Bořek Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Tak teď se pro změnu nemůžu hnout tam jak se šoupá s tou sochou (dvě páky jedna dole, druhá nahoře, kámen vyjede se sochou nahoru a je tam ta velká díra) poradíte, díky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bořek Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Vyřešeno, jinak parádní gamesa! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bancikrist Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Faaakt perfektni gamesa!Vcera jsem ji dohral na platinu!!! :bash: Uz se tesim na ten DLC pack.... :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jookyn1983 Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Sem asi lost ale potřebuju help. Povedlo se mi projít jednou demo ale když ho chci projít znova hned při souboji se smrtkou se zaseknu. Nejde mi odhodit tu smrtku a tím jí zabít. Poraďte mi please nebo jestli se to taky někomu stalo. Díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bořek Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Smrtku odhodíš mačkáním kolečka ( na konci souboje když ji chytneš R2) nic víc v tom neni, u mě to bylo v pohodě, demo i teď u hry, jinak vřele doporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Jednoznačně nej hra kterou jsem zatím hrál, na souboje s bossema asi nikdy nezapomenu včetně špičkového posledního souboje, nádherná grafika - hratelnost. Doufám, že bude pokračování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soused Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Zdravim, múže te mi někdo prosím poradit jak v 1, levelu sem v té jeskyni s posuvnou podlahou točim nějakoui kladkou a je tam kostka co se dá přesouvat ..nevim co dál všem dík ,,mam na to nerff´´ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlashack Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Kostku musíš odsunout vpravo do výklenku a následně přejet plošinou vpřed, potom přesunout kostku před plošinu zhruba doprostřed a následně opět vrátit plošinu na původní místo. Plošina dotlačí kostku na takové místo, abys mohl pomocí ní skočit na vyvýšený ochoz. edit: Já bych taky potřeboval helfnout: Skákání z provazu na provaz. Rozbiju pomocí kosy řetěz, ten zahučí dolů. Následně bych měl skočit na další provaz, ale další pořadí chybí a další je moc daleko. Dvojskok nepomáhá, nebo jsem levej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 zdravim, hral jsem si tedka demo a dobry. Ale grafika dema mi neprisla nejak uchvatna (ingame).... je na tom full game lip nez demo ? Lze to srovnat (graficky) s GOW III ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Je to jako v demu - podle me povedeny. Samozrejme technicky je na tom lip GOW. Ale co se tyce grafickeho vyzneni, tak u me vede Dante. GOW je na me az moc "barevnej" - pro nekoho je Dante zase moc "sedivej" - zalezi proste na vkusu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.