Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

ICQ suck !!!

CyberLOL

Otázka

Nedávno jsem instaloval ICQ po instalaci otevřel mozzilu a :censored: najednou mám toolbar,Hlavní stránku ICQ a vyhledávání přes ICQ ... Hlavní stránku sem si změnil na tu předešlou, toolbar odinstaloval, vyhledávání změnil a při příštím startu firefoxu je tam zas ICQ vyhledávání (takové to google vyhledávání v pravo nahoře)nevíte někdo jak to změnit :?::?::?:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

Dalši důkaz jaká je to shitka. Nainstaluj si něco normalniho (QIP, Miranda). Dej přidat nebo odebrat programy a tam to odinstaluj.

Edit: Asi si tekka nepochopil, on jen říka aby jsi nepouživál oficialni ICQ klient, ale nějaky alternativní (QIP, Miranda). Jinak to pořad použivat ten ICQ protokol (Oscar?), takže funguje jako officialni... mnohy lepe.

Odkaz ke komentáři

• 0
Nepoužívat ICQ, ale normální klient jako Miranda nebo QIP...

Pokud trváš na ICQ, tak odinstaluj a při nový instalaci nezapomeň odškrtnou hlavní stránku, toolbar,....

Nechci ICQ je to totálně na hovno služba ... ale často když něco potřebuju tak jediný kontakt je na ICQ

Odkaz ke komentáři

• 0

To že ty jsi blbej a při instalaci klikáš jenom na "Souhlasím a Další" místo toho aby jsi dal tu druhou možnost Vlastní instalace nebo jak to je kde tam odškrtneš že nechceš ty toolbary neznamená že ICQ je suck, i když je fakt že QiP je lepší.:dozey:

Odkaz ke komentáři

• 0

asi by chtělo zdůraznit , že QIP a Miranda používaj ICQ učet ale neobsahujou reklamy a prej je to nelegalni (ted nevim :D) a proto ICQ skouší furt menit nějak ten protokol ... takze polapatě , když si stahnes a nainstalujes QIP , tak tam zadáš svuj ucet na ICQ i s heslem a je to

Odkaz ke komentáři

• 0

Jo jo QIP,Miranda a další jsou mnohem lepší než ICQ,pokud na ICQ trváš,musíš při instalaci dobře sledovat a většinu věcí odškrtnout ať se to neinstaluje a potom si ještě musíš nainstalovat Banner Killer,to ti odstraní všechny reklamy z ICQ.

Odkaz ke komentáři

• 0
Nepoužívat ICQ, ale normální klient jako Miranda nebo QIP...

Pokud trváš na ICQ, tak odinstaluj a při nový instalaci nezapomeň odškrtnou hlavní stgránku, toolbar,....

Určitě je lepší používat jiný programy, ale přijde mi, že icq je dělaný pouze na ten jejich program. Já od začátku používam mirandu a nebyl s tim problém nebo aspoň jsem si toho nevšiml. Tak po roce jsem si všim, že mizí kontakty, nebo nevidim lidi online co online jsou a další věci. Nevim jak další programy, ale miranda má zřejmě problém s ICQ serverama co se týče kontaktů. Psali to i někde na oficiálním fóru a rada byla přidávat a autorizovat kontakty v ICQ softwaru a potom používat mirandu jenom na komunikaci. Teď používam pouze jabber a jsem spokojenej, icq jenom minimálně když to nejde jinak, protože icq má většina lidí a v tom je ten problém...

Odkaz ke komentáři

• 0
Neměl jsi bejt debil a icq neinstalovat.Nebo alespoň při instalaci odškrtnout tyhle krávoviny.Tvoje minus.Odinstaluj to a měl by se odebrat i ten toolbar atd.:roll:

Co na tom bylo offtopic prosimtě?Jen jsem ti chtěl říct,že nemáš bejt magor a při instalaci vždycky nedávat jen next,next,next... :roll:

Odkaz ke komentáři

• 0
Určitě je lepší používat jiný programy, ale přijde mi, že icq je dělaný pouze na ten jejich program. Já od začátku používam mirandu a nebyl s tim problém nebo aspoň jsem si toho nevšiml. Tak po roce jsem si všim, že mizí kontakty, nebo nevidim lidi online co online jsou a další věci. Nevim jak další programy, ale miranda má zřejmě problém s ICQ serverama co se týče kontaktů. Psali to i někde na oficiálním fóru a rada byla přidávat a autorizovat kontakty v ICQ softwaru a potom používat mirandu jenom na komunikaci. Teď používam pouze jabber a jsem spokojenej, icq jenom minimálně když to nejde jinak, protože icq má většina lidí a v tom je ten problém...

Tak pochopitelne, ze ICQ to optimalizuje vse pro sveho klienta.. To take dokazuje pomerne nedavna ,,razie" na vsechny uzivatele alt. klientu, kteri se nemohli pripojit do site. AOL, ktera ICQ provozuje, prichazi o zisky z reklam, diky alt. klientum.

Ja tedy s Mirandou nemam a to pouzivam sakra stary protokol (a starou verzi Mirandy). Pravda, kdyz jsem mel pres 700 kontaktu, tak zacaly byt problemy a nejake, co jsem mel drive autorizovane, se mi ,,odautorizovali" a videl jsem je take offline. Musel jsem je smazat a znovu pridat. Pote, co jsem ale odmazal prebytecne kontakty, tak je vse ok. Ostatne myslim, ze se 700 kontakty by mel problem i ofiko klient - ze to byl hlavne problem serveru, ze na to neni dimenzovan.

Odkaz ke komentáři

• 0

Jedině ten QIP nebo Miranda, jak říkají ostatní, ale pokud by si chtěl vážně dobrý program na kecání s kámošema, tak MSN. Škoda je, že tady v ČR ho moc lidí nepoužívá. Pokud se chceš třeba domluvit s nějakou blízkou partou známých, tak doporučuji to MSN, nikdy to nepadá, je to rychlé, má to podle mě víc možností a je to prostě fajn:).

Odkaz ke komentáři

• 0
Nedávno jsem instaloval ICQ po instalaci otevřel mozzilu a :censored: najednou mám toolbar,Hlavní stránku ICQ a vyhledávání přes ICQ ... Hlavní stránku sem si změnil na tu předešlou, toolbar odinstaloval, vyhledávání změnil a při příštím startu firefoxu je tam zas ICQ vyhledávání (takové to google vyhledávání v pravo nahoře)nevíte někdo jak to změnit :?::?::?:

klikni na správce vyhledávacích modulů a tam si to odeber :?

Odkaz ke komentáři

• 0
No tak v tom případě to opravdu jedno je :D:D

Ale uvidíš ten velkej rozdíl i v rychlosti načítání a ve všem :) když si stahneš toho qipa bo mirandu

věřim já sem ale skype MANIAC :)

Edit: ale vypadá to že sem pořád OFFline ... asi BUG :lol:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu