lidmil11 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Chtěl bych si koupit tento wifi klíč. http://www.supergamer.cz/wifi-klic-p-7097.html Chtěl bych se zeptat jaky mají dosah signálu? (metry) Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neon4 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 ehm, chtel bych se zeptat na toto tema kdyz mam pevny pripojeni od UPC pres modem 10mb/s a dam do kompu tuhle Wifi vecicku tak mi to bude vysilat wifi pripojeni od toho upc takze se napojim pres psp? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 ehm, chtel bych se zeptat na toto tema kdyz mam pevny pripojeni od UPC pres modem 10mb/s a dam do kompu tuhle Wifi vecicku tak mi to bude vysilat wifi pripojeni od toho upc takze se napojim pres psp? musíš mít wi-fi rounter do kteryho pichnes kabel z modemu co mas od upc a nebo sdilet pripojeni prez wi-fi (v PC) s psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lidmil11 Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 a teda dosah signálu:D? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neon4 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 musíš mít wi-fi rounter do kteryho pichnes kabel z modemu co mas od upc a nebo sdilet pripojeni prez wi-fi (v PC) s psp aha takze musim koupit router, pichnout kabel od upc do toho a ono mi to premeni na wifi jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ferniii Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 a teda dosah signálu:D? To je různý...kámošovi dosáhne prej až 300 metrů...resp. před barákem chytá net v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 já bych řekl že je to spíš hw psp než routrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neon4 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 a pise se dosah :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 S tím dosahem to celkem záleží kolik máš kolem sebe překážek - stěna, stůl atd. Ale v bytě bezproblému, dá se dosáhnout třeba i když stojíš před barákem. Vše záleží kolik věcí stojí mezi tím klíčem a psp. Jinak to co tu píšou ostatní, tak je to celé nějaké zpletené. Vysvětlím: Máš 2 varianty jak připojit psp přes wifi k netu: 1. Koupit wifi klíč. Ten jednoduše píchceš do PC do USB, ve kterém je net. Ten klíč ti dále začne vysílat tvůj net přes wifi a tak ho můžeš chytit na psp. 2. Koupit wifi router s tím, že router připojíš ještě před PC, tedy za modem. Pak i PC jde přes tento router. Toto je ale mnohem dražší varianta a jestli ti jde jen o ten net do PSP tak ti klíč plně stačí. Kdybys měl zájem o wifi klíč, mrkni ke mě do podpisu - prodávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 řekněmě že 100 m relativně v pohodě ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neon4 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 moment, pro ty min chapavy (pro me :wohow:) chapu to spravne? 1.) koupit wifi klic -> zapojit do kompu -> to bude moje pripojeni vysilat do okoli a zaroven do kompu -> pripojim se z psp 2.) koupit router -> kabel z modemu napojim na router -> router napojim na komp -> to bude moje pripojeni vysilat do okoli a zaroven do kompu -> pripojim se z psp jestli je to uplne blbe tak se omlouvam. jen... o tomhle sem dosud fakt nevedel kdyz koupim ten wifi klic nebo router tak je to tak ze neztratim pripojeni do kompu z modemu ale zaroven mi bude vydilat wifi? nebo ztratim to pripojeni a bude vysilat jenom wifi, prosim potrebuju to vysvetlit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Jak píšeš... žádné připojení neztratíš - wifi klíčem jen budeš navíc říšit wifi signál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neon4 Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 bozi vec!! bozi vec!!! letim pro wifi klic!!! :wohow::wohow::wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 bozi vec!! bozi vec!!! letim pro wifi klic!!! :wohow::wohow::wohow: Jestli chceš... prodávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lidmil11
Chtěl bych si koupit tento wifi klíč.
http://www.supergamer.cz/wifi-klic-p-7097.html
Chtěl bych se zeptat jaky mají dosah signálu? (metry)
Dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts