lidmil11 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2009 Chtěl bych si koupit tento wifi klíč. http://www.supergamer.cz/wifi-klic-p-7097.html Chtěl bych se zeptat jaky mají dosah signálu? (metry) Dík
0 neon4 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2009 ehm, chtel bych se zeptat na toto tema kdyz mam pevny pripojeni od UPC pres modem 10mb/s a dam do kompu tuhle Wifi vecicku tak mi to bude vysilat wifi pripojeni od toho upc takze se napojim pres psp?
0 Gh0sT-1nF Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2009 ehm, chtel bych se zeptat na toto tema kdyz mam pevny pripojeni od UPC pres modem 10mb/s a dam do kompu tuhle Wifi vecicku tak mi to bude vysilat wifi pripojeni od toho upc takze se napojim pres psp? musíš mít wi-fi rounter do kteryho pichnes kabel z modemu co mas od upc a nebo sdilet pripojeni prez wi-fi (v PC) s psp
0 lidmil11 Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2009 a teda dosah signálu:D?
0 neon4 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2009 musíš mít wi-fi rounter do kteryho pichnes kabel z modemu co mas od upc a nebo sdilet pripojeni prez wi-fi (v PC) s psp aha takze musim koupit router, pichnout kabel od upc do toho a ono mi to premeni na wifi jo?
0 ferniii Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2009 a teda dosah signálu:D? To je různý...kámošovi dosáhne prej až 300 metrů...resp. před barákem chytá net v pohodě...
0 kdyr Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2009 já bych řekl že je to spíš hw psp než routrem
0 zuzkys Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2009 S tím dosahem to celkem záleží kolik máš kolem sebe překážek - stěna, stůl atd. Ale v bytě bezproblému, dá se dosáhnout třeba i když stojíš před barákem. Vše záleží kolik věcí stojí mezi tím klíčem a psp. Jinak to co tu píšou ostatní, tak je to celé nějaké zpletené. Vysvětlím: Máš 2 varianty jak připojit psp přes wifi k netu: 1. Koupit wifi klíč. Ten jednoduše píchceš do PC do USB, ve kterém je net. Ten klíč ti dále začne vysílat tvůj net přes wifi a tak ho můžeš chytit na psp. 2. Koupit wifi router s tím, že router připojíš ještě před PC, tedy za modem. Pak i PC jde přes tento router. Toto je ale mnohem dražší varianta a jestli ti jde jen o ten net do PSP tak ti klíč plně stačí. Kdybys měl zájem o wifi klíč, mrkni ke mě do podpisu - prodávám.
0 PodFuck3r Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2009 řekněmě že 100 m relativně v pohodě ;)
0 neon4 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2009 moment, pro ty min chapavy (pro me :wohow:) chapu to spravne? 1.) koupit wifi klic -> zapojit do kompu -> to bude moje pripojeni vysilat do okoli a zaroven do kompu -> pripojim se z psp 2.) koupit router -> kabel z modemu napojim na router -> router napojim na komp -> to bude moje pripojeni vysilat do okoli a zaroven do kompu -> pripojim se z psp jestli je to uplne blbe tak se omlouvam. jen... o tomhle sem dosud fakt nevedel kdyz koupim ten wifi klic nebo router tak je to tak ze neztratim pripojeni do kompu z modemu ale zaroven mi bude vydilat wifi? nebo ztratim to pripojeni a bude vysilat jenom wifi, prosim potrebuju to vysvetlit
0 zuzkys Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2009 Jak píšeš... žádné připojení neztratíš - wifi klíčem jen budeš navíc říšit wifi signál.
0 neon4 Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2009 bozi vec!! bozi vec!!! letim pro wifi klic!!! :wohow::wohow::wohow:
0 zuzkys Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2009 bozi vec!! bozi vec!!! letim pro wifi klic!!! :wohow::wohow::wohow: Jestli chceš... prodávám.
Otázka
lidmil11
Chtěl bych si koupit tento wifi klíč.
http://www.supergamer.cz/wifi-klic-p-7097.html
Chtěl bych se zeptat jaky mají dosah signálu? (metry)
Dík
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts