hosanek Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Cus chtel bych vedet na co se pouziva demo disc na psp a proc uz se neprodava driv byl v base packu fatka ne?diky za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Na demo disku máš nějaké demo hry ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 žádný demo hry tam nejsou... jen videa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Tak nic no, jsem myslel, že jsou tam demo hry ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ferniii Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Jsou tam trailery a třeba také nějakej klip;-) Já tam mám Natashu Bedingfield;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 diky vsem za rady tak to tu locknete dikes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daxter Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 jen pro kompletnost je tam jeden trailer na film, několik herních trailerů a k tomu ještě několik hudebních klipů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 ok diky..... LOCK! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neon4 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 ja nechapu proc zakladatele vlastniho topicu tak hrozne zadaj o LOCK toho topicu, prijde mi to absolutne zbytecny, je to ve spravny sekci, je to normalni otazka, kdyby to bylo v jiny sekci tak presun -> kdyby opakovany tak lock nebo delete ->kdyby sracka tak delete, ale takhle to nechapu, setkavam se s tim tady na foru dost casto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 J-RcZ Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 protže je problem vyresen tak proc nechat topic otevreny aby se na nem spamovalo ci co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 .... protže je problem vyresen tak proc nechat topic otevreny aby se na nem spamovalo ci co?jj....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hosanek
Cus chtel bych vedet na co se pouziva demo disc na psp a proc uz se neprodava driv byl v base packu fatka ne?diky za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts