Lycianus Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Chci se optat jak je to s ukáládáním her na HDD.Chystám se ke koupi PS3 a zajímá mě pokud hru uložim na HDD zda půjde hrát i bez přitomnosti herního originálu. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 myslím ze budeš potřebovat i original ... kdyby to bylo tak že bys naistaloval hru na HDD a hrál bez disku v mechanice tak by si to stačilo jen půjčit, naistalovat, vrátit (popř.poslat dál :)) a to si myslím že Sony nedovolí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lycianus Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 myslím ze budeš potřebovat i original ... kdyby to bylo tak že bys naistaloval hru na HDD a hrál bez disku v mechanice tak by si to stačilo jen půjčit, naistalovat, vrátit (popř.poslat dál :)) a to si myslím že Sony nedovolí ... Takze kdyz mi clovek pise v popisu konzole ulozene hry na hdd je mi to k nicemu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HexeH Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Chci se optat jak je to s ukáládáním her na HDD.Chystám se ke koupi PS3 a zajímá mě pokud hru uložim na HDD zda půjde hrát i bez přitomnosti herního originálu.Děkuji na HDD si hra ukládá pozice a další data, neinstaluje se nikdy celá, vyjma menších her stažených z PSN. Herní originál musí být v mechanice při hraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bitskull Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Takze kdyz mi clovek pise v popisu konzole ulozene hry na hdd je mi to k nicemu :)Mysli tim mensi hry, ktere se daji stahnout primo z internetu. K tem zadny disk neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Takze kdyz mi clovek pise v popisu konzole ulozene hry na hdd je mi to k nicemu :) Nejspíš myslel hry stažené na PSN, které se celé instalují na HDD a ke spuštění je potřeba mít jen login uložený v PS3. Co se týče BD her, tak zde volitelná instalace her není a instaluje se jen nejvíce užívaná část hry pro rychlejší načítání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kytt Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Zdarec když už tady píšete o tom stahování her z PSN jde hrát a stahovat ,nebo musím vždycky stáhnout a pak si mužu hrát . Zatím jsem to nezjistil vždycky když chci do jmenu tak se mi stahování přeruší a když chci navázat tak to nejde a zas od začátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kytt Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Nikdo neví nechce se mi to hledat ,jestli to tady někde je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Stačí dát stahování na pozadí a můžeš normálně hrát... nejde to jen u stahování updatů, pokud vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 jestli seženeš konzoli s prvním FW stažené hry jdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kandik Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 ak si spravite SWAP SWICH PS2 napalene vam pojdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Petrasek Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Takze kdyz mi clovek pise v popisu konzole ulozene hry na hdd je mi to k nicemu :) Jde o to ze hry jsou zrejme koupene z Playstation Store - Online primo stazane. V tom pripade se ukladaji na HDD. Chce to zjistit jake to jsou hry - Vyber her na PSstore je trosku limitovan, a take jde o to aby to nebyla jen dema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lycianus
Chci se optat jak je to s ukáládáním her na HDD.Chystám se ke koupi PS3 a zajímá mě pokud hru uložim na HDD zda půjde hrát i bez přitomnosti herního originálu.
Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.