Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Share-rapid.com -chtěj do držky nebo co??

hustokozlik

Recommended Posts

zdravim,

ted koukam na svuj ucet na share-rapid.com nastesti posledne sem tam mel "jen" 800,- GB. psal sem na podporu ale neocekavam odpoved, koukal sem ze treba heckovi se to taky stalo?? co se deje kurna??? nevi nekdo cokoliv, v podminkach nemaj ani slovo o blokovani??? nekdo schopny by mohl dat dohromady neco jako hromadnou zalobu se vsi tou pravnickou hatmatilkou pokud by to rpo nej nebyl velky problem a pozadovat vyplaceni zbytku GB v korunach nebo aspon odblokovani? treba by se zacali bat a neco by se zacalo dit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě už radši ani neodpovídaj, takže jsem s nimi nadobro skončil. Jako vysvětlení mi napsali že uživatel welbysek ( na fóru espézetka ), reklamoval kredit a proto mi zablokovali účet. Co si tak pamatuju tak před asi 3 měsícema mi posílal 20GB, které už tam nejsou a kvůli tomu že jsem s ním měl co dočinění mi zablokovali účet kde sem měl 1,5TB. O tom že zavedli poplatek za převod ani nemluvě. Takže zlatej rs :)

edit: Tak jsem zjistil že mám ještě jeden účet na kterým mám 400GB, ale převádět už nebudu.....

Odkaz ke komentáři

Měl sem tam ještě asi 20Kč na převody. Vymáhat to nebudu, počkám jestli napíšou, když ne napíšu ještě jednou a pak už to neřešim. Jak řikám, mám tam ještě účet s 400GB na nějaký to stáhnutí, ale jinak stahuju z rs

jej, nechel bys mi pls za nejaky crdts poslat 1GB na muj novej account ptrebuju dostahnout pet partu abych mel celou hru:cry::cry::cry: a nejde mi ani poslat ta zasr-ná smska za 15kc:coolgun::coolgun::coolgun::coolgun::coolgun::coolgun::coolgun::coolgun:

EDIT: a neboj nic bych nereklamovalk

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu