19534811/958682a/DSi_0022_-_James_Cameron_Avatar_The_Game__USA_.rar.html EDIT: Funkcni... :D :D :D (sestava viz podpis) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Downloaduju tak uvidíme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Ona existuje nějaká Dsi a DS verze avatara? A jak se vám hra líbí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiwaf Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 hmm vypada to hezky ;-) http://www.youtube.com/watch?v=sici2KAcSjA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Únor 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Ona existuje nějaká Dsi a DS verze avatara? A jak se vám hra líbí? Existuje pouze DSi verze - Ubisoft se v posledni dobe rozhodl delat hry snad jen pro DSi (je ale dobre, ze se da hrat v DS modu a vetsina karet to vezme) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 kaslete na tu hru ta stoji za houby radsi se podivejte na film Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Existuje pouze DSi verze - Ubisoft se v posledni dobe rozhodl delat hry snad jen pro DSi (je ale dobre, ze se da hrat v DS modu a vetsina karet to vezme) A ta vtom DSi modu,se nějak odlišuje?Třeba lepší grafikou atd...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Jakej DSi mod? :D Jaka lepsi grafika? :D :D Reknu to takhle - flashkarty pro DSi nedokazi s ROMkami pracovat jako s originaly, DSi je sice spusti, ale jen v DS MODU - to znamena, ze pokud hra vyuziva FOTAK, tak NEFUNGUJE, jelikoz DS fotak nema a jak jsem psal, flashkarty to nepodporuji... Avatar vysel jen jako DSi verze (ale da se hrat i na DS) - zadne rozdily nahledej... EDIT: U nekterych DSi her je videt, ze DS nestiha - hry jsou delane pro lepsi procesor :D Zkus si napr. hru Rabbids Go Home - me se seka zvuk, i obraz, ale je to hratelny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Jakej DSi mod? :D Jaka lepsi grafika? :D :DReknu to takhle - flashkarty pro DSi nedokazi s ROMkami pracovat jako s originaly, DSi je sice spusti, ale jen v DS MODU - to znamena, ze pokud hra vyuziva FOTAK, tak NEFUNGUJE, jelikoz DS fotak nema a jak jsem psal, flashkarty to nepodporuji... Avatar vysel jen jako DSi verze (ale da se hrat i na DS) - zadne rozdily nahledej... EDIT: U nekterych DSi her je videt, ze DS nestiha - hry jsou delane pro lepsi procesor :D Zkus si napr. hru Rabbids Go Home - me se seka zvuk, i obraz, ale je to hratelny... Já myslel že to má na DSi lepší grafiku,třeba,protože má malinko lepši hardware jako ds... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Pokud EXISTUJE JENOM DSi verze, tak to ROZHODNE BUDE MIT DVE ROZDILNE GRAFIKY... :wohow: Grafiku to ma stejnou, at to hrajes na cem chces - a uz konecne pochop, ze je jen DSI VERZE, at se tu porad nehadame kvuli nepochopeni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Jasně,já to chápu pořád :wohow: Ale i tak vím,že v nějaké hře sem vybíral jestli mám ds nebo ds lite :wohow: Bylo to přímo implentované v té hře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.