Typan Cz Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 mam problem s touto hrou normal jde spustit ale pak jen zustane černa obrazovka mam 5.50GEN-D3 taky mám ten problém...:? tak to zkuste tady : http://console-forum.net/showpost.php?p=779310&postcount=66 (je to muj upload, taky mi to driv neslo, ale tahle verze jede...) mmy;781856']grafika spíš podprůměrná' date=' ale na to jak to je dobrý film, jsem čekal víc :([/quote'] asi sem udelal chybu, ze sem nevidel film, ale me pride, ze tam furt jen chodis po jungli a mlatis nekoho klackem :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiton09 Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 film dobrý ale hra je otřesná stačí první dvě mise a hra už nemá co nabídnou zklamalo mě to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachimalaif Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Mám stejný názor. Hlavně mi štve to vypínání a zarzání psp. Taky mam gen d3. Zkusim ještě tu verzi od Typana tak snad už pojede. Začátek je nic moc, ale někde jsem četl že se pak děj úplně stočí a hra začne být vela pěkná. I když nevim teda jak na psp. Ale na kompu to musí bejt mooc pěkný. Asi stahnu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozutre Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 strašné sklamání, i XMB menu je zábavnější, ani hru nezkoušete ušetříte si to sklamání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ali8ali Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 a da se nejak predejit tomu zamrzani? jinak hra takova nic moc no... na PC je to daleko lepsi... konecne uz RELOADED vypustlil crack... : )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 a da se nejak predejit tomu zamrzani? jinak hra takova nic moc no... na PC je to daleko lepsi... konecne uz RELOADED vypustlil crack... : )) jestli myslis zamrzani po prepnuti do sleep modu, tak to ne :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Tak úspěšně dohráno, porád jsem čekal, že se to nějak zlepší, ale akorát to bylo těžší a těžší... Všechno jsem killil lukem a tyč jsem skoro vůbec nepoužíval. Vždycky jsem schovanej zamířil, vystřelil a pak se zase schoval a čekal až zase přestanou dávat pozor... Docela nuda Jo a kdybyste nevěděli, jak se dává "The way of warior" (nebo nějak tak) tak jsou to všechny symboly najednou ;) (píšu to, protože jsem na to přišel až při Finalboss fight :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blowd Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 jop Avatar the game jedno velky zklamani. je to jedna z mnoha rychlokvasek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Hru jsem dohrál, ale že bych si ji koupil...To teda ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtna Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 hral sem to ale zklamala mne grafika a hlavne pribeh mel sem to dohrany do 2 dnu od doby co sem to ztahnul a to sem to denne hral tak 3 hodinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 fuj hnus ble :-! hra totalni odpadek nesthujte ja sem to stahl plnej ocekavani a ejhle humac :-! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.