Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nováčkovský dotaz hry a HDD

Lycianus

Otázka

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

myslím ze budeš potřebovat i original ...

kdyby to bylo tak že bys naistaloval hru na HDD a hrál bez disku v mechanice tak by si to stačilo jen půjčit, naistalovat, vrátit (popř.poslat dál :)) a to si myslím že Sony nedovolí ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
myslím ze budeš potřebovat i original ...

kdyby to bylo tak že bys naistaloval hru na HDD a hrál bez disku v mechanice tak by si to stačilo jen půjčit, naistalovat, vrátit (popř.poslat dál :)) a to si myslím že Sony nedovolí ...

Takze kdyz mi clovek pise v popisu konzole ulozene hry na hdd je mi to k nicemu :)

Odkaz ke komentáři

• 0
Chci se optat jak je to s ukáládáním her na HDD.Chystám se ke koupi PS3 a zajímá mě pokud hru uložim na HDD zda půjde hrát i bez přitomnosti herního originálu.

Děkuji

na HDD si hra ukládá pozice a další data, neinstaluje se nikdy celá, vyjma menších her stažených z PSN. Herní originál musí být v mechanice při hraní.

Odkaz ke komentáři

• 0
Takze kdyz mi clovek pise v popisu konzole ulozene hry na hdd je mi to k nicemu :)

Nejspíš myslel hry stažené na PSN, které se celé instalují na HDD a ke spuštění je potřeba mít jen login uložený v PS3. Co se týče BD her, tak zde volitelná instalace her není a instaluje se jen nejvíce užívaná část hry pro rychlejší načítání

Odkaz ke komentáři

• 0

Jde o to ze hry jsou zrejme koupene z Playstation Store - Online primo stazane. V tom pripade se ukladaji na HDD. Chce to zjistit jake to jsou hry - Vyber her na PSstore je trosku limitovan, a take jde o to aby to nebyla jen dema.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu