Lycianus Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2009 Chci se optat jak je to s ukáládáním her na HDD.Chystám se ke koupi PS3 a zajímá mě pokud hru uložim na HDD zda půjde hrát i bez přitomnosti herního originálu. Děkuji Citovat
0 Gh0sT-1nF Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2009 myslím ze budeš potřebovat i original ... kdyby to bylo tak že bys naistaloval hru na HDD a hrál bez disku v mechanice tak by si to stačilo jen půjčit, naistalovat, vrátit (popř.poslat dál :)) a to si myslím že Sony nedovolí ... Citovat
0 Lycianus Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2009 myslím ze budeš potřebovat i original ... kdyby to bylo tak že bys naistaloval hru na HDD a hrál bez disku v mechanice tak by si to stačilo jen půjčit, naistalovat, vrátit (popř.poslat dál :)) a to si myslím že Sony nedovolí ... Takze kdyz mi clovek pise v popisu konzole ulozene hry na hdd je mi to k nicemu :) Citovat
0 HexeH Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2009 Chci se optat jak je to s ukáládáním her na HDD.Chystám se ke koupi PS3 a zajímá mě pokud hru uložim na HDD zda půjde hrát i bez přitomnosti herního originálu.Děkuji na HDD si hra ukládá pozice a další data, neinstaluje se nikdy celá, vyjma menších her stažených z PSN. Herní originál musí být v mechanice při hraní. Citovat
0 bitskull Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2009 Takze kdyz mi clovek pise v popisu konzole ulozene hry na hdd je mi to k nicemu :)Mysli tim mensi hry, ktere se daji stahnout primo z internetu. K tem zadny disk neni. Citovat
0 tekken90 Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2009 Takze kdyz mi clovek pise v popisu konzole ulozene hry na hdd je mi to k nicemu :) Nejspíš myslel hry stažené na PSN, které se celé instalují na HDD a ke spuštění je potřeba mít jen login uložený v PS3. Co se týče BD her, tak zde volitelná instalace her není a instaluje se jen nejvíce užívaná část hry pro rychlejší načítání Citovat
0 kytt Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2009 Zdarec když už tady píšete o tom stahování her z PSN jde hrát a stahovat ,nebo musím vždycky stáhnout a pak si mužu hrát . Zatím jsem to nezjistil vždycky když chci do jmenu tak se mi stahování přeruší a když chci navázat tak to nejde a zas od začátku Citovat
0 kytt Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2009 Nikdo neví nechce se mi to hledat ,jestli to tady někde je Citovat
0 tekken90 Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2009 Stačí dát stahování na pozadí a můžeš normálně hrát... nejde to jen u stahování updatů, pokud vím Citovat
0 CHheVvy Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2009 jestli seženeš konzoli s prvním FW stažené hry jdou Citovat
0 kandik Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2009 ak si spravite SWAP SWICH PS2 napalene vam pojdu Citovat
0 Petrasek Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2009 Takze kdyz mi clovek pise v popisu konzole ulozene hry na hdd je mi to k nicemu :) Jde o to ze hry jsou zrejme koupene z Playstation Store - Online primo stazane. V tom pripade se ukladaji na HDD. Chce to zjistit jake to jsou hry - Vyber her na PSstore je trosku limitovan, a take jde o to aby to nebyla jen dema. Citovat
Otázka
Lycianus
Chci se optat jak je to s ukáládáním her na HDD.Chystám se ke koupi PS3 a zajímá mě pokud hru uložim na HDD zda půjde hrát i bez přitomnosti herního originálu.
Děkuji
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.