hustokozlik Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 zdravim, ted koukam na svuj ucet na share-rapid.com nastesti posledne sem tam mel "jen" 800,- GB. psal sem na podporu ale neocekavam odpoved, koukal sem ze treba heckovi se to taky stalo?? co se deje kurna??? nevi nekdo cokoliv, v podminkach nemaj ani slovo o blokovani??? nekdo schopny by mohl dat dohromady neco jako hromadnou zalobu se vsi tou pravnickou hatmatilkou pokud by to rpo nej nebyl velky problem a pozadovat vyplaceni zbytku GB v korunach nebo aspon odblokovani? treba by se zacali bat a neco by se zacalo dit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 jestli chapu tak oni ti blokli ucet? A co nejaky vysvetleni mam tam taky ucet ted cca 90gb a jestli mi ho blockli jdu jim rozbit drzku to mohlo byt 100 kc kreditu moh sem si psat s holcinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 chtej no a taky začali srat s tim ze chtej za prevod GB penize! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Mě už radši ani neodpovídaj, takže jsem s nimi nadobro skončil. Jako vysvětlení mi napsali že uživatel welbysek ( na fóru espézetka ), reklamoval kredit a proto mi zablokovali účet. Co si tak pamatuju tak před asi 3 měsícema mi posílal 20GB, které už tam nejsou a kvůli tomu že jsem s ním měl co dočinění mi zablokovali účet kde sem měl 1,5TB. O tom že zavedli poplatek za převod ani nemluvě. Takže zlatej rs :) edit: Tak jsem zjistil že mám ještě jeden účet na kterým mám 400GB, ale převádět už nebudu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 to si delas prde* nechtel bych skoda 1,5 tera.,ale to po nich musis nak vymahat protoze v prepoctu 1,5 tera a to e aspon 1k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Měl sem tam ještě asi 20Kč na převody. Vymáhat to nebudu, počkám jestli napíšou, když ne napíšu ještě jednou a pak už to neřešim. Jak řikám, mám tam ještě účet s 400GB na nějaký to stáhnutí, ale jinak stahuju z rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 chudaku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Měl sem tam ještě asi 20Kč na převody. Vymáhat to nebudu, počkám jestli napíšou, když ne napíšu ještě jednou a pak už to neřešim. Jak řikám, mám tam ještě účet s 400GB na nějaký to stáhnutí, ale jinak stahuju z rs jej, nechel bys mi pls za nejaky crdts poslat 1GB na muj novej account ptrebuju dostahnout pet partu abych mel celou hru:cry::cry::cry: a nejde mi ani poslat ta zasr-ná smska za 15kc:coolgun::coolgun::coolgun::coolgun::coolgun::coolgun::coolgun::coolgun: EDIT: a neboj nic bych nereklamovalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Bohužel peníze na převod mám jenom na tom zablokovaným účtu. A dál už ty vyžírky dotovat nebudu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Bohužel peníze na převod mám jenom na tom zablokovaným účtu. A dál už ty vyžírky dotovat nebudu.... ok, jen muj net prave neni moc rychlej a hru stahuju tak tyden takze bych ted s nima sel do pekel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Dopadlo to jako s každým Cz share serverem... jako bych to neřikal už od začátku... Kdy si už konečně uvědomíte, že jediným použitelným serverem jsou RS a MU ? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Dopadlo to jako s každým Cz share serverem... jako bych to neřikal už od začátku...Kdy si už konečně uvědomíte, že jediným použitelným serverem jsou RS a MU ? :lol: ty servery nejsou špatný , ale jen do tý doby než začnou vydělávat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.