tekken90 Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Datum vydání: TBA Oznámeno před chvílí na VGA 2009 http://www.gametrailers.com/player/59816.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Tak na toto se těším snad asi nejvíce krom Batmana, jednička mě strašně bavila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Tak ten trailer je perfektni, hlavne skvele ozvucenej! Diky za odkaz ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ureal revolution Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Ono to bude asi Sith edition na světle straně, ikdyž podle konce jedničky se na dobrý konec navázat nedá. Tak jsem zvědav co vykutí za příběh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Ono to bude asi Sith edition na světle straně, ikdyž podle konce jedničky se na dobrý konec navázat nedá. Tak jsem zvědav co vykutí za příběh. Omg poslouchals ty kecy co byly v tom videu? Jak tam kraci v te chodbe? Nejdriv jde a Yoda s Vaderem do nej melou ty svy srance... Za tim borcem to v te chodbe vsecko lita a pak najednou se ozve hlas te pilotky z 1 (nevzpomenu si meno): "Will I see you again?" / "Uvidim te jeste nedky?" ten manik si sunda kapi a my zjistime ze je to Appritiance. Takze kdyz to vemes logicky tak to nemuze byt kolem jdouci dej... Jsem si skoro jisty, ze to bude pokracovani, protoze ta pilotka tu vetu rekla az v posledni misi a Appritiance v posledni misi zdanlive "zemrel", sam jsem tomu neveril ale bylo to tak... Ale kdyz se podivas dal ve videu tak on si sunda plast a ma na sobe pristroje na podporu zivota, podobny jako Vader akorat dikybohu bez helmy... Tot je muj nazor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Doufám, že zase nesprzní pc verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KO23L Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 taky se moc tesim jednicka se skvele hrala ... zabava od zacatku do konce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS3_Jack Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Joo konecne zase super hra, jednicku hraji porad kvuli trofejim nektere sou pekne zaludne a pokad bude dvojka minimalne tak dobra jako jednicka neni duvod si to neporidit :coolgun: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ureal revolution Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Omg poslouchals ty kecy co byly v tom videu? Jak tam kraci v te chodbe? Nejdriv jde a Yoda s Vaderem do nej melou ty svy srance... Za tim borcem to v te chodbe vsecko lita a pak najednou se ozve hlas te pilotky z 1 (nevzpomenu si meno): "Will I see you again?" / "Uvidim te jeste nedky?" ten manik si sunda kapi a my zjistime ze je to Appritiance. Takze kdyz to vemes logicky tak to nemuze byt kolem jdouci dej... Jsem si skoro jisty, ze to bude pokracovani, protoze ta pilotka tu vetu rekla az v posledni misi a Appritiance v posledni misi zdanlive "zemrel", sam jsem tomu neveril ale bylo to tak... Ale kdyz se podivas dal ve videu tak on si sunda plast a ma na sobe pristroje na podporu zivota, podobny jako Vader akorat dikybohu bez helmy... Tot je muj nazor... Vůbec nechápu co to tady meleš, na sobě měl tričko a popruhy pro meče a na konci jedničky zemřel on i Juno, takže spíš to bude ještě před jeho konfrontací s Císařem. A mimochodem on se jmenoval Starkiller ne apprentice (učedník), ani to neumíš napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 SW:FU I byla podle mě hned po KoToRech nejlepší Star Wars hra, doufám že dvojka bude ještě lepší (kdyby konečně do hry zakomponovaly oddělování částí děla světleným mečem při soubojích, to se ale asi nedočkám :-)). Už čekám jen oznámení datumu kdy to vyjde a před-objednávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Doufam že pužijou zase tu super fyziku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 Vůbec nechápu co to tady meleš, na sobě měl tričko a popruhy pro meče a na konci jedničky zemřel on i Juno, takže spíš to bude ještě před jeho konfrontací s Císařem. A mimochodem on se jmenoval Starkiller ne apprentice (učedník), ani to neumíš napsat. Hmm zrejme jsem mel pravdu: http://www.konzolista.cz/novinky/star-wars-force-unleashed-2-informace_4688.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ureal revolution Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Měl jsi pravdu ohledně příběhu, konec jedničky jsem si blbě vyložil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 mozna ze ani ne... ja jsem si taky myslel ze Starkiller (dik za to jmeno) zemrel a ze pokracovani nebude... Spise sis spatne vylozil to video... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ureal revolution Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Prý to bude začínat na Kamino, takže je tu i možnost, že opravdu zemřel a budeme hrát za jeho klon. http://www.eurogamer.cz/articles/star-wars-the-force-unleashed-ii-preview Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Nový nádherný trailer : http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-the-force/101181 Gameplay :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeL.DAWE Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Druhý vývojářský deník ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Vývojařský deník - Soubojový systém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Nevite nekdo jestli na wii bude ovladani vylepseny oproti jednicce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Hrajete už někdo ? Po dvou misích musím říct že se jim to velmi povedlo , hlavně ta grafika je ... parádní . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.