Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Wifi klíč...dosach signálu

lidmil11

Otázka

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
ehm, chtel bych se zeptat na toto tema kdyz mam pevny pripojeni od UPC pres modem 10mb/s a dam do kompu tuhle Wifi vecicku tak mi to bude vysilat wifi pripojeni od toho upc takze se napojim pres psp?

musíš mít wi-fi rounter do kteryho pichnes kabel z modemu co mas od upc a nebo sdilet pripojeni prez wi-fi (v PC) s psp

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

S tím dosahem to celkem záleží kolik máš kolem sebe překážek - stěna, stůl atd. Ale v bytě bezproblému, dá se dosáhnout třeba i když stojíš před barákem. Vše záleží kolik věcí stojí mezi tím klíčem a psp.

Jinak to co tu píšou ostatní, tak je to celé nějaké zpletené. Vysvětlím:

Máš 2 varianty jak připojit psp přes wifi k netu:

1. Koupit wifi klíč. Ten jednoduše píchceš do PC do USB, ve kterém je net. Ten klíč ti dále začne vysílat tvůj net přes wifi a tak ho můžeš chytit na psp.

2. Koupit wifi router s tím, že router připojíš ještě před PC, tedy za modem. Pak i PC jde přes tento router. Toto je ale mnohem dražší varianta a jestli ti jde jen o ten net do PSP tak ti klíč plně stačí.

Kdybys měl zájem o wifi klíč, mrkni ke mě do podpisu - prodávám.

Odkaz ke komentáři

• 0

moment, pro ty min chapavy (pro me :wohow:)

chapu to spravne?

1.) koupit wifi klic -> zapojit do kompu -> to bude moje pripojeni vysilat do okoli a zaroven do kompu -> pripojim se z psp

2.) koupit router -> kabel z modemu napojim na router -> router napojim na komp -> to bude moje pripojeni vysilat do okoli a zaroven do kompu -> pripojim se z psp

jestli je to uplne blbe tak se omlouvam. jen... o tomhle sem dosud fakt nevedel

kdyz koupim ten wifi klic nebo router tak je to tak ze neztratim pripojeni do kompu z modemu ale zaroven mi bude vydilat wifi? nebo ztratim to pripojeni a bude vysilat jenom wifi, prosim potrebuju to vysvetlit

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu