Wind Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 zdravím mám takovej problém všichni co máte něco od Applu víte že součástí iTunes je i Quicktime... ale od ty doby co mám quicktime nemuzu stahnout pisnicku jinak nez prez rapid.. jelikoz vzdycky kdyz kliknu na doswnload tak mysto aby se to zacalo stahovat se odevre novy okno a pisnicka zacne hrat v internetovym okne... proste to takle nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Pokud máš firefox tak dej nástroje , možnosti , aplikace, a tam všude nastav "Vždy se dotázat" ... mě to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 v možnostech prohlížeče je nastavení, kde nastavíš co se stane když chceš stáhnout určitej soubor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Nebo kliknes na link pravym a das ulozit cil jako... Jinak: http://www.google.com/search?client=opera&rls=cs&q=itunes+without+quicktime&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 jj pravy tlacitko a ulozit cil jako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 jj to ulozit jako cil mi nejde mám safari a mozzilu stahovat nechci .. ale asi budu muset....:( diky za rady... kdyz dam ulozit cil tak mi to napise at si koupim quicktime tak dam not now a nic...:( EDIT:muzete to LOCKnout vyřeženo,stačilo přejít na verzi PRO kdo by chtel uziv.jm a heslo tak at mi pisne PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.